35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziobak przekur...po calosci ,nie mozesz jej gdzies wyprowadzic zeby zabladzila i ze dwa dni drogi szukala
Dziobak wrote:No zesz prostututki jego mac! Tesciowa przyjezdza ( ta suczowata ). Bo ona biedaczka wakdrogi szukalaacji w tym roku nie miala ( a penis mnie to obchodzi! ), bilety do nas sa tanie ( kuzwa, niefart jak nic, no! ) i dawno wnuka nie widziala ( co prawda, to prawda, ale jakby nie byla taka sucza jak jest, to by go pewnie widywala czesciej )
Tak czy owak weekendzik zaczal sie od ciulowej wiesci. Nadgodziny jakie w pracy wezme czy jak? Albo na ovu jakis dyzur.
Wesprzyjcie, laski, bom oslabla jakos...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 12:08
Dziobak, efcia, krycha.stara, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Kurka nie wiem, ona z tych sprytniejszych. niestety, zawsze o droge zapyta.anna maria wrote:No dziobak przekur...po calosci ,nie mozesz jej gdzies wyprowadzic zeby zabladzila i ze dwa dni drogi szukala

Najbardziej bedzie mnie wkur... jak ona bedzie do Adasia po norwesku nawijac, bo biedaczka tyle lat w Norwegii mieszka, ze slabiutko juz jej z polskim... A nas to strzela wyjatkowo. Przyjezdza do nas i w polskim domu bedzie nawijac po norwesku, ba, my nie mozemy jej kazac mowic po polsku, bo ona sie czuje niekomfortowo wtedy...
Jezu, na sama mysl o jej wizycie slabo mi sie robi. Musialam na wzmocnienie zjesc Prince Polo i 6 kostek czekolady. I bede gruba przez nia!!
BISCA, anna maria, paszczakin, moremi, krycha.stara, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Sabina, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No zesz prostututki jego mac! Tesciowa przyjezdza ( ta suczowata ). Bo ona biedaczka wakacji w tym roku nie miala ( a penis mnie to obchodzi! ), bilety do nas sa tanie ( kuzwa, niefart jak nic, no! ) i dawno wnuka nie widziala ( co prawda, to prawda, ale jakby nie byla taka sucza jak jest, to by go pewnie widywala czesciej )
Tak czy owak weekendzik zaczal sie od ciulowej wiesci. Nadgodziny jakie w pracy wezme czy jak? Albo na ovu jakis dyzur.
Wesprzyjcie, laski, bom oslabla jakos...
na dlugo przyjezdza?
Zapomnialas juz, ze my tu wszytkie tesciowe kochamy i zamiast wesprzec kazemy Ci czerwony dywan rozwijac?
anna maria, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie wiem na ile, znajac ja, to na tydzien. Umre chyba przez ten tydzien.paszczakin wrote:na dlugo przyjezdza?
Zapomnialas juz, ze my tu wszytkie tesciowe kochamy i zamiast wesprzec kazemy Ci czerwony dywan rozwijac?
Jak mi kazecie dywan rozwijac, to sie zamkne w sobie...
efcia, dorbie, moremi, krycha.stara, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Wacia, na USG widzial zrosty ?
Czekamy na HSG, moze sie wyjasni w dobra strone ...
Trzymaj sie
Na podstawie coraz krótszych i bardziej skąpych @ tak wnioskuje.
Na usg z kolei coś tam było widać dobrego.
Więc dla rozjaśnienia sytuacji robimy hsg.
Nazłaziło się ginów i tak nade mna debatowali. Podobno jestem jakimś dziwnym przypadkiem. Wszyscy mnie pamiętają.
I Bisca-
za wierszyk! Nawet nie wiesz jak mi poprawił humor.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 12:18
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:A wogole to tak mamy sie w niedziele juz na 100% wprowadzic ,i co nie ma Kibla,umywalki ,drzwi do kabiny .Dzwoni m i mowi ze jest szansa ze dzisiaj bedzie kibel zamontowany (dobre i to ),prysznic bede brala u matki jakby co ,bo te jebane drzwi dopiero fabryka na zamowienie robi i 2 tyg trzeba czekac .Nie cierpie przeprowadzek
A ja uwielbiam.. Ubolewam, ze sie nie bede przeprowadzac przez najblizszych kilkanascie lat.. Kapiele z wiadrem cieplej wody w wannie, zaslonieta ikeowym wieszakiem z rozwieszonym recznikiem, bo tez drzwi nie bylo.. miodzio! pieczenie w piekarniku w domku ogrodowym, bo kuchni ni penisa..
efcia, BISCA, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toc my jej cala wigilie 2 lata temu to mowili! A ona, ze nie i nie, i ze nie mozemy jej zabronic mowic w jezyku, w ktorym ona lepiej sie porozumiewa ( goowno to prawda ). Ona do nas po norwesku, my do niej po polsku i tak nam swieta upojnie uplynely.Reni wrote:Dziobak powiedz jej prosto w otwór gębowy, że w Waszym domu do dziecka mówi się w ojczystym języku
żałośni są tacy ludzie
dorbie, efcia, Arwena, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Na podstawie coraz krótszych i bardziej skąpych @ tak wnioskuje.
Na usg z kolei coś tam było widać dobrego.
Więc dla rozjaśnienia sytuacji robimy hsg.
Nazłaziło się ginów i tak nade mna debatowali. Podobno jestem jakimś dziwnym przypadkiem. Wszyscy mnie pamiętają.
I Bisca-
za wierszyk! Nawet nie wiesz jak mi poprawił humor.
ej no, to bardzo daleko idace wnioski.. jak na podstawie @..
macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Kurka nie wiem, ona z tych sprytniejszych. niestety, zawsze o droge zapyta.

Najbardziej bedzie mnie wkur... jak ona bedzie do Adasia po norwesku nawijac, bo biedaczka tyle lat w Norwegii mieszka, ze slabiutko juz jej z polskim... A nas to strzela wyjatkowo. Przyjezdza do nas i w polskim domu bedzie nawijac po norwesku, ba, my nie mozemy jej kazac mowic po polsku, bo ona sie czuje niekomfortowo wtedy...
Jezu, na sama mysl o jej wizycie slabo mi sie robi. Musialam na wzmocnienie zjesc Prince Polo i 6 kostek czekolady. I bede gruba przez nia!!
Dziobak współczuję. Mi z samego opisu słabo się zrobiło!
Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak, zabrac Cię na dyżur w sobotę /Dziobak wrote:No zesz prostututki jego mac! Tesciowa przyjezdza ( ta suczowata ). Bo ona biedaczka wakacji w tym roku nie miala ( a penis mnie to obchodzi! ), bilety do nas sa tanie ( kuzwa, niefart jak nic, no! ) i dawno wnuka nie widziala ( co prawda, to prawda, ale jakby nie byla taka sucza jak jest, to by go pewnie widywala czesciej )
Wesprzyjcie, laski, bom oslabla jakos...
Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHi,hi, wpólczuję. masakraDziobak wrote:Toc my jej cala wigilie 2 lata temu to mowili! A ona, ze nie i nie, i ze nie mozemy jej zabronic mowic w jezyku, w ktorym ona lepiej sie porozumiewa ( goowno to prawda ). Ona do nas po norwesku, my do niej po polsku i tak nam swieta upojnie uplynely.
Dziobak lubi tę wiadomość

Trzymam kciuki za hsg