35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Aaaa, czyli ja musze zrobic jeden dzien po
Bo jak z ostatnim dniem to bedzie dopiero 11 dzien
Dzieki KaptaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 12:26
krycha.stara, Aasiula, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Kurde jak dzis pamietam jak 6tego z ranca oszczałam patyka i wkurzona poszlam spac ,ze nic nie ma.A rano jak mialam wyrzucic toz ciekawosci popatrzylam i mnie zmrozilo, ze cos tam jest.Jesssu nie uwierzycie ale to bylo najdluzsze kilka godzin bez picia i szczania do wieczora by sprawdzic czy cokolwiek na kolejnym tescie sie pojawi.A nie wspomne ,ze mnie tak paluchy wtedy swedzialy napisac do Was ,ze mam zwid dwukreskowy.Tylko bałam sie ,ze to bedzie zonk bo pamietam jak Ty zrobilas testa Asiek a okazalo sie ,ze beta wyszla zerowa.
Boszz tych emocji to ja do konca zycia nie zapomnekrycha.stara, Aasiula, ania.g, Magdala, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Bliska 77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Wogóle styczen na forum byl emocjonujacy.Jedna za druga wtedy cos wysikiwala.I bylo nas az 4ry w krotkim czasie.Zielona fala.
A ja jak wymusilam na Elfie testa i wyslala mi dwie krechy to o malo sie wlasnym zdziwieniem nie udlawilam ,ze tak sie zgralysmy. Kurcze ona juz tuli Iwa , a moj kopie siedzac na tronie. Wszystko to jakies wtedy takie medżik bylokrycha.stara, Reni, ania.g, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, gosia7122, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ale pokazesz nam Maksika? Jak sie wykluje lobuz?
Juz Asiek wie ,ze jest nadwornym dodawaczem jesli sie okaze ,ze inaczej niz mmsa nie bede mogla wyslac.ania.g, Aasiula, efcia, krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pamiętam swoje ostatnie dwie kreski. Nie wiem skąd miałam przeczucie jak nigdy wcześniej że test będzie pozytywny. Nawet minuta nie minęła jak z popołudniowego sikańca wyszła druga kreska. I sobie wtedy pomyślałam, ale jaja
Potem, zrobiłam w sumie jeszcze z pięć testów i dwie bety
Nie nastawiałam się bo z moją historią to niekoniecznie mogło coś z tego wyjść.
Jak na razie brnę do przodu.Aasiula, anna maria, kapturnica, Magdala, efcia, krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, moremi, caffe, Bozia3, Bliska 77, Dziobak, gosia7122, Mega, malgos741, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Kurde jak dzis pamietam jak 6tego z ranca oszczałam patyka i wkurzona poszlam spac ,ze nic nie ma.A rano jak mialam wyrzucic toz ciekawosci popatrzylam i mnie zmrozilo, ze cos tam jest.Jesssu nie uwierzycie ale to bylo najdluzsze kilka godzin bez picia i szczania do wieczora by sprawdzic czy cokolwiek na kolejnym tescie sie pojawi.A nie wspomne ,ze mnie tak paluchy wtedy swedzialy napisac do Was ,ze mam zwid dwukreskowy.Tylko bałam sie ,ze to bedzie zonk bo pamietam jak Ty zrobilas testa Asiek a okazalo sie ,ze beta wyszla zerowa.
Boszz tych emocji to ja do konca zycia nie zapomne
Huuuormonydzialaja
haha widze ze nie tylko ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:05
kapturnica, anna maria, efcia, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
dzwoni do mnie baba
dzień dobry rozmawiam z Warszawą
odpowiadam uprzejmie - nie, inaczej się nazywam, a do kogo pani dzwoni?
ciszakapturnica, efcia, Aasiula, krycha.stara, ania.g, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, caffe, Bozia3, Dziobak, Bliska 77, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mi testy ciazowe wychodzily pozytywne i wyrazne w 11 dc,do dzisiaj mam schowane w szufladzie i czasami na nie zerkam,i wtedy nachodzi mnie ochota na kolejny test ciazowy
kapturnica, efcia, Aasiula, krycha.stara, ania.g, macduska, moremi, caffe, Bozia3, Bliska 77, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzwoni do mnie baba
dzień dobry rozmawiam z Warszawą
odpowiadam uprzejmie - nie, inaczej się nazywam, a do kogo pani dzwoni?
cisza
ale czy dodzwoniłam się do Wwy na (tu podaje nazwę mojej ulicy)
odpowiadam grzecznie - nie, akurat jestem w Centrum a o co chodzi
cisza
kapturnica, efcia, krycha.stara, ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, caffe, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To ja w pierwszej ciazy ociagalam sie z testem, zrobiłam grubo po terminie i od razu wyszły dwie tluste krechy a mnie wryło w podłogę
W drugie ciazy, zalatana byłam i cos mi sie przypomniało ze okresu dawno nie było. To był 40dc a wyszly blade te krechy, ciaza okazała sie za słaba. Po niej wielkie starania. W udanym cyklu robiłam test w 12 dpo, to była niedziela. W sumie nie liczyłam na ciąże, dziwiło mnie ze wyciszył mi sie pms. No to położyłam se ten patyczek na półce pod lustrem, myje zeby i tak po chwili zerkam ze cos sie tam dzieje. Mimo swojej ślepoty dostrzegłam bladziocha
przez cały ranek sprawdzałam co widac w zależności od światła
i potem przez cały tydz robiłam testy ciesząc sie ze ciemnieją
to była radocha, szok i wielkie niedowierzanie
Patrz Kapta, dopiero co sikalas a tu juz bociek na twoim suwaku jest prawie u celumnie wczoraj chłop podsunął filmik, na którym starsze rodzeństwo poznaje noworodka. Rozkleiłam sie jak nie wiem
kapturnica, Aasiula, efcia, anna maria, krycha.stara, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, moremi, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Mi testy ciazowe wychodzily pozytywne i wyrazne w 11 dc,do dzisiaj mam schowane w szufladzie i czasami na nie zerkam,i wtedy nachodzi mnie ochota na kolejny test ciazowy
.
I czasem jak mnie nachodzi to patrze i na zdjecia usg i na nie jak kreska ciemniala .A emocje wracaja zaraz jak bumerang.Aasiula, anna maria, krycha.stara, ania.g, macduska, moremi, caffe, Bliska 77, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Patrz Kapta, dopiero co sikalas a tu juz bociek na twoim suwaku jest prawie u celu
mnie wczoraj chłop podsunął filmik, na którym starsze rodzeństwo poznaje noworodka. Rozkleiłam sie jak nie wiem
Ps. A to myslalam ,ze tylko ja tak szczalam codziennie na te tesTy jak szalona
efcia, Reni, krycha.stara, Aasiula, ania.g, Heretyczka, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Jutro bratowa co ma termin na 12stycznia ma drugie usg.Ciekawi mnie jakiej plci jest dziecie.Przydala by sie mala dzieewczynka bo babcia bedzie miala teraz juz 3ciego wnukaTo jakas kobitka wskazana
.
A jak przyleca 6tego wrzesnia to jada na to usg 4D bo ich zarazilam i chca tez miec zdjecia malucha takieefcia, anna maria, krycha.stara, Aasiula, macduska, moremi, Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ja czekam na to wlasnie.Na ten moment kiedy Dawid wezmie mlodego na rece. Na bank wszyscy beda ryczec .
Ps. A to myslalam ,ze tylko ja tak szczalam codziennie na te tesTy jak szalonaw końcu to ostatni raz w ciazy jestem
kapturnica, krycha.stara, Aasiula, efcia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość