X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jakie te Niemce mile som. Dzwonil do mnie wlasnie mily pan z banku z zapytaniem, jak mi sluzy moja karta kredytowa, czy zadowolona jestem i czy limit jest wystarczajacy na moje potrzeby. Bo gdybym wiecej eurasow chciala, wystarczy jeden telefon i juz dosylaja. No bajka panie! ;-)
    Taaa łatwo wziąść kredyta gorzejgo spłacic. Ja to jestem starsznie nieufna na te kredyty i inne karty w bankach.Czasem wole odczekac dłuzej a kupic cos za gotowke niz walic bankom procenty .

krycha.stara, Magdala, ania.g, Bliska 77, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a czy jestes w stanie sie nimi bawic na oczach męża? bo jesli nie to jest pewna oznaka ciąży ;)
    No wiesz nie tylko meza ;) hahaha

kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie cycki bolay i to wrecz piekły i kłuły.Ale najlepsze ,ze raz ten ból był a raz znikał. Chyba tak naprawde nie ma objawów które sa 100% pewnikiem oprócz wtierdzonej ciąży na usg .

Aasiula, moremi, Magdala, ania.g, Bliska 77, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No wiesz nie tylko meza ;) hahaha
    hmmmmm......

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mnie cycki bolay i to wrecz piekły i kłuły.Ale najlepsze ,ze raz ten ból był a raz znikał. Chyba tak naprawde nie ma objawów które sa 100% pewnikiem oprócz wtierdzonej ciąży na usg .
    nawet nasze życie to podobno iluzja

krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzieś czytałam dane ostatnio że co roku wsktej ivf w UK kilka tysiecy kobiet po 50tce zostaje matkami...nie mówie żeby czekać do 50tki ale medycyna chyba robi postępy w tym względzie....tak że Asiula rozluznij zuchwe i patrzaj w przyszłość :)

krycha.stara, ania.g, Bliska 77, efcia, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jak kredyta splacac, jak procenty walic? To ta kasiora nie jest za darmo, bo fajna babka ze mnie?! :O ;-)
    oczywiśie że tak, spodobała sie im twoja kolekcja obuwia
    nie słuchaj Kapty......

krycha.stara, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Bliska 77, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bank w Cie nie będa tnąć tylko jak juz to chca w ojro =D

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 14:46 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 sierpnia 2015, 22:24

krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jakie te Niemce mile som. Dzwonil do mnie wlasnie mily pan z banku z zapytaniem, jak mi sluzy moja karta kredytowa, czy zadowolona jestem i czy limit jest wystarczajacy na moje potrzeby. Bo gdybym wiecej eurasow chciala, wystarczy jeden telefon i juz dosylaja. No bajka panie! ;-)

Angliki jeszcze milsze. Co pare miesiecy przysylaja list pt Zwiekszamy pani/panu limi jak sie pani nie zgadza prosze wcisnac to i to.

W koncu na temat rozmowy o ciazy bo wczesniej jak by kto zajrzal to regularne kolko gospodyn i to po czesci niewyedukowane. :-)

krycha.stara, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    gdzieś czytałam dane ostatnio że co roku wsktej ivf w UK kilka tysiecy kobiet po 50tce zostaje matkami...nie mówie żeby czekać do 50tki ale medycyna chyba robi postępy w tym względzie....tak że Asiula rozluznij zuchwe i patrzaj w przyszłość :)
    Ale ja zuchwe i warkoczyki mam luzne :)
    Co ma byc to bedzie , jedyne to bym chciala wiedziec to tak czy nie i wszystko
    Łba se nie urwe z tego powodu jak sie nie udalo
    Ejj ale 50 to juz dla mnie za duzo :/

krycha.stara, Heretyczka, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pojadło , popiło może odpoczywac XD.
    Kurde ja tam słomka nigdy nie bede bo ja lubie jedzenie 8)

krycha.stara, Aasiula, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ale ja zuchwe i warkoczyki mam luzne :)
    Co ma byc to bedzie , jedyne to bym chciala wiedziec to tak czy nie i wszystko
    Łba se nie urwe z tego powodu jak sie nie udalo
    Ejj ale 50 to juz dla mnie za duzo :/
    Tez sadze ,ze przekroczona 50tka to juz przegiecie

krycha.stara, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to jestem
    Wszystkie moje kwiaty poszy !!!!
    Moja cora zapomniala podlac jak bylismy na urlopie
    Probowalam cos ratowac ale nici z tego :(

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 sierpnia 2015, 22:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donoszę uprzejmie, że w potyczce z pękajacym pazokciem przegrałam sromotnie. Ułamał się cholernik!

krycha.stara, moremi, Bliska 77, kapturnica, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tez sadze ,ze przekroczona 50tka to juz przegiecie
    tez tak mysle że nawet po 40 to pozno , podałam tylko fakty ze medycynie w tym wzgledzie coraz więcej sie udaje...

krycha.stara, Bliska 77, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Z moich doswiadczen wynika, ze jedzenie nie wyklucza chudniecia pod warunkiem, ze sie je spala. Czyli im wiecej seksa i innych sportow, tym wiecej smalcu mozna polozyc na kanapce :-P Ale jak sie nie seksuje, to slodycze w dupe wlaza i to szybko! :-P
    No ale jak chlopa nie ma to co mam sie sexowac z sOMsiadami ???Neeeto ja nie schudne na bank! =D

Aasiula, krycha.stara, moremi, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mi testy ciazowe wychodzily pozytywne i wyrazne w 11 dc,do dzisiaj mam schowane w szufladzie i czasami na nie zerkam,i wtedy nachodzi mnie ochota na kolejny test ciazowy :-)
    Swoje tez mam schowane w szufladzie i od czasu do czasu zerkam na nie z lezka w oku

Aasiula, kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Donoszę uprzejmie, że w potyczce z pękajacym pazokciem przegrałam sromotnie. Ułamał się cholernik!
    A taki byl ładny amerykanski, szkoda hihihihihi :) ;D

macduska, krycha.stara, moremi, Bliska 77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A kto jest w cionzy?[/QUOTE

A olowkiem chcesz za brak wiary, nadziei i milosci? :-)
    Tyle potencji mamy. A Burszta sie wlasnie zapladnia z pompa na nodze. Zosia sie stara napisala do mnie, ja jajka letrozolem pedze o Medze, Asiuli i Waci nie wspomne. No.

krycha.stara, moremi, macduska, kapturnica, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    tez tak mysle że nawet po 40 to pozno , podałam tylko fakty ze medycynie w tym wzgledzie coraz więcej sie udaje...
    Pewnie ,ze udaje .Jak widac i po 60tce tylko czy to nie jest egoizm ze strony tych kobiet ? Spełnic swoje marzenie za cene szybkiego osierocenia dzieci ? Badz co badz mialy czas wczesniej.I nie wierze ,ze zawsze mialy pod gorke i nie mialy szans na dziecko .

Bozia3 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10954 10955 10956 10957 10958 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ