35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
OSTATNIO ZAUWARZYŁEM RZE NIE CHODZICIE DO SPOWIEDZI I BRAK OFIAR NA CELE PARAFJALNE....
CZÓJE SIE NIEPOCZEBNY I SMUTNO MI....NAWET SIOSTRA DUSISŁAWA NIE ROBI MI KAKAŁA NA SNIADANIE
POCZEBUJE WSPARCIA
A.
ComeToMeBaby, efcia, Mala79, Reni, Arwena, BISCA, iwcia77, beates, Mega, malgos741, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrzaj, to o to Ci chodziłomacduska wrote:To zle zadałam pytanie.
JAK robisz gruszki do słoików?
Obieram gruszki, kroję na ćwiartki, wykrawam gniazda nasienne. Wkładam do słoików, zalewam syropem (zagotowana woda z cukrem), słoiki zagotowuję tego co czytałam można dodać przyprawy, ale my robimy takie klasyczne, bo moja mam nie lubi innych dodatków. Moja Młoda uwielbi, ja też, wszyscy sie tym w zimie zajadają
macduska, paszczakin, kapturnica, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:OSTATNIO ZAUWARZYŁEM RZE NIE CHODZICIE DO SPOWIEDZI I BRAK OFIAR NA CELE PARAFJALNE....
CZÓJE SIE NIEPOCZEBNY I SMUTNO MI....NAWET SIOSTRA DUSISŁAWA NIE ROBI MI KAKAŁA NA SNIADANIE
POCZEBUJE WSPARCIA
A.
Na guże rurze na dole meh
Kto cie nie lóbi bodajrze zdeh!
Siostra Dusisława
ComeToMeBaby, Sabina, efcia, Mala79, Heretyczka, Dziobak, paszczakin, BISCA, iwcia77, Mega, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
No i masz. Nie zdążyłam zgadywać.Heretyczka wrote:OSTATNIO ZAUWARZYŁEM RZE NIE CHODZICIE DO SPOWIEDZI I BRAK OFIAR NA CELE PARAFJALNE....
POCZEBUJE WSPARCIA
A.
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Patrzaj, to o to Ci chodziło

Obieram gruszki, kroję na ćwiartki, wykrawam gniazda nasienne. Wkładam do słoików, zalewam syropem (zagotowana woda z cukrem), słoiki zagotowuję tego co czytałam można dodać przyprawy, ale my robimy takie klasyczne, bo moja mam nie lubi innych dodatków. Moja Młoda uwielbi, ja też, wszyscy sie tym w zimie zajadają
Dzięki. Mam gruszki i jakos nigdy nie robiłam z nich przetworów. Dżem nam nie smakuje a takie moga być dobre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 20:52
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł kobity,pisze bo Kajtek śpi. Jest cudny,kochany,pachnący i nie moge sie napatrzeć.
Uzupeełniam,waga 3050,długość 53 cm,głowa 33.
Jestem zakochana
Poza tym ciumka cycka wtedy okrutnie boli brzuch,obkurcza sie macica. Chodze jako-tako,z dnia na dzień coraz lepiej. We wtorek do domu prawdopodobnie.
Wszystkie pozdrawiam.
macduska, Sabina, efcia, Mala79, Dziobak, ComeToMeBaby, Bozia3, Heretyczka, Niuta, Reni, Iwone, gretka, kkisia, Arwena, gosia7122, Magdala, paszczakin, BISCA, Magda*, ania.g, kapturnica, megan8, Parka, iwcia77, beates, Natka_79, Mega, malgos741, caffe, moremi, szczęśliwa 2, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurka, bardzo. Naprawde. Dziary nie, suchotnosc tez nie. Podoba mi sie, jak z takiej sobie laski stala sie przepiekna kobieta. Matka 3 dzieci!Reni wrote:Dziobak podoba Ci się ten wydziargany anorektyk?
Podoba mi sie jej twarz, jej fryzury, makijaz. I nieodmiennie poczucie humoru, cieta riposta, inteligencja. Dla niej ogladam Mam talent.
kapturnica, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppa.....a tyle sie naczekałaśpeppapig wrote:Heloł kobity,pisze bo Kajtek śpi. Jest cudny,kochany,pachnący i nie moge sie napatrzeć.
Uzupeełniam,waga 3050,długość 53 cm,głowa 33.
Jestem zakochana
Poza tym ciumka cycka wtedy okrutnie boli brzuch,obkurcza sie macica. Chodze jako-tako,z dnia na dzień coraz lepiej. We wtorek do domu prawdopodobnie.
Wszystkie pozdrawiam.
cudny twój synus, cieszcie sie soba nawzajem
pozdrawiam xxx
Bozia3, Mala79, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
albo dodaje do fal dunaju