35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Jest Magdala jak talala
po Londynie popier...spaceruje.
Hmm, ale tu nie ma nic wspolnego z posiadaniem potomstwa,a to jest cel nadrzedny forum. No nie wiem, nie wiem..
Przerobka:
Jest Magdala jak ta lala
Tez w kolejce po krasnala.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 10:25
Mala79, ComeToMeBaby, paszczakin, BISCA, Bozia3, Dziobak, megan8, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:mąka jest mało wartościowa dla organizmu...nie warto w nią tyle czasu inwestowac
cukier tak samo....jaki z tego pozytek?
A np. taki, że moje dzieci mało kupuja słodyczy w sklepach? Mają w domu. Bez konserwantów, wspomagaczy i zawsze z jakimś zdrowym dodatkiem typu owoce, otręby, orzechy itp. Lepsze takie ciasto niż mrozone torciki ze sklepu.
Trudno żywić nastolatki tylko i wyłacznie mięsem i warzywami, w tym wieku dzieci potrzebują energii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 22:05
Mala79, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Dziobak, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Urzekła mnie Wasza poezja, a ponieważ trochę poprasowałam przyłącze się i ja.
Kometa spesziali for ju"
A Kometa, Ta ma bzika,
Nic nie robi, wciąż się bzyka.
ComeToMeBaby, macduska, Mala79, BISCA, Magdala, kapturnica, Bozia3, Dziobak, megan8, iwcia77, Mega, Sabina, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw sumie może masz racje...nie mam dzieci nastolatków :)a wy z mężem tez to jecie?macduska wrote:A np. taki, że moje dzieci mało kupuja słodyczy w sklepach? Mają w domu. Bez konserwantów, wspomagaczy i zawsze z jakimś zdrowym dodatkiem typu owoce, otręby, orzechy itp. Lepsze takie ciasto niż mrozone torciki ze sklepu.
Trudno żywić nastolatki tylko i wyłacznie mięsem i warzywami, w tym wieku dzieci potrzebują energii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 22:09
-
Hahaha dobre, uśmiałam sięmysza1975 wrote:Urzekła mnie Wasza poezja, a ponieważ trochę poprasowałam przyłącze się i ja.
Kometa spesziali for ju"
A Kometa, Ta ma bzika,
Nic nie robi, wciąż się bzyka.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tytułami filmów nie potrafię rzucać ale wejdź na cda czy na zalukaj. Wybierz wg kategorii czy opinii. Jest tego sporo.Mala79 wrote:Dobra Kobiety mam pytanie jaki film jest godny polecenia i obejrzenia chcialabym jakis wesoly znaczy nie musi byc komedia ale zebym miala banana na twarzy chociaz przez chwile
-
Pewnie tylko paczom. Albo wonchajom. Albo paczom i wonchajom. I chadzajom po domostwie obwiązani chustami bo im ślina po twarzy cieknie. A nie wypada.Heretyczka wrote:w sumie może masz racje...nie mam dzieci nastolatków :)a wy z mężem tez to jecie?

Hehehe
kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No chyba jasne, że jeciemacduska wrote:?

Humor mi się włączył. Taki może ekstremalny, ale tak mnie poniosło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 22:19
macduska, iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gMala79 wrote:Za duzo zdecydowanie jak dla mnie dlatego zapytalam...
"Gorący towar" z Sandrą Bullock fajna komedia jest na cda
Jeśli chodzi o buty dziecięce to jest taka firma Befado mają niedrogie buty z certyfikatem "zdrowa stopa".
Dobrej nocy.
ania.g, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Za duzo zdecydowanie jak dla mnie dlatego zapytalam...
Oczywiscie Kolacja dla palantow. To ze starych
A z nowszych: Jeszcze dalej niz Polnoc.
Za jakie grzechy dobry boze.
Francskie, swietne, brzuch boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 22:35
Magda*, dorbie, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny