35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
eeee nie kupisz
straszysz tylko, ale my się nie boimy
caffe wrote:Moja firanka jest tylko moja i proszę nie małpować
bo se w końcu kupie jak tak mnie będziecie podpuszczały i powiesze w piwnicybędę mieć późne średniowiecze
moremi, Bozia3, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien.
Dzieci mi wyszly z jetlagu i powstawaly o osmej i zamiast jak zwykle herbatka i gazetka z rana to nalesniki musialam smazyc. Kiedy ta szkola sie im zacznie..moremi, Aasiula, Dziobak, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyBry laseczki
Widziałam Helcie,ślicznota
Wszystkim miłego dnia of kors
Ja dopiero zajarzyłam,że nie mam termometru do kąpieli a ze specyfików kupiłam oilatum. Siostra męża polecała. Szampon,płyn do kąpieli i balsam. Podobno ten la roche jest super,bepanten do pupy i sudocrem na odparzenia w razie co.
A ja czeekam,dzisiaj usg,przepływy a jutro znowu badania krwi. Kfiat lotosumalgos741, Bozia3, anna maria, Aasiula, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurweczka 35stopni ma byc niedziela , poniedzialek w moich rejonach.Pojedwabiło ich całkowicie !!!
ps Witam wiedźmydo roboty czas..
Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:A ja jestem fanką Ziaji, seria dla dzieci. Jest płyn do kąpieli bez spłukiwania od pierwszego dnia życia dziecka. Też lejesz odrobinę do wanienki. Sprawdza się przy myciu głowy. Skóra dziecka miękka i miła
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Moja firanka jest tylko moja i proszę nie małpować
bo se w końcu kupie jak tak mnie będziecie podpuszczały i powiesze w piwnicybędę mieć późne średniowiecze
moremi, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim!
Wczoraj wysłane magnesy i inne
Morka, ja też zaczęłam sobie kompletowac rzeczy z aptekagemini.pl Tam sa najtańsze i jest prawie wszystko i na razie wrzuciłam sobie wszystko do przechowalni i podzielę zakupy na 3, bo wyszło mi ok600 złale chyba z proszkami i pampersami, a te to kupię gdzie indziej.
Emolium lub Oilatum obowiazkowo i nie kupuję żadnych oliwek i innych płynów czy mydelek. Same Oilatum starcza plus na początku Sudocrem i Linomag do pupci, po jakims czasie nic nie używałam do pupy i nic się nie działo nigdy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 11:26
Aasiula, Dziobak, Magdala, moremi, Reni, kicia 123, BISCA, iwcia77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Potwierdzam Adas ma aksamitna skore
Kurde moze ja sobie kupiea cos jeszcze bys polecila dla mnie np ???
I mojego mlodego on to stary kon juz ale zaczyna sie jazda z tradzikiem
Corka moja uzywa rozmaitych zeli do mycia twarzy, lubimy Bialego Jelenia, AA rozmaite, zmieniamy czesto ( bo ja tez ich uzywam ). Tradziku nie ma, mysle, ze to tez przez mycie zelami, a w koncu ma juz 14 lat. Ja w jej wieku...
A jak juz jej cos wyskoczy to uzywa La Roche Cicaplast krem, on lekko wysusza, ale jest delikatny jednoczesnie.
W ogole linia Cicaplast jest rewelacyjna.Aasiula, caffe, moremi, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam puder i oliwkę dla małego, ale ani razu ich nie użyłam. Myję go płynem do kąpieli, a rzadko kiedy smaruję kremem na odparzenia, bo mi się jeszcze nigdy nie odparzył. Także polecam nie szaleć z akcesoriami
dorbie, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:widzisz co narobiłaś? ludzie teraz muszą przez Ciebie borykać się z koszmarami nocnymi....dobrze, że się moczyć nie zaczęła....
Bozia3, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość