Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    No bo po badaniu i wywiadzie zaczął temat o kończeniu starań bo terapia nie działa itp.
    A potem jak tam si3 wpatrywali w Usg to coś bakali że: "Jednak coś widać"- zrozumiałam, że endometrium.

Trudno to zrozumieć jak się nie siedzi w temacie Ashermana.

Ok, to trzymajmy sie na razie tego pozytywnego punktu. Do badania. Zobaczymy wynik. Kciuki Wacia <3 <3 <3

moremi, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to jakis pojedynek?

Magdala, zorze. ZoRZe :-)

I skrzyp. Przez Pe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:29

kapturnica, Magdala, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ok, to trzymajmy sie na razie tego pozytywnego punktu. Do badania. Zobaczymy wynik. Kciuki Wacia <3 <3 <3
    Ja się tego punktu trzymam kurczowo.

efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham Wasze wiersze ;)

BISCA, nick nieaktualny, SolarPolar, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sezon na herbatę z miodem i cytryną uważam za otwarty. Właśnie wypiłam pół litra ( herbaty oczywiście)

BISCA, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Magdala, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I skrzyp nie skrzyb :-P

Ale i wiersz i riposta super :-)

moremi, Magdala lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Moremi, Ty uważaj żeby z tych dwóch dni na które się zgadzasz nie zrobił tydzień.
    Właśnie dzwonił mąż i okazało się, że rozmawiał z mamą i jej wytlumaczył, że jeżeli przyjadą na dłużej, to niech nie oczekują, że bedziemy radośnie ich obsługiwać. I mamusia się grzecznie z tego pomysłu wycofała. Bo jednak nie pomyślała...

BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy to jakis pojedynek?

Magdala, zorze. ZoRZe :-)

Walcze z konkurencja. Ciezkie czasy. Czlowiek do piero co jakis stolek dorwal, eh !
    ;)

moremi, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, beates, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Podobno ( ja tam nie wiem, ale tak mowia) nie jest to dobra metoda jak dziecie spi w kompletnej ciszy poniewaz potem bedzie juz tak mialo, ze byle skrzyb i obudzony.
    Prawda li to?

Prawda. U mnie również stosowana.
    Ale jak dziecko śpi dłużej niż zwykle, dłużej niż musi, a penis nie matka siedzi na forum, to jest obowiązek ciszy, bo po wyspaniu byle co wybudza dziecię z drzemki..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:28

moremi, BISCA, Magdala, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://johnsonsbaby.babyonline.pl/testowanie-plynu-do-kapieli

ja wysłałam ,polecam

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    I skrzyp nie skrzyb :-P

Ale i wiersz i riposta super :-)
    Startujesz do sekcji ortograficznej?

ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to dla kociar ;D"

http://royalcanin.pl/odbierz-wyprawke/#order

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zbieram kolejne punkty penisowatowatosci. Mój dziec siedzi w leżaku i ogląda telewizję ;)

moremi, Dziobak, BISCA, efcia, Reni, Magdala, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Parka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam wierszyki sa sliczne
    A teraz ide przysnac na chwile bo tak jakoś mnie wzmoglo

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Właśnie dzwonił mąż i okazało się, że rozmawiał z mamą i jej wytlumaczył, że jeżeli przyjadą na dłużej, to niech nie oczekują, że bedziemy radośnie ich obsługiwać. I mamusia się grzecznie z tego pomysłu wycofała. Bo jednak nie pomyślała...
    To całe szczęście.
    Ja poprosiłam swoją żeby do nas przyjechała jak pojadę do szpitala i została potem na trochę. Ale moja jest bardzo pomocna i samoobsługowa. Nigdy nie miałam dwójki takich maluchów naraz i trochę się obawiam nowej sytuacji.

moremi, Dziobak, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa ogólnie jest ok, choc ma momenty... Ostatnio jęczała ze czajnik elektryczny jej cieknie. Potem odwołała, potem jednak znów cieknie. Chciała żebym kupiła jej w lidlu, po czym sie rozmyśliła a po tym jak juz ich nie było to dzwoniła czy wzięłam :/ pózniej pokazały sie inne, to z miną cierpiętnika go oglądała, takze oddałam. Znalazłam fajna promocje i kupiłam w końcu boscha, to zaczęła sie krygować ze drogi. Mówimy ze prezent, bo wiedzieliśmy ze z kasą u niej gorzej a w aptece zostawiła majątek. No, trochę mi sie dziwnie zrobiło jak byłam ostatnio u niej a ta mi sie chwali nowiutka torebka za 150:/ tydzień wczesniej na czajnik nie miała...
    A po porodzie, jak mój musiał do roboty to mi ja ściągnął na chatę, mimo ze sie opierałam. No to zasiadła za stołem i tylko obserwowala. kawkę podałam, obiad podałam obolała bo szwy ciągnęły ale najbardziej mnie wkur€@@ jak odciągalam pokarm a ta z tekstem- Ty naprawdę masz malutko mleka :/ musiała wyczuć ze ciśnienie mi skoczyło bo zaraz sie zwinęła z tekstem ze swietnie se radzę to nie bedzie mi przeszkadzać. Takze brońcie sie nogami i rekami przed za wczesna wizytacja dziadków ;)

nick nieaktualny, moremi, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, piekny wiersz.Proponuje go uczynic hymnem szkolnym.

Poprawilam sobie humor kupujac sliczny wazon. A niech tam, tyle ostatnio w zyciu przeszlam i dalam rade, ze wizyte tesciowej tez przezyje. Wieczorami bede sie zamykac w sypialni i pod pozorem przygotowywania sie do pracy bede prasowac na forum. Chytrze, przyznacie! :-P

moremi, nick nieaktualny, BISCA, paszczakin, Magdala, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, sandra80, Mega, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    a to dla kociar ;D"

http://royalcanin.pl/odbierz-wyprawke/#order
    Jakby to powiedzieć. Royal tylko weterynaryjne, jeżeli zwierz ma problemy. Chociaż też już część wetow odchodzi od suchyc karm. Bytowe, w tym dla kociąt, to syf. Cos jak dla nas McDonald.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc i czolem!!!! Jestem!!¨mam w koncu neta!!!
    prosze o skrot bo nawet nie probuje sie cofac 2 tyg do tylu nie mam szans....
    skrobne cos wieczorem, teraz muste sie jechac przemeldowac.....

mam nadzieje ze skrot z samymi pozytywami( no min. 80%):-)

BISCA, efcia, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, beates, Mega, Parka lubią tę wiadomość

gretka
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jakby to powiedzieć. Royal tylko weterynaryjne, jeżeli zwierz ma problemy. Chociaż też już część wetow odchodzi od suchyc karm. Bytowe, w tym dla kociąt, to syf. Cos jak dla nas McDonald.

nie znam się ,niestety

nie lubię kotów , one mnie atakują ,poważnie
    koleżanka ma kota i jak idę do niej to on musi wtedy być jak najdalej ode mnie

efcia lubi tę wiadomość

‹‹ ‹ 11080 11081 11082 11083 11084 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ