35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaa łatwo wziąść kredyta gorzejgo spłacic. Ja to jestem starsznie nieufna na te kredyty i inne karty w bankach.Czasem wole odczekac dłuzej a kupic cos za gotowke niz walic bankom procenty .krycha.stara wrote:Jakie te Niemce mile som. Dzwonil do mnie wlasnie mily pan z banku z zapytaniem, jak mi sluzy moja karta kredytowa, czy zadowolona jestem i czy limit jest wystarczajacy na moje potrzeby. Bo gdybym wiecej eurasow chciala, wystarczy jeden telefon i juz dosylaja. No bajka panie!

krycha.stara, Magdala, ania.g, Bliska 77, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Mnie cycki bolay i to wrecz piekły i kłuły.Ale najlepsze ,ze raz ten ból był a raz znikał. Chyba tak naprawde nie ma objawów które sa 100% pewnikiem oprócz wtierdzonej ciąży na usg .
Aasiula, moremi, Magdala, ania.g, Bliska 77, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynawet nasze życie to podobno iluzjakapturnica wrote:Mnie cycki bolay i to wrecz piekły i kłuły.Ale najlepsze ,ze raz ten ból był a raz znikał. Chyba tak naprawde nie ma objawów które sa 100% pewnikiem oprócz wtierdzonej ciąży na usg .
krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygdzieś czytałam dane ostatnio że co roku wsktej ivf w UK kilka tysiecy kobiet po 50tce zostaje matkami...nie mówie żeby czekać do 50tki ale medycyna chyba robi postępy w tym względzie....tak że Asiula rozluznij zuchwe i patrzaj w przyszłość
krycha.stara, ania.g, Bliska 77, efcia, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoczywiśie że tak, spodobała sie im twoja kolekcja obuwiakrycha.stara wrote:Jak kredyta splacac, jak procenty walic? To ta kasiora nie jest za darmo, bo fajna babka ze mnie?!

nie słuchaj Kapty......
krycha.stara, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Bliska 77, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Na bank w Cie nie będa tnąć tylko jak juz to chca w ojro

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 14:46 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 sierpnia 2015, 22:24
krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
krycha.stara wrote:Jakie te Niemce mile som. Dzwonil do mnie wlasnie mily pan z banku z zapytaniem, jak mi sluzy moja karta kredytowa, czy zadowolona jestem i czy limit jest wystarczajacy na moje potrzeby. Bo gdybym wiecej eurasow chciala, wystarczy jeden telefon i juz dosylaja. No bajka panie!

Angliki jeszcze milsze. Co pare miesiecy przysylaja list pt Zwiekszamy pani/panu limi jak sie pani nie zgadza prosze wcisnac to i to.
W koncu na temat rozmowy o ciazy bo wczesniej jak by kto zajrzal to regularne kolko gospodyn i to po czesci niewyedukowane.
krycha.stara, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ale ja zuchwe i warkoczyki mam luzneHeretyczka wrote:gdzieś czytałam dane ostatnio że co roku wsktej ivf w UK kilka tysiecy kobiet po 50tce zostaje matkami...nie mówie żeby czekać do 50tki ale medycyna chyba robi postępy w tym względzie....tak że Asiula rozluznij zuchwe i patrzaj w przyszłość

Co ma byc to bedzie , jedyne to bym chciala wiedziec to tak czy nie i wszystko
Łba se nie urwe z tego powodu jak sie nie udalo
Ejj ale 50 to juz dla mnie za duzo
krycha.stara, Heretyczka, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tez sadze ,ze przekroczona 50tka to juz przegiecieAasiula wrote:Ale ja zuchwe i warkoczyki mam luzne

Co ma byc to bedzie , jedyne to bym chciala wiedziec to tak czy nie i wszystko
Łba se nie urwe z tego powodu jak sie nie udalo
Ejj ale 50 to juz dla mnie za duzo
krycha.stara, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

-
A tak w ogole to jestem
Wszystkie moje kwiaty poszy !!!!
Moja cora zapomniala podlac jak bylismy na urlopie
Probowalam cos ratowac ale nici z tego
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 sierpnia 2015, 22:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytez tak mysle że nawet po 40 to pozno , podałam tylko fakty ze medycynie w tym wzgledzie coraz więcej sie udaje...kapturnica wrote:Tez sadze ,ze przekroczona 50tka to juz przegiecie
krycha.stara, Bliska 77, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No ale jak chlopa nie ma to co mam sie sexowac z sOMsiadami ???Neeeto ja nie schudne na bank!krycha.stara wrote:Z moich doswiadczen wynika, ze jedzenie nie wyklucza chudniecia pod warunkiem, ze sie je spala. Czyli im wiecej seksa i innych sportow, tym wiecej smalcu mozna polozyc na kanapce
Ale jak sie nie seksuje, to slodycze w dupe wlaza i to szybko! 
Aasiula, krycha.stara, moremi, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość

-
Swoje tez mam schowane w szufladzie i od czasu do czasu zerkam na nie z lezka w okuanna maria wrote:Mi testy ciazowe wychodzily pozytywne i wyrazne w 11 dc,do dzisiaj mam schowane w szufladzie i czasami na nie zerkam,i wtedy nachodzi mnie ochota na kolejny test ciazowy

Aasiula, kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A kto jest w cionzy?[/QUOTE
A olowkiem chcesz za brak wiary, nadziei i milosci?
Tyle potencji mamy. A Burszta sie wlasnie zapladnia z pompa na nodze. Zosia sie stara napisala do mnie, ja jajka letrozolem pedze o Medze, Asiuli i Waci nie wspomne. No.
krycha.stara, moremi, macduska, kapturnica, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Pewnie ,ze udaje .Jak widac i po 60tce tylko czy to nie jest egoizm ze strony tych kobiet ? Spełnic swoje marzenie za cene szybkiego osierocenia dzieci ? Badz co badz mialy czas wczesniej.I nie wierze ,ze zawsze mialy pod gorke i nie mialy szans na dziecko .Heretyczka wrote:tez tak mysle że nawet po 40 to pozno , podałam tylko fakty ze medycynie w tym wzgledzie coraz więcej sie udaje...
Bozia3 lubi tę wiadomość

.