35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz bardzo bym chciala naprawde ale tak jak pisalam nic nie czuje
... Oooo teraz dostane
Brzuch kregislop tez czyli @ bedzie jak nic .
Jedyne co mnie zastanawia to niestrawnisc ktora trwa juz chyba 6 dzien albo i wiecej .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 sierpnia 2015, 18:46
Mega lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Beates, ja przez te wakacje mam reset pamieci- jak teraz u Was? Kolejne podejście? Krio nadal, czy od nowa?
Mamy jeszcze 2 mrozaki więc będzie krio.
Rano dostałam @ i tak sobie Myśle, ze zadzwonie tam dziś i zapytam czy moźe być jeszcze w tym cykluAasiula, Heretyczka, efcia, Magdala, moremi, caffe, dorbie, paszczakin, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Mamy jeszcze 2 mrozaki więc będzie krio.
Rano dostałam @ i tak sobie Myśle, ze zadzwonie tam dziś i zapytam czy moźe być jeszcze w tym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:57
beates, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Hejka
testuja, rozpakowuja sie ?
Ja gonie resztkami- pakowanie, sprzatanie, praca, transport do nowego.Jutro odbior starego o 10, dzisiaj dopiero zglosilam przeniesienie neta, wiec kiedy Was poczytam - nie wiem.
Dodam ze zostalam z tym wszystkim sama bo m w delegacji, dopiero dzis wspomoze....Na dodatek vujowe wybitnie samopoczucie- we wtorek zaczelam visanne- jak ja przezyje te 3 opakowania to nie wiem....
Pozdrawiam i sciskam
Udanego weekendabeates, malgos741, efcia, anna maria, Magdala, moremi, caffe, Aasiula, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
Bry wiedźmy
kawka zrobiona a spało się wyśmienicie
Dziś u mnie pada i 21 stopni...
Kisia wszystkiego najlepszego
Kapta super że młody się przekręcił i co raz mniej insuliny
Ewa zdrówka dla Tupka...
Asiula rozpocznij zieloną falęefcia, anna maria, Magdala, caffe, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry bardzo i już weekend
Kkisia to i tu składam życzenia, wszystkiego naj naj naj... i spełnienia marzeń
Kapta super że juz zmniejszasz insuline, jeszcze troche i bedziesz mogła rzucić sie na jagodzianki
Miłego dniaanna maria, Magdala, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czyli dzisiaj dzień pod znakiem sraczki tudzież urwania dupy?
Mi udało się dzisiaj zrobić dwa prania, załadować i rozladować zmywarke, umyć wannę i umywalkę, zachlapać domestosem ulubioną koszulkę męża, pocwiczyć w szkole rodzenia (chodze tam piechotą - 30 minut szybkiego marszu), zrobić zakupy (to już z mężem się umowiłam) w zoologicznym, rossmanie, później kupiliśmy nową koszulę (koniecznie pod spinki), kolczyki na chrzciny, kombinezon zimowy dla Toto, zjeść obiad w międzyczasie, spakować siebie i męża (ja! sama!), wysłać zamowienie do apteki Gemini, zaplacić rachunki, dokończyć fotoksiążkę, wysłać paczki z prezentami urodzinowymi dla zaprzyjaźnionych bliźniaków. Teraz jesteśmy w drodze na Śląskmoremi, efcia, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Kkisiulec, sto latżyczę Ci, żeby to był ten fantastyczny rok, w którym: poczujesz robala (albo i dwa) w brzuchu, zachwyci Cię zapach niemowlęcej kupy, poczujesz ból pekajacych brodawek sutkowych i ogólnie poznasz znowu smak macierzyństwa
efcia, Magdala, dorbie, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Jesssu... Zmeczylam sie jak to przeczytalam. Dobrze, ze jest dlugi weekendzik.
Dojechaliśmy o 5 rano. Ja się trochę w samochodzie kimnęłam, ale czuję zmęczenie. Idę zaraz na szaber do kuchni i zobaczyć małąa tak straszyli, że ten potwór głośno płacze
Magdala, efcia, beates, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!