35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niech Ci chwala wielka bedzie
Nasz kochany owufrendzie
Nawet kiedy dzien jest smutny
A los sie wydaje okrutny
Pani dziennik swoj przyniesie
i zyc od razu chce sie
Andrzej ksionc Cie wyspowiada
nie ma rady na tego gada
I tak co dzien kochane wiedzmole
Tak sie smieje,ze ja ......Nie bo Bozia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 11:53
ComeToMeBaby, macduska, anna maria, kapturnica, ania.g, Reni, Dziobak, efcia, kkisia, sandra80, paszczakin, moremi, Arwena, dorbie, Magdala, krycha.stara, Mala79, SolarPolar, Jasminowa, gosia7122, Sabina, beates, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
Witam się, ja też ostatnio nawalam i się nie udzielam, ale dziękuję dziewczynom, które o mnie pamiętają. Podczytuję z doskoku, gdy się da
Mój dzisiejszy sen: przychodzi do mnie do pracy mój gin i wręcza mi test ciążowy - mój, w dodatku pozytywny i pyta się mnie dlaczego przed nim ukrywałam ze chce zajść w ciążę. No i wtedy zadzwonił budzik. Ale sensu tego snu nie mogę pojąć ☺
Dorbie, masz już bardzo duży brzuch, superAasiula, macduska, anna maria, Reni, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, kkisia, Dziobak, moremi, paszczakin, dorbie, Arwena, Magdala, SolarPolar, gosia7122, Sabina, ania.g, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No zesz prostututki jego mac! Tesciowa przyjezdza ( ta suczowata ). Bo ona biedaczka wakacji w tym roku nie miala ( a penis mnie to obchodzi! ), bilety do nas sa tanie ( kuzwa, niefart jak nic, no! ) i dawno wnuka nie widziala ( co prawda, to prawda, ale jakby nie byla taka sucza jak jest, to by go pewnie widywala czesciej )
Tak czy owak weekendzik zaczal sie od ciulowej wiesci. Nadgodziny jakie w pracy wezme czy jak? Albo na ovu jakis dyzur.
Wesprzyjcie, laski, bom oslabla jakos...BISCA, anna maria, macduska, sandra80, megan8, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Arwena, krycha.stara, Mala79, SolarPolar, kkisia, Sabina, ania.g, malgos741, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
A wogole to tak mamy sie w niedziele juz na 100% wprowadzic ,i co nie ma Kibla,umywalki ,drzwi do kabiny .Dzwoni m i mowi ze jest szansa ze dzisiaj bedzie kibel zamontowany (dobre i to ),prysznic bede brala u matki jakby co ,bo te jebane drzwi dopiero fabryka na zamowienie robi i 2 tyg trzeba czekac .Nie cierpie przeprowadzek
Dziobak, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka, ty... ty...ty niedobra ty
tak gina oszukiwać. Fstydź się. Z ginem cza współpracować.
Nie dość, że nieobecność nieusprawiedliwiona to jeszcze z zajęć praktycznych lipa. Ten test to chyba było komisyjne "zaliczenie " hyhy
I oto wyjaśniam ci sen: zdałaś do następnej klasy. Lepiej się już z tą myślą zacznij oswajać hyhyhyhyanna maria, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No !!!!!!!!!!!!!!! i i czeka na wyjasnienie !
Ale ja wszystko odrobie i jeszcze jakas prace chetnie spoleczna wezme.
anna maria, BISCA, efcia, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dla tych co nie fejsbukowi.
Wracam od gina.
Lipa. Zrosty prawdopodobnie wracają.
Dla jasności mam hsg w przyszłym tygodniu.
no ja pewnie za 3, sono robisz? czy wolisz na enefzeta rtg? -
Dziobak wrote:No zesz prostututki jego mac! Tesciowa przyjezdza ( ta suczowata ). Bo ona biedaczka wakacji w tym roku nie miala ( a penis mnie to obchodzi! ), bilety do nas sa tanie ( kuzwa, niefart jak nic, no! ) i dawno wnuka nie widziala ( co prawda, to prawda, ale jakby nie byla taka sucza jak jest, to by go pewnie widywala czesciej )
Tak czy owak weekendzik zaczal sie od ciulowej wiesci. Nadgodziny jakie w pracy wezme czy jak? Albo na ovu jakis dyzur.
Wesprzyjcie, laski, bom oslabla jakos...
O prostytutka ! Wspieram i wspolczuje penisowej tesciowejanna maria, Dziobak, efcia, krycha.stara, SolarPolar, Sabina, Mega lubią tę wiadomość