35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W takiej sytuacji mam mamę. Mieszka na tyle blisko, że w każdej chwili może pojechać do domu (godzina drogi). Poza tym ona mnie za często nie odwiedza, a jak planuje przyjazd, to wcześniej pyta czy będę miała dla niej czas. Nawet teraz o to pyta. Zresztą ja też się zapowiadam, bo ona ma swoje zajęcia, więc nie mogę oczekiwać, że będzie siedziała w domu.ania.g wrote:To całe szczęście.
Ja poprosiłam swoją żeby do nas przyjechała jak pojadę do szpitala i została potem na trochę. Ale moja jest bardzo pomocna i samoobsługowa. Nigdy nie miałam dwójki takich maluchów naraz i trochę się obawiam nowej sytuacji.
Kwestia też taka, że mamy dwa pokoje, więc nie ma gdzie uciec.
Ale będziemy szukać domu
I przy kolejnym porodzie zrobię pewnie tak jak Ty. Albo dziecko mamie podrzucę. Będzie jeszcze bliżej niz jest teraz, a na tyle daleko, żeby uniknąć niespodziewanych wizyt
Ps. Moja teściowa w moim domu karmiła moje koty kiełbasą "bo prosiły". Goowno a nie prosiły. Ale obawiam się, że dziecko trzymiesięczne też może chcieć karmić kiełbasą.
ania.g, paszczakin, efcia, kkisia, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Świetna jest nie ma co. Moja teściowa np uważa że nasz pies jest złośliwy w stosunku do niejmoremi wrote:W takiej sytuacji mam mamę. Mieszka na tyle blisko, że w każdej chwili może pojechać do domu (godzina drogi). Poza tym ona mnie za często nie odwiedza, a jak planuje przyjazd, to wcześniej pyta czy będę miała dla niej czas. Nawet teraz o to pyta. Zresztą ja też się zapowiadam, bo ona ma swoje zajęcia, więc nie mogę oczekiwać, że będzie siedziała w domu.
Kwestia też taka, że mamy dwa pokoje, więc nie ma gdzie uciec.
Ale będziemy szukać domu
I przy kolejnym porodzie zrobię pewnie tak jak Ty. Albo dziecko mamie podrzucę. Będzie jeszcze bliżej niz jest teraz, a na tyle daleko, żeby uniknąć niespodziewanych wizyt
Ps. Moja teściowa w moim domu karmiła moje koty kiełbasą "bo prosiły". Goowno a nie prosiły. Ale obawiam się, że dziecko trzymiesięczne też może chcieć karmić kiełbasą.
Prędko jej do domu nie wpuszczę
moremi, kkisia, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Pieknie prawisz Panie Dzieju,
Mozna by rzec Kaznodzieju.
Czy to prosba bo nie jarze?
Ale zrobie jak rozkaze
Twej osoby dostojenstwo
i oddaje Ci pierszenstwo.
Moremi wez popraw jarze/jaze? Penis wie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 15:03
moremi, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, Jasminowa, kapturnica, Arwena, Sabina, SolarPolar, anna maria, beates, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Przyjedz do mniemegan8 wrote:nie znam się ,niestety
nie lubię kotów , one mnie atakują ,poważnie
koleżanka ma kota i jak idę do niej to on musi wtedy być jak najdalej ode mnie
trzy koty kochające wszystkich ludzi (tylko od teściowej uciekają, bo ta jak dziecko od razu chce je na rękach nosić).
dorbie, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Juz od rana od sniadania
Pani nas na ovu gania.
Sikac karze, jajka skladac,
ciagle sie musimy badac.
A to wcale nie jest bajka,
wysiadywac ciagle jajka.
Czasem czlowiek sie pokloci,
czasem sobie wujem rzuci,
czasem sobie poplaczemy,
a najchetniej prasujemy.
Niech nam zyje Pani nasza
oraz z Pania - nasza klasa!
To pisalam ja - higienistka. Czasami czlowiek musi - inaczej sie udusi...
BISCA, Magdala, kkisia, efcia, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, Jasminowa, kapturnica, Heretyczka, paszczakin, Arwena, Sabina, SolarPolar, anna maria, sandra80, Mala79, beates, malgos741, Mega, Bozia3, mama78 lubią tę wiadomość
-
Royal bytowy i dla kotów i psów jest na zbożach i mączce mięsnej. Podobnie jak marketówki. Może się to za jakiś czas na nerkach odbić. Zaraz Ci wyślę linki, które dla Bozi wysłałam.efcia wrote:to ja wróce do tematu karm, ale dla piesów
czym karmić? ja daje suchą Royal, czy ona też jest beeee?
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja sobie te Wasze wiersze zapiszę - na czarną godzinę
śmiechowe
moremi, BISCA, kkisia, Magdala, efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, gosia7122, Arwena, Sabina, SolarPolar, malgos741, megan8, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
temat teściowa hm...
moja to prosta baba ze wsi, nigdy sie nie wtrącała, jak coś powiedziałam to tak było
raz dostała zjobki jak do mojej córki wtedy 2 latki mówiła cały czas zdrobniale i sie pieściła - no szlak mnie trafiał
a drugi raz jak karmiła ją lizakami - przecież to najgorsze dziadostwo, sam cukier ! powiedziałam ze czekolada juz jest lepsza
Dziobak, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Pieknie prawisz Panie Dzieju,
Mozna by rzec Kaznodzieju.
Czy to prosba bo nie jarze?
Ale zrobie jak rozkaze
Twej osoby dostojenstwo
i oddaje Ci pierszenstwo.
Moremi wez popraw jarze/jaze? Penis wie.
Ajlowju
kkisia, kapturnica, Magdala, SolarPolar, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
o przypomniało mi sie
byłam w ciąży, przyszłam do teściowej w odwiedziny - dodam ze czułam sie w ten dzień świetnie, humor mi dopisywał itp, a ona na dzień doby
" dziecko co sie dzieje tak marnie wyglądasz, masz oczy podkrążone"
padłam
ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, Arwena, Sabina, moremi, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:
Niech nam zyje Pani nasza
oraz z Pania - nasza klasa!
To pisalam ja - higienistka. Czasami czlowiek musi - inaczej sie udusi...
Przeczytalam Niech nam zyje Polska nasza. 
Czemu moj ekran taki zafuflany? Nic nie widac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 15:11
kapturnica, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny