35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:No bo po badaniu i wywiadzie zaczął temat o kończeniu starań bo terapia nie działa itp.
A potem jak tam si3 wpatrywali w Usg to coś bakali że: "Jednak coś widać"- zrozumiałam, że endometrium.
Trudno to zrozumieć jak się nie siedzi w temacie Ashermana.
Ok, to trzymajmy sie na razie tego pozytywnego punktu. Do badania. Zobaczymy wynik. Kciuki Wacia
moremi, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Czy to jakis pojedynek?
Magdala, zorze. ZoRZe
I skrzyp. Przez Pe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:29
kapturnica, Magdala, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja się tego punktu trzymam kurczowo.BISCA wrote:Ok, to trzymajmy sie na razie tego pozytywnego punktu. Do badania. Zobaczymy wynik. Kciuki Wacia

efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Właśnie dzwonił mąż i okazało się, że rozmawiał z mamą i jej wytlumaczył, że jeżeli przyjadą na dłużej, to niech nie oczekują, że bedziemy radośnie ich obsługiwać. I mamusia się grzecznie z tego pomysłu wycofała. Bo jednak nie pomyślała...ania.g wrote:Moremi, Ty uważaj żeby z tych dwóch dni na które się zgadzasz nie zrobił tydzień.
BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czy to jakis pojedynek?
Magdala, zorze. ZoRZe
Walcze z konkurencja. Ciezkie czasy. Czlowiek do piero co jakis stolek dorwal, eh !
moremi, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Podobno ( ja tam nie wiem, ale tak mowia) nie jest to dobra metoda jak dziecie spi w kompletnej ciszy poniewaz potem bedzie juz tak mialo, ze byle skrzyb i obudzony.
Prawda li to?
Prawda. U mnie również stosowana.
Ale jak dziecko śpi dłużej niż zwykle, dłużej niż musi, a penis nie matka siedzi na forum, to jest obowiązek ciszy, bo po wyspaniu byle co wybudza dziecię z drzemki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:28
moremi, BISCA, Magdala, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Startujesz do sekcji ortograficznej?ComeToMeBaby wrote:I skrzyp nie skrzyb

Ale i wiersz i riposta super
ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja zbieram kolejne punkty penisowatowatosci. Mój dziec siedzi w leżaku i ogląda telewizję
moremi, Dziobak, BISCA, efcia, Reni, Magdala, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To całe szczęście.moremi wrote:Właśnie dzwonił mąż i okazało się, że rozmawiał z mamą i jej wytlumaczył, że jeżeli przyjadą na dłużej, to niech nie oczekują, że bedziemy radośnie ich obsługiwać. I mamusia się grzecznie z tego pomysłu wycofała. Bo jednak nie pomyślała...
Ja poprosiłam swoją żeby do nas przyjechała jak pojadę do szpitala i została potem na trochę. Ale moja jest bardzo pomocna i samoobsługowa. Nigdy nie miałam dwójki takich maluchów naraz i trochę się obawiam nowej sytuacji.
moremi, Dziobak, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Moja teściowa ogólnie jest ok, choc ma momenty... Ostatnio jęczała ze czajnik elektryczny jej cieknie. Potem odwołała, potem jednak znów cieknie. Chciała żebym kupiła jej w lidlu, po czym sie rozmyśliła a po tym jak juz ich nie było to dzwoniła czy wzięłam
pózniej pokazały sie inne, to z miną cierpiętnika go oglądała, takze oddałam. Znalazłam fajna promocje i kupiłam w końcu boscha, to zaczęła sie krygować ze drogi. Mówimy ze prezent, bo wiedzieliśmy ze z kasą u niej gorzej a w aptece zostawiła majątek. No, trochę mi sie dziwnie zrobiło jak byłam ostatnio u niej a ta mi sie chwali nowiutka torebka za 150:/ tydzień wczesniej na czajnik nie miała...
A po porodzie, jak mój musiał do roboty to mi ja ściągnął na chatę, mimo ze sie opierałam. No to zasiadła za stołem i tylko obserwowala. kawkę podałam, obiad podałam obolała bo szwy ciągnęły ale najbardziej mnie wkur€@@ jak odciągalam pokarm a ta z tekstem- Ty naprawdę masz malutko mleka
musiała wyczuć ze ciśnienie mi skoczyło bo zaraz sie zwinęła z tekstem ze swietnie se radzę to nie bedzie mi przeszkadzać. Takze brońcie sie nogami i rekami przed za wczesna wizytacja dziadków
nick nieaktualny, moremi, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magdala, piekny wiersz.Proponuje go uczynic hymnem szkolnym.
Poprawilam sobie humor kupujac sliczny wazon. A niech tam, tyle ostatnio w zyciu przeszlam i dalam rade, ze wizyte tesciowej tez przezyje. Wieczorami bede sie zamykac w sypialni i pod pozorem przygotowywania sie do pracy bede prasowac na forum. Chytrze, przyznacie!
moremi, nick nieaktualny, BISCA, paszczakin, Magdala, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, sandra80, Mega, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Jakby to powiedzieć. Royal tylko weterynaryjne, jeżeli zwierz ma problemy. Chociaż też już część wetow odchodzi od suchyc karm. Bytowe, w tym dla kociąt, to syf. Cos jak dla nas McDonald.megan8 wrote:a to dla kociar
"
http://royalcanin.pl/odbierz-wyprawke/#order-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Czesc i czolem!!!! Jestem!!¨mam w koncu neta!!!
prosze o skrot bo nawet nie probuje sie cofac 2 tyg do tylu nie mam szans....
skrobne cos wieczorem, teraz muste sie jechac przemeldowac.....
mam nadzieje ze skrot z samymi pozytywami( no min. 80%)
BISCA, efcia, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, beates, Mega, Parka lubią tę wiadomość
gretka -
moremi wrote:Jakby to powiedzieć. Royal tylko weterynaryjne, jeżeli zwierz ma problemy. Chociaż też już część wetow odchodzi od suchyc karm. Bytowe, w tym dla kociąt, to syf. Cos jak dla nas McDonald.
nie znam się ,niestety
nie lubię kotów , one mnie atakują ,poważnie
koleżanka ma kota i jak idę do niej to on musi wtedy być jak najdalej ode mnie
efcia lubi tę wiadomość