35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKapta, to jak jakbyś planowała wyjazd zaraz po porodzie. Przecież będziesz w domukapturnica wrote:EEE takie okna jak teraz robia to nie mycie.Raz ,dwa i umyte. W jednym pokoju mam jeszcze tzw stare okiennice i przy nich bym napewno urodzila.Ale trza sie za mocno gmnastykowac to zostawilam je małz jak wroci

Ale posprzatalam sobie wokol domu lisciory , odkurzylam i wysprzatalam auto w srodku i zarobilam ciasto na krolewca coby sie schlodzilo.
Musze na jutro tak ostatni raz przed urodzeniem malego zrobic mojemu krolewca i placki po wegiersku z zestawem surowek bo nie za predko je znow zje w moim wykonaniu
I taaaak.A wiem! Mialm sie odniesc do posttu Waci. Mozecie mnie zlinczowac ale ja tam jestem zajeViscie uchachana ,ze upaly se poszly w pizdu.U mnie 18stopni , zachmurzone i niech leje.Przynajmniej nie poce sie jak swiniak przed ubojem .
Dziekuje za uwage

A na pewno znajdziesz czas na okna i placki
Edit:
Chciałam jeszcze dodać, że w tym czasie co Ty myłas okna tak min 3x to ja ani razu,hi,hi.
U mnie okna myje Hubi lat 10
, no, mój mąż też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:43
kapturnica, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena, jak moge cos doradzic to przestan drazyc, bo to nic nie da.
Ani Ty winna czegos ani dziewczyny. Po co sie tlumaczysz?
Wyluzuj. Bedzie dobrze. Nie dzis, nie jutro to w przyszlym tygodniu.
Mowilas, ze masz problemy. Mam nadzieje, ze sie naprostuje co sie skrzywilo. I ze to nie zdrowie.
Arwena, efcia, moremi, BISCA, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyno właśnie tak jest ze ja się muszę ze wszystkiego tłumaczyć bo już nie wiem co zrobić żeby było okMagdala wrote:Arwena, jak moge cos doradzic to przestan drazyc, bo to nic nie da.
Ani Ty winna czegos ani dziewczyny. Po co sie tlumaczysz?
Wyluzuj. Bedzie dobrze. Nie dzis, nie jutro to w przyszlym tygodniu.
Mowilas, ze masz problemy. Mam nadzieje, ze sie naprostuje co sie skrzywilo. I ze to nie zdrowie.
a chodzi mi tylko o takie zdanie jak ty napisałaś do mnie na końcu postu i już
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArwena wrote:no właśnie tak jest ze ja się muszę ze wszystkiego tłumaczyć bo już nie wiem co zrobić żeby było ok
a chodzi mi tylko o takie zdanie jak ty napisałaś do mnie na końcu postu i już
Arwena, każda by napisała, tylko nie dałaś nam szansy. Od razu wyjechałaś z pretensjami. Niesłusznymi jak sama wiesz bo pytałam co u Ciebie.
Niech Ci się wiedzie jak najlepiej.
Arwena, kapturnica, efcia, moremi, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Arwena, każda by napisała, tylko nie dałaś nam szansy. Od razu wyjechałaś z pretensjami. Niesłusznymi jak sama wiesz bo pytałam co u Ciebie.
Niech Ci się wiedzie jak najlepiej.
może pytałaś ale akurat tak jak wyżej pisałam nie zauważyłam pytania i to nie specjalnie
ale czy to wszystko jest powodem aby usuwać mnie z przyjaciółek ja bym tak nie mogła zrobić żadnej z wasWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 11:08
-
nick nieaktualny
-
Obys miala racje.Bo ja i tak jakos podswiadomie nastawiam sie na to ,ze 17tego dostane od ordynatorka polecenie stawienia sie do szpitala na obserwacje i kisniecia tam albo wywolywania porodu Brr!!Natka_79 wrote:Kapta, to sprzątanie i gotowanie kojarzy mi sie z jednym
cos czuje ze ten czas jest juz bliziutko 

-
No po porodzie pewnie nie bede miala glowy na pracochlonne żarcie i pieczenie.A te ostatnie dni we troje pasowaloby jakos zacisnac jeszcze bardziej wiezy.I tak sie zast moze mlodego gdzies niedaleko zabrac. Tylko zast sie gdzie zeby spedzic jedno czy dwa dni tak tylko skupionym na nasdorbie wrote:Kapta, to jak jakbyś planowała wyjazd zaraz po porodzie. Przecież będziesz w domu

dorbie lubi tę wiadomość

-
Bry! Wyspana sie melduje, chlopaki dali mi pospac do 10.30. Widze, ze Pani tylko wpadlai wypadla, wiec moze mi sie spoznienie upiecze.
Mega, magnesy z USA bendom?
No i co z to Peppo??
efcia, macduska, moremi, BISCA, kkisia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
to i ja i ja mam wiersza, bo dzisiaj lecimy z poezją
Chociaż życie Ci dokuczy,
los Cię z nóg zetnie.
na pytanie: jak Ci leci?
Odpowiadaj zawsze "świetnie"
sandra80, efcia, macduska, kapturnica, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, anna maria, Dziobak, kkisia, paszczakin, Arwena, Magdala, Jasminowa, gosia7122, Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to i ja i ja mam wiersza, bo dzisiaj lecimy z poezją
los Cię z nóg zetnie.
o Pani:)
Mega lubi tę wiadomość
-
Poezja najwyższych lotówReni wrote:to i ja i ja mam wiersza, bo dzisiaj lecimy z poezją
los Cię z nóg zetnie.
To ja też mam.
Idź śmiało przez życie,
mniej wesołą minkę,
łap szczęście za ogon,
i duś jak cytrynkę.
Sabcia, najlepszego
Reni, BISCA, anna maria, efcia, paszczakin, Arwena, dorbie, Magdala, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!