35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:ja tez jezdziłam na harcerskei spędy
co prawda było zimno i chujowo a żarcie kiepskie ale mozna sie było popetingować z kolegąkrycha.stara, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja byłam niesubordynowaną uczennicą. Szczególnie w liceum.
Biedna była moja mama na wuwiadówkach!
Na studiach mi przeszło, ale też i wykładowcy nas traktowali jak ludzi a nie numery w dzienniku.krycha.stara, macduska, efcia, moremi, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski mam pytanie.Szukam dobrej wielgachnej suszarki do bielizny ale takiej rozkladanej w domu na nozkach. Mam jedna ale wiem ,ze mlody jak pojdzie do szkoly i treningi kilka razy w tygodniu plus maly to stanowczo za malo.A na strychu kiepsko schnie w zimie.Ma ktoras w domu taka wielka i jest zadowolona?A jak tak to jaka .Bo bym sobie zamowila.A tyle tego ze nie ogarniam .
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Moja tez, na szczescie moglam na nia liczyc m.in.w chwilach potwierdzania autentycznosci usprawiedliwien ....
Ba! Moja jak juz straciła cierpliwość w końcu to kazała mi samej sobie wypisywać i nie zawracać sobie głowy.Magdala, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Jakbym czytala o sobie, na studiach to mialam nawet przegiecie w druga strone i wiekszosc egzaminow zdawalam w zerowkach, fajne bylo to, ze jak inni sesje zaczynali to ja mialam juz luz
To teraz ja jakbym o sobie czytała!kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Laski mam pytanie.Szukam dobrej wielgachnej suszarki do bielizny ale takiej rozkladanej w domu na nozkach. Mam jedna ale wiem ,ze mlody jak pojdzie do szkoly i treningi kilka razy w tygodniu plus maly to stanowczo za malo.A na strychu kiepsko schnie w zimie.Ma ktoras w domu taka wielka i jest zadowolona?A jak tak to jaka .Bo bym sobie zamowila.A tyle tego ze nie ogarniam .
Wszystko mieciutkie po praniu a reczniki to w ogolle dluzej pachna i sa miekkiemacduska, Magdala, Bozia3, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Laski mam pytanie.Szukam dobrej wielgachnej suszarki do bielizny ale takiej rozkladanej w domu na nozkach. Mam jedna ale wiem ,ze mlody jak pojdzie do szkoly i treningi kilka razy w tygodniu plus maly to stanowczo za malo.A na strychu kiepsko schnie w zimie.Ma ktoras w domu taka wielka i jest zadowolona?A jak tak to jaka .Bo bym sobie zamowila.A tyle tego ze nie ogarniam .
Może lepiej w bębnową zainwestuj? Jeśli masz gdzie postawić.Aasiula, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta a nie lepiej kupic taka bebnowa ??
Wszystko mieciutkie po praniu a reczniki to w ogolle dluzej pachna i sa miekkiemoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ba! Moja jak juz straciła cierpliwość w końcu to kazała mi samej sobie wypisywać i nie zawracać sobie głowy.
Ale ja z nauka nie mialam problemow zadnych.Wiec dlatego na taki uklad poszla.A ze sie z lekcji zrywalo.No to inna brocha hehehefcia, Bliska 77, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja nie chce nic ze sprzetu elektronicznego czyli suszarki.Bo w lazience nawet nie mialabym teraz gdzie tego zamontowac mowiac szczerze. .Mi chodzi taka zwykla rozkladana zeby wysuszyc i zlozyc.
W Ikei była taka wysoka w wąska. Z kilkoma poziomami prętów. Zobacz.efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Tiaaa ikea ..Jakies 125km do najblizszej mam
hEHHEHE
a ja mam taka, kupiona w Tesco
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fa9e2f62b52.jpg
naprawde sporo sie na niej miesci i te haczyki na bokach na wieszaki- fajna sprawaAasiula, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość