35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Widzisz u mnie w 12tym dniu po domniemanej ovu wyszedl cien cienizny.Wiec na bank wczesniejszego dnia by bylo pusto.A najlepiej zrobic dzien po dniu i wtedy est sie pewnym.Kciukam za 2krechy
krycha.stara, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A skad wiesz, ze ostatni? Wrozka?
Mysle ,że każda z nas w większości planuje ile tych dzieci chce miec .I zabezpiecza sie jesli nie chce ich mieć.
Natka_79, Aasiula, krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Bliska 77, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A skad wiesz, ze ostatni? Wrozka?
myśle ze antykoncepcja mi pomoże
oczywiście gdyby warunki sie zmieniły, trafiła by mi sie kumulacja w totka czy cos to kto wie
kapturnica, krycha.stara, Aasiula, efcia, moremi, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
A tak z innej beczki.Co planujeta na obiad ???Ja dzis eksperymentuje z pieczonymi ziemniakami z sosem czosnkowym , salata i cyckiem grilowanym.Od kilku tyg marza mi se .Ciekawe czy cukier bedzie oki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:39
krycha.stara, Aasiula, macduska, moremi, Magdala, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bardzo bym chciala , ale jakos nie czuje tego
Zobaczymy
Pamietasz jak sie podlamalam . A tu los bywa przekornyAasiula, krycha.stara, efcia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja tyz nie czulam , jeszcze dodatkowo dzien przed szczaniem gin mi torbiele pokazal na jajniku i ze ciazy z tego nie bedzie.
Pamietasz jak sie podlamalam . A tu los bywa przekorny
No to moze i u mnie sie udalokrycha.stara, efcia, kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-
Witam sie
ani domu, ani brzucha anny nie widzialam, wiec nie bede sie zachwycać
kciuki za potrzebujące, Asiula, macdusca
i kto tam jeszcze przed testowaniem
krycha.stara, Aasiula, kapturnica, macduska, anna maria, moremi, Magdala, gosia7122, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:test prawde cie powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 14:01
kapturnica, Heretyczka, efcia, moremi, krycha.stara, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Mnie one wkurwiaja ze takie prawdomowne, a nie u mnie raz oklamal.
Aasiula, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A tak z innej beczki.Co planujeta na obiad ???Ja dzis eksperymentuje z pieczonymi ziemniakami z sosem czosnkowym , salata i cyckiem grilowanym.Od kilku tyg marza mi se .Ciekawe czy cukier bedzie oki.
U mnie rosół z białej kaczki i spagetti.krycha.stara, efcia, moremi, ania.g, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny