35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamietam , ale bylam wtedy i ryczalam jek bobr
Wypierdzielilam wszystkie te testy.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 sierpnia 2015, 22:23
krycha.stara, kapturnica, efcia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja to bym juz dzisiaj naszczala ale wiem ze za wczesnie
Ale nosi mnie strasznie, poczekam jeszcze te pare dni
Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, moremi, krycha.stara, Magdala, dorbie lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Pamietam , ale bylam wtedy wkurwiona i ryczalam jek bobr
Wypierdzielilam wszystkie te testy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 14:03
krycha.stara, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Melduję, że też białej kaczki nie widziałam.
Kur nie macałam.
Ogarniam rzodkiewki, cielaki mleczne i zapladniane jaja kurze. Uśmiałam się pięknie
Aasiula, Wacia - trzymam kciuki.
Dom bardzo fajny, klimatyczny.
Co to ja jeszcze? Kapta, ja też cię lovciam, nawet jak mnie wkurzaszHahaha
krycha.stara, Aasiula, kapturnica, macduska, efcia, Bozia3, Magdala, Bliska 77, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A czulas owulacje w tym cyklu ???
Czułam i to jak!
Co dziwne to bardziej niż w poprzednim cyklu z clo i ovitrelle. I cycki mnie bolą a wtedy wcale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 14:16
moremi, krycha.stara, efcia, Aasiula, peppapig, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ktoras juz powinna przejac miejsce po Elfie. Juz zwolnione.Za chwile my z Pepciorem tez oddamy nasze
pierwsza !
biore
ale wpuszcze najpierw Asiule i macduskekrycha.stara, moremi, Aasiula, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, Bliska 77, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:To jak pierwsza jak trzecia? Oj, efcia...
no jak? przecie zaklepałam
ale bede taka dobroduszna ze wpuszcze przed sie
może za to bozia mi w dzieciach wynagrodzikrycha.stara, moremi, kapturnica, Magdala, ania.g lubią tę wiadomość
-
O proszę jakie wspomnienia
Ja tam nie czułam, że jestem w ciąży. Czekałam z utęsknieniem na @, bo miałam iść do lekarza z płaczem, że nie chcę trzech cykli na letrozolu.
Byłam tak pewna, że się nie udało (testy robione od 10 dpo), że przy Waszych naciskach na testowanie wkleiłam zdjęcie testu znalezione w internecie. I pamiętam moje przerażenie, że zaraz po wstawieniu tego zdjęcia musiałam pilnie wybyc z domu. A wróciłam późno. Ale mi się od Was oberwało
A testów zrobiłam tyle, że starczyło i na numer ReniowyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 14:22
krycha.stara, efcia, Aasiula, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, Bliska 77, dorbie, gosia7122, iwcia77, Mega, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCxytałam conieco
Pośmiałam sie popłakałam
Jak bardzo chce Kajtka przytulić o żesz ale bede wyła...
I oddaje w dobre ręce moje miejsce!krycha.stara, efcia, moremi, Aasiula, Heretyczka, caffe, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, Bliska 77, dorbie, gosia7122, iwcia77, Mega, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Przydalby sie jakis nowy bohater romantyczny. Albo czarny charakter. Albo chociaz koziol ofiarny
krycha.stara, Reni, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Bliska 77, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Czułam i to jak!
Co dziwne to bardziej niż w poprzednim cyklu z clo i ovitrelle. I cycki mnie bolą a wtedy wcale.krycha.stara, kapturnica, moremi, Magdala, macduska, Bliska 77, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Mnie teraz tez nie bola , nie sa ciezkie ,tylko brodawy swedza, pieka , bola caly czas.
krycha.stara, moremi, Magdala, Bozia3, macduska, Bliska 77, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość