X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A tak z ciekawości to ile ta suszarka bębnowa żre prądu? I chyba jest głęboka jak zwykła pralka? U mnie w łazience wchodzi tylko taka płytsza, takze o suszarce bębnowej moge zapomnieć, chyba ze wywalę wannę na rzecz prysznica
    Ja mam wąska lazienke.I mimo,ze miejsca nie za duzo to nie chcialam prysznica tylko wanne . Wiec mamy 2w1 kabine z wanna i prysznicem.Ale to zabralo nam dosc duzo meijsca. W oddatku wejscie do lazienki jest z 2 stron i od korytarza i od pokoju , w ktorym kiedys na starosc mamy zamiar byc . Wiec nie nakombinuje w niej za duzo tez. Cos za cos.

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Natka a starszak jak ma na imie?
    Jan :)

moremi, kapturnica, Aasiula, Magdala, iwcia77, caffe, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja mam wąska lazienke.I mimo,ze miejsca nie za duzo to nie chcialam prysznica tylko wanne . Wiec mamy 2w1 kabine z wanna i prysznicem.Ale to zabralo nam dosc duzo meijsca. W oddatku wejscie do lazienki jest z 2 stron i od korytarza i od pokoju , w ktorym kiedys na starosc mamy zamiar byc . Wiec nie nakombinuje w niej za duzo tez. Cos za cos.
    Ja tez wole wannę, szczególnie przy małych dzieciach :) moze za kilka lat wstawię brodzik :)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Jan :)
    Fajnie , bedzie Jan i Szymon 8)

Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Widzisz ale niektorzy nie maja nad pralka miejsca bo posiadaja chociazby piec dwufunkcyjny. 8)
    Kumam, bo sama mam szafke nad pralka. :-D
    Ale cala No ma tak umiejscowione suszarki raz, ze sensownie to wyglada, dwa, ze bardzo oszczedza miejsce.
    Ja osobiscie jestem oldskulowa i mam tez zwykla szuszarke na statywie. Chronie srodowisko i takie tam. Chociaz nie ma nic bardziej wkurzajacego niz widok suszacych sie gaci w salonie...

moremi, kapturnica, dorbie, macduska, iwcia77, Bliska 77, Mega, caffe, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale cala No ma tak umiejscowione suszarki raz, ze sensownie to wyglada, dwa, ze bardzo oszczedza miejsce.
    Ja osobiscie jestem oldskulowa i mam tez zwykla szuszarke na statywie. Chronie srodowisko i takie tam. Chociaz nie ma nic bardziej wkurzajacego niz widok suszacych sie gaci w salonie...
    No ja mam to szczescie ,ze nie w salonie ani pokojach ale w takim pokoju jak spiżarka.Wiec nie bedzie nic na widoku na szczescie.Chetnie bym przytulila taka suszarke bo to chwila i wszytsko suche.No ale to moze nast razem jak nas najdzie na zmiane organizacji kuchni lub lazienki.Na razie pozostaje na staroswieckich sposobach =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 18:41

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A tak z ciekawości to ile ta suszarka bębnowa żre prądu? I chyba jest głęboka jak zwykła pralka? U mnie w łazience wchodzi tylko taka płytsza, takze o suszarce bębnowej moge zapomnieć, chyba ze wywalę wannę na rzecz prysznica

Tyle samo zre pradu co pralka, ale wody nie zre. :-) I czasu nie zre, bo tylko z pralki siup do suszarki bez rozwieszania kazdej sztuki pojedynczo. Tylko skladanie takie samo ale z ssuszarki miekkie.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Naprawdę z powodu ochrony środowiska nie masz w domu suszarki do bielizny????? Ja pierdziu....nie wierzę.....

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam suszarkę i teraz już nie wyobrazam sobie życia bez niej. Polecam, tyle czasu zaoszczedza, że szok

Bozia3, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam pralkę z funkcją suszenia i do tego trzy zwykle suszarki które są wiecznie zajęte. Z pralko suszarki rzadko korzystam bo to mało ekonomiczne.
    Edit: poza tym żeby rzeczy z tej suszarki nie były pogniecione to bardzo mało można tam wsadzić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:12

anna maria, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja suszarka stoi zwykle na balkonie a jak pada to do sypialni wciagam całe ustrojstwo. I też mnie wkurza jak pierwsze co widzę po przebudzeniu to wiszące gacie lub inne części garderoby. I jeszcze trzeba ja omijać w drodze do szafy.
    Chyba się w tym roku zmobilizuję do kupna elektrycznej.

anna maria, kapturnica, Dziobak, Aasiula, ania.g, iwcia77, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pół dnia dzisiaj piekłam ciastka na dożynki. Wymysliłam sobie małe ciasteczka. W połowie pieczenia poddałam się i upiekłam z reszty trzy duże blaty. Czyms tam przełożę i będzie.
    I korzystajac z goracego piekarnika machnęłam jeszcze ucierana, z kruszonką i jeżynami. Pyyyycha!

kapturnica, moremi, Aasiula, ania.g, anna maria, iwcia77, Bliska 77, Dziobak, Magdala, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy Wy jesteście w stanie na bieżąco prasować* wszystko?? Bo ja nie jestem w stanie....mam taką szafę, gdzie zwalam całe wyprane pranie i sukcesywnie odgruzowuje - ale marnie mi idzie....

* -Wyraz o podwójnym znaczeniu. Tutaj: czynność polegająca na wygładzaniu wypranych uprzednio rzeczy. Nie mylić z upijaniem się.

kapturnica, macduska, moremi, Reni, Dziobak, ania.g, anna maria, iwcia77, Bliska 77, Magdala, Arwena, Mega, efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja duzo rzeczy susze na wieszakach,.Jak wlacze program na pranie niemnące to wystarczy porzadnie wytrzepac i rozwiesic na wieszakach.Tak robie zwlaszcza z mlodego koszulkami bo prasowanie ustrojstwa z nadrukami jest uciazliwe.No a reszte typu obrusy , koszule itd staram sie na bieżaco prasowac .Bo jak wyschnie na pieprz to juz nie ejst latwo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:45

Bozia3, Aasiula, Dziobak, iwcia77, Bliska 77, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A czy Wy jesteście w stanie na bieżąco prasować* wszystko?? Bo ja nie jestem w stanie....mam taką szafę, gdzie zwalam całe wyprane pranie i sukcesywnie odgruzowuje - ale marnie mi idzie....

* -Wyraz o podwójnym znaczeniu. Tutaj: czynność polegająca na wygładzaniu wypranych uprzednio rzeczy. Nie mylić z upijaniem się.

Ja niczego nie prasuję od razu. Mam problem ze złożeniem i włożeniem na bieżaco. Aktualnie leży u mnie sterta szmat w sypialni do upchnięcia w szafy.

Bozia3, kapturnica, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta! Bierząco! Bierząco! :-)

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no przeca napisalam bierzaco a ze przez a nie ą to juz mi sie nie kcialo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:28

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ale że co??? przecież dobrze napisała....chyba nie zaczniecie się czepiać o ą i ę???

aha - właśnie się opamiętałam....:) chłe chłe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:30

moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale że co??? przecież dobrze napisała....chyba nie zaczniecie się czepiać o ą i ę???

aha - właśnie się opamiętałam....:) chłe chłe...
    No a ja nie rozumiem.Budyn panie budyn kurVa

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Naprawdę z powodu ochrony środowiska nie masz w domu suszarki do bielizny????? Ja pierdziu....nie wierzę.....
    Nie mam miejsca w pralni na suszarke. Jak jest pogoda to suszymy pranie na dworze - takie pachnace lubie najbardziej. Zima nawilzamy sobie praniem salon, bo stoi przy kominku. ;-)
    Serio, nie mam potrzeby suszarki. Co by robila moja corka, gdyby nie trzeba bylo wieszac i zdejmowac prania? ;-)

moremi, iwcia77, Bliska 77, ania.g, Mega, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 10958 10959 10960 10961 10962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ