X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A tak z ciekawości to ile ta suszarka bębnowa żre prądu? I chyba jest głęboka jak zwykła pralka? U mnie w łazience wchodzi tylko taka płytsza, takze o suszarce bębnowej moge zapomnieć, chyba ze wywalę wannę na rzecz prysznica
    Ja mam wąska lazienke.I mimo,ze miejsca nie za duzo to nie chcialam prysznica tylko wanne . Wiec mamy 2w1 kabine z wanna i prysznicem.Ale to zabralo nam dosc duzo meijsca. W oddatku wejscie do lazienki jest z 2 stron i od korytarza i od pokoju , w ktorym kiedys na starosc mamy zamiar byc . Wiec nie nakombinuje w niej za duzo tez. Cos za cos.

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Natka a starszak jak ma na imie?
    Jan :)

moremi, kapturnica, Aasiula, Magdala, iwcia77, caffe, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja mam wąska lazienke.I mimo,ze miejsca nie za duzo to nie chcialam prysznica tylko wanne . Wiec mamy 2w1 kabine z wanna i prysznicem.Ale to zabralo nam dosc duzo meijsca. W oddatku wejscie do lazienki jest z 2 stron i od korytarza i od pokoju , w ktorym kiedys na starosc mamy zamiar byc . Wiec nie nakombinuje w niej za duzo tez. Cos za cos.
    Ja tez wole wannę, szczególnie przy małych dzieciach :) moze za kilka lat wstawię brodzik :)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Jan :)
    Fajnie , bedzie Jan i Szymon 8)

Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Widzisz ale niektorzy nie maja nad pralka miejsca bo posiadaja chociazby piec dwufunkcyjny. 8)
    Kumam, bo sama mam szafke nad pralka. :-D
    Ale cala No ma tak umiejscowione suszarki raz, ze sensownie to wyglada, dwa, ze bardzo oszczedza miejsce.
    Ja osobiscie jestem oldskulowa i mam tez zwykla szuszarke na statywie. Chronie srodowisko i takie tam. Chociaz nie ma nic bardziej wkurzajacego niz widok suszacych sie gaci w salonie...

moremi, kapturnica, dorbie, macduska, iwcia77, Bliska 77, Mega, caffe, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale cala No ma tak umiejscowione suszarki raz, ze sensownie to wyglada, dwa, ze bardzo oszczedza miejsce.
    Ja osobiscie jestem oldskulowa i mam tez zwykla szuszarke na statywie. Chronie srodowisko i takie tam. Chociaz nie ma nic bardziej wkurzajacego niz widok suszacych sie gaci w salonie...
    No ja mam to szczescie ,ze nie w salonie ani pokojach ale w takim pokoju jak spiżarka.Wiec nie bedzie nic na widoku na szczescie.Chetnie bym przytulila taka suszarke bo to chwila i wszytsko suche.No ale to moze nast razem jak nas najdzie na zmiane organizacji kuchni lub lazienki.Na razie pozostaje na staroswieckich sposobach =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 18:41

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A tak z ciekawości to ile ta suszarka bębnowa żre prądu? I chyba jest głęboka jak zwykła pralka? U mnie w łazience wchodzi tylko taka płytsza, takze o suszarce bębnowej moge zapomnieć, chyba ze wywalę wannę na rzecz prysznica

Tyle samo zre pradu co pralka, ale wody nie zre. :-) I czasu nie zre, bo tylko z pralki siup do suszarki bez rozwieszania kazdej sztuki pojedynczo. Tylko skladanie takie samo ale z ssuszarki miekkie.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Naprawdę z powodu ochrony środowiska nie masz w domu suszarki do bielizny????? Ja pierdziu....nie wierzę.....

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam suszarkę i teraz już nie wyobrazam sobie życia bez niej. Polecam, tyle czasu zaoszczedza, że szok

Bozia3, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam pralkę z funkcją suszenia i do tego trzy zwykle suszarki które są wiecznie zajęte. Z pralko suszarki rzadko korzystam bo to mało ekonomiczne.
    Edit: poza tym żeby rzeczy z tej suszarki nie były pogniecione to bardzo mało można tam wsadzić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:12

anna maria, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja suszarka stoi zwykle na balkonie a jak pada to do sypialni wciagam całe ustrojstwo. I też mnie wkurza jak pierwsze co widzę po przebudzeniu to wiszące gacie lub inne części garderoby. I jeszcze trzeba ja omijać w drodze do szafy.
    Chyba się w tym roku zmobilizuję do kupna elektrycznej.

anna maria, kapturnica, Dziobak, Aasiula, ania.g, iwcia77, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pół dnia dzisiaj piekłam ciastka na dożynki. Wymysliłam sobie małe ciasteczka. W połowie pieczenia poddałam się i upiekłam z reszty trzy duże blaty. Czyms tam przełożę i będzie.
    I korzystajac z goracego piekarnika machnęłam jeszcze ucierana, z kruszonką i jeżynami. Pyyyycha!

kapturnica, moremi, Aasiula, ania.g, anna maria, iwcia77, Bliska 77, Dziobak, Magdala, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy Wy jesteście w stanie na bieżąco prasować* wszystko?? Bo ja nie jestem w stanie....mam taką szafę, gdzie zwalam całe wyprane pranie i sukcesywnie odgruzowuje - ale marnie mi idzie....

* -Wyraz o podwójnym znaczeniu. Tutaj: czynność polegająca na wygładzaniu wypranych uprzednio rzeczy. Nie mylić z upijaniem się.

kapturnica, macduska, moremi, Reni, Dziobak, ania.g, anna maria, iwcia77, Bliska 77, Magdala, Arwena, Mega, efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja duzo rzeczy susze na wieszakach,.Jak wlacze program na pranie niemnące to wystarczy porzadnie wytrzepac i rozwiesic na wieszakach.Tak robie zwlaszcza z mlodego koszulkami bo prasowanie ustrojstwa z nadrukami jest uciazliwe.No a reszte typu obrusy , koszule itd staram sie na bieżaco prasowac .Bo jak wyschnie na pieprz to juz nie ejst latwo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:45

Bozia3, Aasiula, Dziobak, iwcia77, Bliska 77, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A czy Wy jesteście w stanie na bieżąco prasować* wszystko?? Bo ja nie jestem w stanie....mam taką szafę, gdzie zwalam całe wyprane pranie i sukcesywnie odgruzowuje - ale marnie mi idzie....

* -Wyraz o podwójnym znaczeniu. Tutaj: czynność polegająca na wygładzaniu wypranych uprzednio rzeczy. Nie mylić z upijaniem się.

Ja niczego nie prasuję od razu. Mam problem ze złożeniem i włożeniem na bieżaco. Aktualnie leży u mnie sterta szmat w sypialni do upchnięcia w szafy.

Bozia3, kapturnica, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta! Bierząco! Bierząco! :-)

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no przeca napisalam bierzaco a ze przez a nie ą to juz mi sie nie kcialo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:28

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ale że co??? przecież dobrze napisała....chyba nie zaczniecie się czepiać o ą i ę???

aha - właśnie się opamiętałam....:) chłe chłe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:30

moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale że co??? przecież dobrze napisała....chyba nie zaczniecie się czepiać o ą i ę???

aha - właśnie się opamiętałam....:) chłe chłe...
    No a ja nie rozumiem.Budyn panie budyn kurVa

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Naprawdę z powodu ochrony środowiska nie masz w domu suszarki do bielizny????? Ja pierdziu....nie wierzę.....
    Nie mam miejsca w pralni na suszarke. Jak jest pogoda to suszymy pranie na dworze - takie pachnace lubie najbardziej. Zima nawilzamy sobie praniem salon, bo stoi przy kominku. ;-)
    Serio, nie mam potrzeby suszarki. Co by robila moja corka, gdyby nie trzeba bylo wieszac i zdejmowac prania? ;-)

moremi, iwcia77, Bliska 77, ania.g, Mega, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 10958 10959 10960 10961 10962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ