35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ha niby z naturalnych przyczyn ale wcale by mnie nie zdziwilo jakby mu ktos dopomogl.Przeciez ten proces to bylo nie na reke klechom.A tak goscia nie ma , sprawa przyschnie .Dziobak wrote:Ciekawe, co? Tak wzial i zszedl sam z sibie? W mieszkaniu? Wyjatkowo szczesliwy zbieg okolicznosci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 12:00
Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Kuzwa od godziny siedze i gapie sie na syf w domu i na te kłaki na dywanach
Trzeba posprzatac a tak mi sie nie chce ja piwrdziele

Ide sobie zrobic kawe nastepna
Moze bede udawac ze juz posprzatane
i tak jutro bedzie to samo 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 12:11
moremi, Magdala, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a ja mam jutro wesele siostry
i po zeszłorocznych doświadczeniach z halką modelującą kupiłam sobie w tym roku body
dorbie, caffe, kapturnica, moremi, Magdala, efcia, BISCA, Heretyczka, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mnie sie zdaje ze oni wiedzieli ze Wesołowski jest chory, tak mieszali z ta rozprawa, jakby czekali aż zejdzie z tego świata.
Kapta, upały do poniedziałku podobno, potem ma byc ciepło, normalne 22st. Tylko deszczu nie widac...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
a właśnie ..Bozia miałam zapytać
czy Ty jesteś jedynym moderatorem 35+ czy jest jeszcze ktoś?
bo jak jesteś jedynym to czy też czytasz 35+ pierwsze dziecko? czy tylko my jesteśmy karane za treści niezgodne z regulaminem?
kapturnica, moremi, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ano do poniedzialku.Ale i tak da nam znow wycisk.Na termometrze w cieniu mam bagatela 34stopnie. Wiatrak chodzi na najwyzszych obrotach-znow..Natka_79 wrote:Mnie sie zdaje ze oni wiedzieli ze Wesołowski jest chory, tak mieszali z ta rozprawa, jakby czekali aż zejdzie z tego świata.
Kapta, upały do poniedziałku podobno, potem ma byc ciepło, normalne 22st. Tylko deszczu nie widac...

-
Az podczytamReni wrote:a na naszym ulubionym wątku nadal się żrą
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/my-tuz-przed-i-tuz-po-30-tce,913,4303.html
No a na kwietniowki 2016 tak sie zaczely żrec ,ze moderatorka watku zmienila nazwe na zmije i laski zalozyly kolejny kwietniowy watek buhahah.
U nas to jee panie kuRtura na wysokim poziomie i przez duze K .
efcia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
Wszyscy wiedzą, że kobietom w ciąży nie można ufać? Wiedzą?
Mój mąż nie wiedział. Poprosił żebym spakowała mu karteczkę ze spowiedzi i zaświadczenie, że może być ojcem chrzestnym. To spakowałam. Razem z prezentem dla małej.
Później ten prezent przepakowałam.
Karteczki są 500 km stąd.
Brawo ja!
kapturnica, Reni, dorbie, Magdala, peppapig, Dziobak, efcia, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Natka_79, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:a ja mam jutro wesele siostry
i po zeszłorocznych doświadczeniach z halką modelującą kupiłam sobie w tym roku body
Nowe body masz? I nic nie mowisz? Gdzie daja? Po ciazy jak znalazl.
dorbie, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Wszyscy wiedzą, że kobietom w ciąży nie można ufać? Wiedzą?
Mój mąż nie wiedział. Poprosił żebym spakowała mu karteczkę ze spowiedzi i zaświadczenie, że może być ojcem chrzestnym. To spakowałam. Razem z prezentem dla małej.
Później ten prezent przepakowałam.
Karteczki są 500 km stąd.
Brawo ja!
Hihi.
A moze swiatlowodem z parafii. Droga internetowa kopie da sie moze sciagnac znaczy.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Tak, tak. Przydałaby się moderacja na tamtym wątku. One nie mają sekcji ortograficznej i ja czuję prezydencki bul czytając jak to dziewczyna się "zwarzyła", a ona zwyczajnie na wagę weszła.Reni wrote:a właśnie ..Bozia miałam zapytać
czy Ty jesteś jedynym moderatorem 35+ czy jest jeszcze ktoś?
bo jak jesteś jedynym to czy też czytasz 35+ pierwsze dziecko? czy tylko my jesteśmy karane za treści niezgodne z regulaminem?
kapturnica, Magdala, Dziobak, efcia, BISCA, Reni, caffe, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ale kopii nie robią. W ciągu dwóch dni drugi raz do spowiedzi. Teściowa mi chyba kapliczkę wybuduje.Magdala wrote:Hihi.
A moze swiatlowodem z parafii. Droga internetowa kopie da sie moze sciagnac znaczy.
dorbie, kapturnica, Magdala, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
tez bym sie zwaRZyła czytając o tymmoremi wrote:Tak, tak. Przydałaby się moderacja na tamtym wątku. One nie mają sekcji ortograficznej i ja czuję prezydencki bul czytając jak to dziewczyna się "zwarzyła", a ona zwyczajnie na wagę weszła.
moremi, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMorek to Ty mówiłaś,że mnie puszczą? Bo sie właśnie zastanawiają. Drugi dzień bez kroplowek kwasy żółciowe w normie heh! Chłop 3 kg a do końca dobre 3 tygodnie to do 4 dobije?moremi wrote:Bedzie cesarka

Teraz to musze załatwiać ten epidural czy jak mu tam albo cesarke..bo mi dupe potarga znowu
Sory,że tak sie na sobie skupiam
Wiecie,że za każdą kciuki trzymam i wszystkio
dorbie, moremi, kapturnica, Magdala, Dziobak, efcia, Aasiula, caffe, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość