35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam nadzieje ze urodzę w terminie,albo jak juz bedziemy gotowi ze wszystkim,mam szanse bo Nadia z 42 tygodnia jestkapturnica wrote:Jakbym wiedziała kiedy rodze pewnie bym była pierwsza kobieta na świecie z taka info o porodzie naturalnym heheheh
Nie wiem , czekam po prostu na te chwile chociaz mam gdzies wrazenie ,że przenosze.Ale móglby sie już wprzyszłym tygodniu maly eksmitowac .Nie obraziła bym sie
-
Nic nie wiemy o malym Peppolku poza tym ,ze urodzil sie wczoraj SN po indukcji porodu bez znieczulacza caly i zdrowy. .Ile mierzył i wazył nie wiemy.iwcia77 wrote:wogole to moge poprosic o stresczenie tygodnia ?
jak w koncu urodzila Peppa? ile wazyl i mierzyl Kajtek?
jak urodzil sie pomysl na wiersze ?
co z Arwena?
co zrobil maz Biscki?
i inne forumowe plotki
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
W dzien terminu mam sie zglosic do mojego ordynatorka i pewnie skieruje mnie na oddzial.No chyba ,ze sie zlituje mlody i zacznie wyłazicMagda* wrote:ja mam nadzieje ze urodzę w terminie,albo jak juz bedziemy gotowi ze wszystkim,mam szanse bo Nadia z 42 tygodnia jest
Magda*, Heretyczka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyKOMETA :)ja ci nie gratulowałam jeszcze,mam nadzieje ze slub i wesele udane a swoim wyglądem w peknej sukni olsniłas gości

załapałam się na twoje posty z hotelu,takze podroz poslubna widac udana,moge zapytam gdzie się wybaliście?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia ja nie umiem opisywac ale maz Biscki godny nasladowania. W zeszlym roku odszedl maz sasiadki a Maz Biski wyszedl z inicjatywa ze beda pomagac przy obcinaniu zywoplotu sasiadce tak co roku razem z przyjaciółmi bo teraz nie ma kto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 19:05
iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
A ja przed chwilą stwierdziłam, że jestem zdrowo kopnięta.
W zeszłym roku spóźniliśmy się z planami sylwestrowymi i mieszkaliśmy na zadupiu bez dostępu do żadnej knajpy.
Obiecałam sobie , że w tym roku wcześniej poszukam jakiegoś fajnego domku w górach tak na 13 - 15 osób.
I co ? Wszystkie fajne już zajęte !
Idę prasować !
Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Heretyczka, Bozia3, efcia, Arwena, BISCA, ania.g, malgos741, caffe, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyTo ja też zdam relację:macduska wrote:Bilanas kuchenny dzisiejszego dnia:
Makaron wstęgi z sosem łososiowo-cytrynowym i seren brie.
Ciasto buraczkowo-czekoladowe.
Drożdżowe paluchy z oliwkami.
Pudding czekoladowo-malinowy.
6 słoików marynowanej papryki.
1 stłuczony talerzyk.
1 skaleczony kciuk. (mój)
1.zapiekanka makaronowa z warzywami i kurczakiem
2. 21 słoików z gruszkami
3. 4 sloiki ze sliwkami
Brak ofiar w ludziach
na jutro zaplanowałam muffiny, bo jedziemy w odwiedziny do koleżanki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 19:26
Mala79, ComeToMeBaby, Magda*, iwcia77, Mega, macduska, Heretyczka, efcia, BISCA, beates, malgos741, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
DziękiMagda* wrote:KOMETA :)ja ci nie gratulowałam jeszcze,mam nadzieje ze slub i wesele udane a swoim wyglądem w peknej sukni olsniłas gości

załapałam się na twoje posty z hotelu,takze podroz poslubna widac udana,moge zapytam gdzie się wybaliście?
Wiesz, podwójne poduszki w sukni sprawiły, że moje cycki to były cycki hehehe
Ponieważ docelowo mieliśmy się wybrać do Krakowa do dziadków m, którzy ze względu na zły stan zdrowia nie mogli przyjechać na ślub to wybraliśmy hotel "po drodze ". Byliśmy w okolicach Opola. A potem w Krakowie. M miał tylko tydzień wolnego w pracy.
Swoją drogą, pewnie z jednym dziadkiem widzieliśmy się po raz ostatni, jest już bardzo słabiutki, ma 90 lat. Dopiero teraz w te upały go rozłożylo, miał zawał, stracił siły, leży w łóżku, stracił apetyt. Sam o trumnie mówi. Eh... Chyba najblizsza okazja wybrać się do Krakowa na święta ewentualnie, ale nie wiadomo czy do tego czasu dożyje
a fajny jest
Magda* lubi tę wiadomość
-
Od razu rezerwuj na następnego sylwestraNiuta wrote:A ja przed chwilą stwierdziłam, że jestem zdrowo kopnięta.
W zeszłym roku spóźniliśmy się z planami sylwestrowymi i mieszkaliśmy na zadupiu bez dostępu do żadnej knajpy.
Obiecałam sobie , że w tym roku wcześniej poszukam jakiegoś fajnego domku w górach tak na 13 - 15 osób.
I co ? Wszystkie fajne już zajęte !
Idę prasować !
na tego następnego powinnaś zdążyć
iwcia77, efcia, Niuta, moremi lubią tę wiadomość
-
Śmiejecie się ale ja mój domek na Mazurach rezerwuje w styczniu na lipiec
A na Boże Ciało w listopadzie,grudniu inaczej zostają same przypałoweWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 19:45
iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, Heretyczka, efcia, Mala79, Niuta, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:To ja też zdam relację:
1.zapiekanka makaronowa z warzywami i kurczakiem
2. 21 słoików z gruszkami
3. 4 sloiki ze sliwkami
Brak ofiar w ludziach
na jutro zaplanowałam muffiny, bo jedziemy w odwiedziny do koleżanki
Co robisz z gruszek? -