35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zwlaszcza ze pralka calego bloku, dzis moje 1 pranie, 2 zrobilam a przy 3 stanela przy wirowani i ni chuchukapturnica wrote:O szit!!! Nie fajnie .
poszlam do 1 sasiadki spytac- popstrykala nic, wyslala do 2 tej nie ma....
cud miod po prostu....gretka -
to teraz pozostaje Ci jedynie prasowaniegretka wrote:zwlaszcza ze pralka calego bloku, dzis moje 1 pranie, 2 zrobilam a przy 3 stanela przy wirowani i ni chuchu
poszlam do 1 sasiadki spytac- popstrykala nic, wyslala do 2 tej nie ma....
cud miod po prostu....
efcia lubi tę wiadomość
-
To nieprawda!! Proszę nie wprowadzać błędnych informacji. Prawie wszystkie sery pleśniowe z polskich sklepów można spokojnie jeść. Trzeba tylko sprawdzić, czy są robione z mleka pasteryzowanego....We Francji chyba jest dużo takich właśnie na mleku niepasteryzowanym - i tylko tych nie można.....moremi wrote:Po co? Przecież zaraz w ciąży bedziesz, to i tak nie będziesz mogła.
iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka:)
doczytałam,Peppa gratuluję i ja
wiesz ja tez strasznie wrzeszczałam przy rodzeniu Nadii,w sumie nie wiem po co ,bo tą energie moglam spozytkowac na parcie
mysle ze porod ciezki bo wspoagany oxytocyną,tez tak miałam i darłam się juz przy 3 cm rozwarcia
a mialas jakies znieczulenie?
ania.g, Mega, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bilanas kuchenny dzisiejszego dnia:
Makaron wstęgi z sosem łososiowo-cytrynowym i seren brie.
Ciasto buraczkowo-czekoladowe.
Drożdżowe paluchy z oliwkami.
Pudding czekoladowo-malinowy.
6 słoików marynowanej papryki.
1 stłuczony talerzyk.
1 skaleczony kciuk. (mój)
Szacun!
Podziwiam Twoje kuchenne umiejętności
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczy to wszystko zrobiłas na trzezwo?macduska wrote:Bilanas kuchenny dzisiejszego dnia:
Makaron wstęgi z sosem łososiowo-cytrynowym i seren brie.
Ciasto buraczkowo-czekoladowe.
Drożdżowe paluchy z oliwkami.
Pudding czekoladowo-malinowy.
6 słoików marynowanej papryki.
1 stłuczony talerzyk.
1 skaleczony kciuk. (mój)
iwcia77, Mega, macduska, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBisca,piekny gest ze strony męża i jego kolegów,od razu wiara w człowieka wraca jak sie to czyta

widzę ze jakies spięcia z powodu Arweny,nie wiem o co idzie ale jezeli o to ze malo o sobie pisze to ja to chyba rozumiem i tu się trochę bardziej otworze,
Ostatnio zaszło wiele zmian w moim zyciu w związku z przeprwadzką i fakt ze do rozwiązania juz blisko a my jeszcze nie gotowi wplywa to bardzo stresotwórczo na nas oboje,do tego problemy z kasą,zobowiązania mojego partnera w stosunku do jego dzieci,samodzielnie'własnymi ręcami' przeprowadzany remont.
No i w efekcie mój E.czasem ''warczy'' a na mnie wpływa to depresyjnie.Potrafijam trzy dni płakac pozornie bez powodu.No i do czego zmierzam kiedy jest zle nie mam ochoty sie odzywac i narzekac,dlatego rozumiem Arwene.
Mega, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPobyt z psem na lace zakonczyl sie klotnia z pania ktora przylazla z wielkim czarnym bydlakiem bez smyczy.
Moja pchla spierdzielila w krzaki na dlugosc smyczy a to bydle wskoczylo na mnie i liznelo ozorem po policzku.
Stanelam jak wryta.
Nie wiedzialam co bedzie dalej pies wisial przednimi lapami na moim ramieniu a wlascicielka z wpisanym bananem na twarz szla sobie jak gdyby nigdy nic sie nie stalo krok za krokiem w nasza strone wcale sie przy tym nie spieszac.
Gdy dolazla laskawie oznajmila ze pies ma 7mies i tak reaguje na kobiety..
Ale mi kuzwa wytlumaczenie...
Nie wytrzymalam i puscilam tekst ze gowno mnie to obchodzi ile ma mies tylko ze tak samo jak kazdego innego właściciela obowiazuje ja takze smycz
Z wielkim fochem szarpnela swoim psem i puscila do psa tekst idziemy bo ta pani nie lubi duzych psow.
A ja lubie duze psy tylko zaskoczyla mnie ta sytuacja bo nie wiedzialam jak zareaguje na mojego.
Ech
moremi lubi tę wiadomość
-
Jakbym wiedziała kiedy rodze pewnie bym była pierwsza kobieta na świecie z taka info o porodzie naturalnym hehehehMagda* wrote:Kapta,a ty kiedy rodzisz? rozumiem ze na chłopa czaekasz ale
moze Maksowi się nie spieszy?masz jakies odczucia czy cóś?
Nie wiem , czekam po prostu na te chwile chociaz mam gdzies wrazenie ,że przenosze.Ale móglby sie już wprzyszłym tygodniu maly eksmitowac .Nie obraziła bym sie
iwcia77, Mala79, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość

-
jestem w domu i melduje sie na ovu .)
widzialam Peppowego Kajtola- super! Peppa gratuluje ! nie wiem jak przebiegl porod , bo nie nadrabialam forum, mam jednak nadzieje, ze ty i Kajtek macie sie dobrze i poznajecie sie teraz patrzac sobie w oczy
dziewczyny jestescie wierszokletki jakich malo ! ale sie usmialam
zdolne z was bestie 
uwaga chwale sie: - Ivo stoi przy meblach
kapturnica, Mala79, kkisia, Iwone, Bozia3, Sabina, Dziobak, Mega, macduska, efcia, Arwena, BISCA, ania.g, megan8, Parka, malgos741, caffe, moremi lubią tę wiadomość