X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    No bo po badaniu i wywiadzie zaczął temat o kończeniu starań bo terapia nie działa itp.
    A potem jak tam si3 wpatrywali w Usg to coś bakali że: "Jednak coś widać"- zrozumiałam, że endometrium.

Trudno to zrozumieć jak się nie siedzi w temacie Ashermana.

Ok, to trzymajmy sie na razie tego pozytywnego punktu. Do badania. Zobaczymy wynik. Kciuki Wacia <3 <3 <3

moremi, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to jakis pojedynek?

Magdala, zorze. ZoRZe :-)

I skrzyp. Przez Pe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:29

kapturnica, Magdala, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ok, to trzymajmy sie na razie tego pozytywnego punktu. Do badania. Zobaczymy wynik. Kciuki Wacia <3 <3 <3
    Ja się tego punktu trzymam kurczowo.

efcia, macduska lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham Wasze wiersze ;)

BISCA, Sabina, SolarPolar, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sezon na herbatę z miodem i cytryną uważam za otwarty. Właśnie wypiłam pół litra ( herbaty oczywiście)

BISCA, moremi, kapturnica, kkisia, Magdala, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I skrzyp nie skrzyb :-P

Ale i wiersz i riposta super :-)

moremi, Magdala lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Moremi, Ty uważaj żeby z tych dwóch dni na które się zgadzasz nie zrobił tydzień.
    Właśnie dzwonił mąż i okazało się, że rozmawiał z mamą i jej wytlumaczył, że jeżeli przyjadą na dłużej, to niech nie oczekują, że bedziemy radośnie ich obsługiwać. I mamusia się grzecznie z tego pomysłu wycofała. Bo jednak nie pomyślała...

BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, kapturnica, kkisia, macduska, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy to jakis pojedynek?

Magdala, zorze. ZoRZe :-)

Walcze z konkurencja. Ciezkie czasy. Czlowiek do piero co jakis stolek dorwal, eh !
    ;)

moremi, Dziobak, Mala79, efcia, kkisia, Sabina, SolarPolar, beates, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Podobno ( ja tam nie wiem, ale tak mowia) nie jest to dobra metoda jak dziecie spi w kompletnej ciszy poniewaz potem bedzie juz tak mialo, ze byle skrzyb i obudzony.
    Prawda li to?

Prawda. U mnie również stosowana.
    Ale jak dziecko śpi dłużej niż zwykle, dłużej niż musi, a penis nie matka siedzi na forum, to jest obowiązek ciszy, bo po wyspaniu byle co wybudza dziecię z drzemki..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:28

moremi, BISCA, Magdala, efcia, kapturnica, kkisia, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://johnsonsbaby.babyonline.pl/testowanie-plynu-do-kapieli

ja wysłałam ,polecam

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    I skrzyp nie skrzyb :-P

Ale i wiersz i riposta super :-)
    Startujesz do sekcji ortograficznej?

ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to dla kociar ;D"

http://royalcanin.pl/odbierz-wyprawke/#order

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zbieram kolejne punkty penisowatowatosci. Mój dziec siedzi w leżaku i ogląda telewizję ;)

moremi, Dziobak, BISCA, efcia, Reni, Magdala, kkisia, gosia7122, Sabina, Mala79, Mega, Parka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam wierszyki sa sliczne
    A teraz ide przysnac na chwile bo tak jakoś mnie wzmoglo

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Właśnie dzwonił mąż i okazało się, że rozmawiał z mamą i jej wytlumaczył, że jeżeli przyjadą na dłużej, to niech nie oczekują, że bedziemy radośnie ich obsługiwać. I mamusia się grzecznie z tego pomysłu wycofała. Bo jednak nie pomyślała...
    To całe szczęście.
    Ja poprosiłam swoją żeby do nas przyjechała jak pojadę do szpitala i została potem na trochę. Ale moja jest bardzo pomocna i samoobsługowa. Nigdy nie miałam dwójki takich maluchów naraz i trochę się obawiam nowej sytuacji.

moremi, Dziobak, efcia, kkisia, macduska, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa ogólnie jest ok, choc ma momenty... Ostatnio jęczała ze czajnik elektryczny jej cieknie. Potem odwołała, potem jednak znów cieknie. Chciała żebym kupiła jej w lidlu, po czym sie rozmyśliła a po tym jak juz ich nie było to dzwoniła czy wzięłam :/ pózniej pokazały sie inne, to z miną cierpiętnika go oglądała, takze oddałam. Znalazłam fajna promocje i kupiłam w końcu boscha, to zaczęła sie krygować ze drogi. Mówimy ze prezent, bo wiedzieliśmy ze z kasą u niej gorzej a w aptece zostawiła majątek. No, trochę mi sie dziwnie zrobiło jak byłam ostatnio u niej a ta mi sie chwali nowiutka torebka za 150:/ tydzień wczesniej na czajnik nie miała...
    A po porodzie, jak mój musiał do roboty to mi ja ściągnął na chatę, mimo ze sie opierałam. No to zasiadła za stołem i tylko obserwowala. kawkę podałam, obiad podałam obolała bo szwy ciągnęły ale najbardziej mnie wkur€@@ jak odciągalam pokarm a ta z tekstem- Ty naprawdę masz malutko mleka :/ musiała wyczuć ze ciśnienie mi skoczyło bo zaraz sie zwinęła z tekstem ze swietnie se radzę to nie bedzie mi przeszkadzać. Takze brońcie sie nogami i rekami przed za wczesna wizytacja dziadków ;)

Arwena, moremi, Dziobak, dorbie, efcia, kkisia, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, piekny wiersz.Proponuje go uczynic hymnem szkolnym.

Poprawilam sobie humor kupujac sliczny wazon. A niech tam, tyle ostatnio w zyciu przeszlam i dalam rade, ze wizyte tesciowej tez przezyje. Wieczorami bede sie zamykac w sypialni i pod pozorem przygotowywania sie do pracy bede prasowac na forum. Chytrze, przyznacie! :-P

moremi, dorbie, BISCA, paszczakin, Magdala, efcia, kkisia, macduska, gosia7122, sandra80, Mega, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    a to dla kociar ;D"

http://royalcanin.pl/odbierz-wyprawke/#order
    Jakby to powiedzieć. Royal tylko weterynaryjne, jeżeli zwierz ma problemy. Chociaż też już część wetow odchodzi od suchyc karm. Bytowe, w tym dla kociąt, to syf. Cos jak dla nas McDonald.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc i czolem!!!! Jestem!!¨mam w koncu neta!!!
    prosze o skrot bo nawet nie probuje sie cofac 2 tyg do tylu nie mam szans....
    skrobne cos wieczorem, teraz muste sie jechac przemeldowac.....

mam nadzieje ze skrot z samymi pozytywami( no min. 80%):-)

BISCA, efcia, moremi, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina, Mala79, beates, Mega, Parka lubią tę wiadomość

gretka
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jakby to powiedzieć. Royal tylko weterynaryjne, jeżeli zwierz ma problemy. Chociaż też już część wetow odchodzi od suchyc karm. Bytowe, w tym dla kociąt, to syf. Cos jak dla nas McDonald.

nie znam się ,niestety

nie lubię kotów , one mnie atakują ,poważnie
    koleżanka ma kota i jak idę do niej to on musi wtedy być jak najdalej ode mnie

efcia lubi tę wiadomość

‹‹ 11080 11081 11082 11083 11084 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ