35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:No bo po badaniu i wywiadzie zaczął temat o kończeniu starań bo terapia nie działa itp.
A potem jak tam si3 wpatrywali w Usg to coś bakali że: "Jednak coś widać"- zrozumiałam, że endometrium.
Trudno to zrozumieć jak się nie siedzi w temacie Ashermana.
Ok, to trzymajmy sie na razie tego pozytywnego punktu. Do badania. Zobaczymy wynik. Kciuki Wacia
moremi, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Czy to jakis pojedynek?
Magdala, zorze. ZoRZe
I skrzyp. Przez Pe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:29
kapturnica, Magdala, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja się tego punktu trzymam kurczowo.BISCA wrote:Ok, to trzymajmy sie na razie tego pozytywnego punktu. Do badania. Zobaczymy wynik. Kciuki Wacia

efcia, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Właśnie dzwonił mąż i okazało się, że rozmawiał z mamą i jej wytlumaczył, że jeżeli przyjadą na dłużej, to niech nie oczekują, że bedziemy radośnie ich obsługiwać. I mamusia się grzecznie z tego pomysłu wycofała. Bo jednak nie pomyślała...ania.g wrote:Moremi, Ty uważaj żeby z tych dwóch dni na które się zgadzasz nie zrobił tydzień.
BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, kapturnica, kkisia, macduska, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Podobno ( ja tam nie wiem, ale tak mowia) nie jest to dobra metoda jak dziecie spi w kompletnej ciszy poniewaz potem bedzie juz tak mialo, ze byle skrzyb i obudzony.
Prawda li to?
Prawda. U mnie również stosowana.
Ale jak dziecko śpi dłużej niż zwykle, dłużej niż musi, a penis nie matka siedzi na forum, to jest obowiązek ciszy, bo po wyspaniu byle co wybudza dziecię z drzemki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:28
moremi, BISCA, Magdala, efcia, kapturnica, kkisia, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Startujesz do sekcji ortograficznej?ComeToMeBaby wrote:I skrzyp nie skrzyb

Ale i wiersz i riposta super
ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja zbieram kolejne punkty penisowatowatosci. Mój dziec siedzi w leżaku i ogląda telewizję
moremi, Dziobak, BISCA, efcia, Reni, Magdala, kkisia, gosia7122, Sabina, Mala79, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To całe szczęście.moremi wrote:Właśnie dzwonił mąż i okazało się, że rozmawiał z mamą i jej wytlumaczył, że jeżeli przyjadą na dłużej, to niech nie oczekują, że bedziemy radośnie ich obsługiwać. I mamusia się grzecznie z tego pomysłu wycofała. Bo jednak nie pomyślała...
Ja poprosiłam swoją żeby do nas przyjechała jak pojadę do szpitala i została potem na trochę. Ale moja jest bardzo pomocna i samoobsługowa. Nigdy nie miałam dwójki takich maluchów naraz i trochę się obawiam nowej sytuacji.
moremi, Dziobak, efcia, kkisia, macduska, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Moja teściowa ogólnie jest ok, choc ma momenty... Ostatnio jęczała ze czajnik elektryczny jej cieknie. Potem odwołała, potem jednak znów cieknie. Chciała żebym kupiła jej w lidlu, po czym sie rozmyśliła a po tym jak juz ich nie było to dzwoniła czy wzięłam
pózniej pokazały sie inne, to z miną cierpiętnika go oglądała, takze oddałam. Znalazłam fajna promocje i kupiłam w końcu boscha, to zaczęła sie krygować ze drogi. Mówimy ze prezent, bo wiedzieliśmy ze z kasą u niej gorzej a w aptece zostawiła majątek. No, trochę mi sie dziwnie zrobiło jak byłam ostatnio u niej a ta mi sie chwali nowiutka torebka za 150:/ tydzień wczesniej na czajnik nie miała...
A po porodzie, jak mój musiał do roboty to mi ja ściągnął na chatę, mimo ze sie opierałam. No to zasiadła za stołem i tylko obserwowala. kawkę podałam, obiad podałam obolała bo szwy ciągnęły ale najbardziej mnie wkur€@@ jak odciągalam pokarm a ta z tekstem- Ty naprawdę masz malutko mleka
musiała wyczuć ze ciśnienie mi skoczyło bo zaraz sie zwinęła z tekstem ze swietnie se radzę to nie bedzie mi przeszkadzać. Takze brońcie sie nogami i rekami przed za wczesna wizytacja dziadków
Arwena, moremi, Dziobak, dorbie, efcia, kkisia, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magdala, piekny wiersz.Proponuje go uczynic hymnem szkolnym.
Poprawilam sobie humor kupujac sliczny wazon. A niech tam, tyle ostatnio w zyciu przeszlam i dalam rade, ze wizyte tesciowej tez przezyje. Wieczorami bede sie zamykac w sypialni i pod pozorem przygotowywania sie do pracy bede prasowac na forum. Chytrze, przyznacie!
moremi, dorbie, BISCA, paszczakin, Magdala, efcia, kkisia, macduska, gosia7122, sandra80, Mega, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
Jakby to powiedzieć. Royal tylko weterynaryjne, jeżeli zwierz ma problemy. Chociaż też już część wetow odchodzi od suchyc karm. Bytowe, w tym dla kociąt, to syf. Cos jak dla nas McDonald.megan8 wrote:a to dla kociar
"
http://royalcanin.pl/odbierz-wyprawke/#order-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Czesc i czolem!!!! Jestem!!¨mam w koncu neta!!!
prosze o skrot bo nawet nie probuje sie cofac 2 tyg do tylu nie mam szans....
skrobne cos wieczorem, teraz muste sie jechac przemeldowac.....
mam nadzieje ze skrot z samymi pozytywami( no min. 80%)
BISCA, efcia, moremi, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina, Mala79, beates, Mega, Parka lubią tę wiadomość
gretka -
moremi wrote:Jakby to powiedzieć. Royal tylko weterynaryjne, jeżeli zwierz ma problemy. Chociaż też już część wetow odchodzi od suchyc karm. Bytowe, w tym dla kociąt, to syf. Cos jak dla nas McDonald.
nie znam się ,niestety
nie lubię kotów , one mnie atakują ,poważnie
koleżanka ma kota i jak idę do niej to on musi wtedy być jak najdalej ode mnie
efcia lubi tę wiadomość