35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoje dziecko zapytane dzisiaj co chcesz na obiad odpowiedzialo: jak to co dzisiaj sobota wiec spaghetti poproszę
Hehehe i co ja mam biedna zrobić nie da się zmienić ostatnimi czasy sobotniego menu ni cholery
SolarPolar, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandra, przykro mi

Wróciłam z rynku zdegustowana, raz pogodą, bo wiatr chciał rozdzielić moją głowę od tułowia, dwa że nie mieli takich cukinii jak chciałam, wszystko jakieś zwiędnięte. To poszłam do naszej budki warzywniakowej i nakupowałam różnych rzeczy. Wprawdzie cukinii nie mieli, ale to co kupiłam było świeże.
Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
a nic nie szkodzi....ja dalej podtrzymuję to, co powiedziałam....uważam, że jeśli babcia z dziadkiem wpadną na chwilę z ciasteczkami zobaczyć wnuka, to ja mogę zrobić herbatę...bez przesady - 5 dni po porodzie na pewno jesteś w stanie....Dziobak wrote:Sorki, ze sie powtarzam, ale ciagle mi staje wypowiedz Bozi przed oczami.
W 5 dniu pologu powinnas zebrac sie w sobie i podjac tesciowa kawa z ciasteczkie, w koncu to nie jest wielki wysylek, a raczej normalna sprawa.
Sorry Bozia, nie daje rady nie skomentowac tego po raz kolejny.

natomiast to, co czytam o pomysłach waszych teściów - to gruba przesada...zwalić się komuś na kilka dni w takim momencie - to Ci ludzie nie mają kompletnie pomyślunku. I miałaś rację - w dużej mierze to wina faceta - on powinien to ustawić -a nie Wy się szarpać z tematem...Ja w domu nie mam ideału - ale w tym względzie spisał się na medal....zapowiedział całej swojej rodzinie, że absolutnie żadnych odwiedzin w szpitalu mnie i mają do nas przyjść najwcześniej po 2 tygodniach po urodzeniu. Przyszli z tortem, ja zrobiłam kawę - posiedzieli niecałą godzinę, pozachwycali się małym i poszli. Byłam bardzo zadowolona....
kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, Iwone, moremi, macduska, kkisia, efcia, ania.g, Mala79, BISCA, Dziobak, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja się ciągle przymierzam do marchewkowego. Na razie robiłam buraczkowe.Bliska 77 wrote:A ja dzis pierwszy raz zrobilam ciasto marchewkowe, wyszlo bardzo dobre ale cholernie slodkie, choc i tak zapodalam o 1/4mniej cukru niz w przepisie
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Ja ogolnie jestem anty talent ciastowy poniewaz nie przepadam za slodkim i jakos tak chyba nie wkladam w to serca a jeszcze rozwala mnie to ze w przepisach zawsze wala tyle cukruComeToMeBaby wrote:Ja się ciągle przymierzam do marchewkowego. Na razie robiłam buraczkowe.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Wróciłam z rynku zdegustowana, raz pogodą, bo wiatr chciał rozdzielić moją głowę od tułowia, dwa że nie mieli takich cukinii jak chciałam, wszystko jakieś zwiędnięte. To poszłam do naszej budki warzywniakowej i nakupowałam różnych rzeczy. Wprawdzie cukinii nie mieli, ale to co kupiłam było świeże.
Dobrze ze udalo Ci sie cos wybrac, czasem naprawde trudno o cos dobrego i swiezego -
Nooo, dokładnie mam to samoBliska 77 wrote:Ja ogolnie jestem anty talent ciastowy poniewaz nie przepadam za slodkim i jakos tak chyba nie wkladam w to serca a jeszcze rozwala mnie to ze w przepisach zawsze wala tyle cukru

Ja wolę konkrety. Takie dania obiadowe.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Kurka, trzy razy obeszlam rynek. Raz zwiadowczo, drugi raz upewniająco, trzeci raz z niedowierzaniem poszukując jeszcze iskierki nadziei.Bliska 77 wrote:Dobrze ze udalo Ci sie cos wybrac, czasem naprawde trudno o cos dobrego i swiezego
Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
U nas mówią, że schaboweBliska 77 wrote:Kmeta, jak to mowia, ze wszystkich ciast najbardziej lubie sledzie

Ale takie ciasto buraczkowe... Mmm... Takie czekoladowe brownie... Aż mi ślinka poleciała na samą myśl. Chyba zrobię niedługo.
Bliska 77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dobry

Rozumiem, ze wierzyk do klasowego memuaru mam sama o sobie machnac?
Milego dnia dzieweczki.
Jest Magdala jak talala
po Londynie popier...spaceruje.
ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, megan8, Mala79, BISCA, Dziobak, gretka, ania.g, caffe, moremi, Sabina, Mega, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Beates, a jak u Ciebie? Ruszyłaś już?
Moremi, jak juz kiedyś pisałam mam mieć teraz krio na cyklu naturalnym. Czyli we wtorek , w 12dniu cyklu mam mieć usg. Jesli wszystko będzie w porządku to poznam wtedy datę transferu
ComeToMeBaby, kkisia, macduska, BISCA, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

ona ma tylko 3,5 roku