35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Chyba wszystko zalezy od osoby i jej charakteru . Jedna ze strachu nie zrobi nigdy suwaka inna znow na przekor wszystkiemu na goraco ledwo bete zobaczy.
Zgadza sie. Ja ze strachu nie robie suwakow, ale na przekor wszystkiemu kupuje niemowlece ciuszki jak mi sie tak bardzo, bardzo spodobaja I za kazdym razem jak otworze szafe to sobie spojrze I westchne.Heretyczka, Aasiula, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Szoka mialam, ze juz suwaka sobie przyczepila, nie, ze o ciazy wie, bo tego, ze mozna wiedziec nie podwazam.
dokładnie od momentu teoretycznego poczęcia
kapturnica, BISCA, Bozia3, Magdala, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Doczytałam. Mała, widocznie to zły facet był. Zresztą pamiętam, że pisałas o jego nienajfajniejszym postępowaniu wobec Ciebie (jesli dobrze pamiętam), wiec to tylko na dobre może wyjść.
Co do szans w zachodzeniu w ciążę, to widać po naszym forum, że to nie jest jednak takie niespotykane, co nie?Aasiula, kapturnica, BISCA, kkisia, Mega, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
-
A my w drodze. GPS pokazuje 11h, z przerwami na odginanie młodego jakieś 14.. Bleh. Wakacje w Polsce udane pod względem realizacji planów i zaznajomienia rodziny Adasiem. Pod względem wypoczynku - kaplica. Psychicznie i fizycznie.
Jak wrócę to szukam choćby weekendowych wakacji, marzy mi się hotel z basenem dla dorosłych i dla niemowlaków, najlepiej gdzieś w gluszy..Aasiula, kapturnica, BISCA, kkisia, Dziobak, Magdala, Mega, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Przeleciałam wczorajsze strony owu na szybko. Widzę że Peppa i Kapta nadal w dwupakach. Czy ja dobrze zauważyłam że Max Kapty z powrotem głową w dół, jak tak to niezły akrobata z niego
Mała,niech Ci się układa jak najlepiej
Paszczak, szybkiego i bezpiecznego powrotu do domu.
U nas lepiej, antybiotyk już działa i młodsza nie płacze z bólu ucha. Wczoraj obejrzeliśmy 50 twarzy Greya i jakoś nie specjalnie. Książka jak zwykle okazała się lepsza.
Miłego dnia
Aasiula, paszczakin, kapturnica, kkisia, dorbie, Magdala, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobery wszystkim !
Tak Aniu młody znów wisi głowica w dół .
Swoja droga ciekawi mnie ile razy ma zamiar sie jeszcze przekręcac.Przeraża mnie tylko czasem wizja ,że jak tak kombinuje to żeby się pępowiną łajza nie okręciła. Brr ale odganiam te chore mysli .
Paszczul spokojnego , szczęśliwego powrotu.
Reszcie miłego dniaAasiula, kkisia, ania.g, caffe, paszczakin, Magdala, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Zapowiada ja 36°
My sie wybieramy na wies do cioci mojego chuopa. Bedzie tez jego ojciec i mnostwo innych gosci.
Poznamy nowa narzeczona kuzyna. Ma 28 lat, ona 42 i dorosla corke. Nie ukrywam ze jestem ciekawa
Bedziemy jesc i pic caly dzien. Paella wlasnej roboty.
Co do suwaczkow, ja tez mam to "zbocznie". Kocham ciazowe suwaczki. Mam taka obsesje na punkcie ciazy, ze czasami zapominam ze na jej koncu bedzie dziecko
Mala, nie zazdroszcze. Trzymaj sie tam. Po deszczu zawsze jest slonce
Udanej sobotykapturnica, kkisia, Aasiula, ania.g, anna maria, Bozia3, Magdala, Mega, Mala79, moremi lubią tę wiadomość