X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Paszcza, facet wie co mówi. Jeszcze nie zdażyło się, zeby się pomylił.

to musi być chyba jakiś dobry specjalista, z jakiego miasta?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • efcia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak współczuje, a może powiedz ze cała rodzinka załapała jelitówke to sie wystraszy ;D

Bisca brawo ty , wierszyk bombowy :D

Dziobak, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dziobak, zabrac Cię na dyżur w sobotę /
    Zaaaaaabierz!!
    Ale czekaj, ja jeszcze nie wiem, kiedy ona przyjezdza. Jakos niby na dniach, ale biletow jeszcze nie maja. Moze w tym czasie bilety podrozeja i szkoda sie jej kasy zrobi... Oj, ze 2 zdrowaski w tej intencji odmowie...

efcia, dorbie, moremi, BISCA, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za koślawy pazur znowu kasuje posty
    a niech Ci wszystkie paluchy powykręca
    nie da się czytać

efcia, Arwena, moremi, BISCA, kapturnica, Magdala, SolarPolar, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co za koślawy pazur znowu kasuje posty
    a niech Ci wszystkie paluchy powykręca
    nie da się czytać

ja wiem przePani to krycha

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nope, nope, dzis to ja..
    ale juz skonczylam..

jeszcze mam 243 strony moich postow do przegladniecia, ale to kiedy indziej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 12:41

Reni, moremi, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dostaliśta ode mnie magnesy?
    Nie podobają się?
    Dziobak to wiem, ze dostała

Dziobak lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, mam nadzieje ze to sie nie potwierdzi <3
    Dziobak, o kurka, współczuje
    Moja teściowa właśnie dzwoniła. Pyta jak sie ma młody, to mowię ze ciut lepiej ale słabo spał przez katar. A ta zdziwiona ze go do przedszkola nie zaprowadziłam :/ taaa, z gilem do pasa. Ech..

Dziobak, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisałam już, że cudny ale jakiś męski zwis mi go połamał
    dorbie wrote:
    A dostaliśta ode mnie magnesy?
    Nie podobają się?
    Dziobak to wiem, ze dostała

Dziobak, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczak lecisz po kolei po stronach i kasujesz? nie prościej przez nick wejść i tylko zedytować? szybciej

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pisałam już, że cudny ale jakiś męski zwis mi go połamał
    Dostałaś połamany? A da się skleić?

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziobak, do nas tesciowa na 10 dni przyjezdza jak ja wroce do pracy.. wspominalam, ze mi chciala Adasia kielbsa nakarmic jak mial 3 miesiace? "Bo jego tatus jadł"..

niech tylko mi tu jakies kuchenne rewolucje pod moja nieobecnosc zrobi.. bedzie jesien sredniowiecza..

dorbie, Dziobak, efcia, moremi, Arwena, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak co kropelka sklei sklei żadna siła nie rozklei ;-)

moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    paszczak lecisz po kolei po stronach i kasujesz? nie prościej przez nick wejść i tylko zedytować? szybciej

a tak sie przyzwyczailam ;) poza tym czytam naszą historie i sie wzruszam.. dzis przerabialam watek, jak bursztyn spalil tecze ;) Wojny z Ewka, Twoje zagubione badania.. moja 4 inseminacje i poczatek IVF Simby..

fajnie sie to czyta..

efcia, moremi, Reni, Dziobak, krycha.stara, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, Mala79, kkisia, gosia7122, Sabina, malgos741, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech mi ktos przyniesie czekolady, bo jak wstane z lozka, to skrzypnie i mlody mi sie obudzi.. spi juz 1,5h ;)
    tak dokladnie to potrzebuje herbaty z cytryna, sweter i pasek czekolady..

moremi, dorbie, Reni, Dziobak, krycha.stara, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dziobak, do nas tesciowa na 10 dni przyjezdza jak ja wroce do pracy.. wspominalam, ze mi chciala Adasia kielbsa nakarmic jak mial 3 miesiace? "Bo jego tatus jadł"..

niech tylko mi tu jakies kuchenne rewolucje pod moja nieobecnosc zrobi.. bedzie jesien sredniowiecza..
    Ło matulu... Znaczy czerwony dywan chowasz na strych?

moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ło matulu... Znaczy czerwony dywan chowasz na strych?

chyba dziecko schowam.. bo kielbasy to tesciowa przywiezie swoje na bank..

moremi, dorbie, Dziobak, krycha.stara, efcia, BISCA, Magdala, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    na dlugo przyjezdza?
    Zapomnialas juz, ze my tu wszytkie tesciowe kochamy i zamiast wesprzec kazemy Ci czerwony dywan rozwijac?
    Moja teściowa, prosta kobieta, już któryś raz wspomniała, że w listopadzie przyjadą z teściem na tydzień. Wezmą sobie jakiś hotel (bez posiłków, bo to za drogo) i będą przy okazji zwiedzać.
    Raz byli na tydzień i spali u nas, więc wiem jak to zwiedzanie wygląda. My organizujemy im czas, ja gotuję, teść narzeka, że nie mamy telewizji itp.
    Nie wyobrażam sobie, zeby po urodzeniu dziecka siedzieli tu cały tydzień. Nie maja samochodu, więc wszędzie trzeba ich wozić. Zwiedzanie polega na tym, że trzeba im zaproponować co mają zobaczyc ich tam zawieźć. Do knajpy nie pójdą, bo to szkoda kasy.
    Tym samym - ja nie będę miała pomocy (teściowa córce też nie pomaga, a ja przy swojej choojowości gotuję lepiej niż ona), będę stała przy garach, a mąż ich woził (więc też mi nie pomoże).
    Całe szczęście na wykładach ze szkoły rodzenia powtarzają, żeby mężowie dbali o spokój matki i nie pozwolili swojej mamusi na przeprowadzkę. Chyba zrozumiał, że moja histeria ma podstawy, bo zapowiedział rozmowę z mamusią.
    Ale i tak zastanawia mnie skąd ludzie mają takie pomysły.

dorbie, Dziobak, krycha.stara, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, ania.g, kkisia, Jasminowa, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, to co im maz powie- zeby nie przyjezdzali wcale? Czy zeby sie lepiej soba zajeli?

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Morek, to co im maz powie- zeby nie przyjezdzali wcale? Czy zeby sie lepiej soba zajeli?
    Nie, uzgodniliśmy, że wystarczą im dwa dni. My przeżyjemy intensywny wysiłek, a oni wnuka zobaczą i pojadą. Ale tygodnia nie dam rady. Ja będę po połogu przecież i nie mam pojęcia czy i jak będę się czuła.

Arwena, paszczakin, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 11078 11079 11080 11081 11082 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ