35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandra, straszne to, ja co prawda sie nie modle ale wspieram dzieciatko z calych sil, zycie jest bardzo niesprawiedliwe, strasznie smutno sie robi po takich wiesciach, mam gleboka nadzieje ze dziewczynka wyjdzie z tego obronna rączką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 11:59
-
dobra, ruchu nie ma ide troche poczytac historie
zginie kilka stron..
w miedzyczasie moze ktos mi helpunku zapoda:
1)Caffe- jak nie dostaniesz wscieka po fefnastym pytaniu o to samo- mozesz mi napisac jaki masz model papkoroba? Wiem, ze bylo wiele razy, ale mi stosunkowana wyszukiwarka nie dziala..
2) mlody od 1,5 tygodnia dostaje marchew z ziemniakiem, glownie domowa, raz na poczatku sloik i wczoraj sloik (sloikowa papa to zlo, zle sie tym karmi, fafluni i brudzi strasznie). Dzisiaj ma twarz w mikroskopijne kropki, jak potowki, a wczoraj goraco nie bylo.. Moze byc od zarcia? czy raczej winic mydlo? zazwyczaj twarz mu myje tylko woda, wczoraj mylam taka myjka w ramach akcji "kap dziecko co drugi dzien", mogla byc w mydle dzieciecym troche..
3)ulubiony forumowy temat- gowniany. Mlody po stalym zarciu ma lekkie zaparcia. Przejdzie mu, czy jakos mu zmodyfikowac jadlospis? Na razie dostaje tylko mleko i raz dziennie 2/3marchew, 1/3 ziemniak, lyzeczka oliwy i troche wody, zeby to bardziej paciowate bylo..
4) czy waszym dzieciom zdarzalo sie sapac przez buzie, tak jak pies? mam wrazenie, ze Adas dla beki to robi, przy zabawie to mus sie zdarza, nos ma czysty, wczoraj dla pewnosci go odkatarkowalam. Robi takie fff,fff,ffff,fff szybkie przez usta, a potem se wrzasnie z radosci. Podejrzewam, ze rowniez od czasu do czasu se kaszle dla rozrywki, aktorzyna..
moremi, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Peppa mały cudny ,nie przejmuj się ja też rodziłam 3 raz i bolało mnie najgorzej ze wszystkich.
Kapta teraz twoja kolejka nadeszła nieubłaganie.
samdra trzymam za córeczkę Twojej koleżanki.
Arwena za bardzo się przejmujesz.
Dla reszty miłego dzionka ,idę dalej sprzątać.
Mala79, Arwena, moremi, efcia, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry

Ech. No cudo, Peppa, cudo. Ciesz sie, piesc I jak znajdziesz jeszcze czas odpoczywaj.
Mam dzis tyyyle spraw.
Biegne.
Rozumiem, ze wierzyk do klasowego memuaru mam sama o sobie machnac?
Milego dnia dzieweczki.
moremi, efcia, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Dobran ciacho ogarniete , chata rowniez. Zostal mi do skonczenia gulasz i jestem wyrobiona.
Także chwila dla debila -czyli odmozdzam sie
dorbie, Mala79, Mega, macduska, moremi, Heretyczka, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Ja mam takie butki, ze sladu uzywania nie maja. Myslicie, ze kupilabym buty, w ktorych juz stopa na wkladce odcisnela sie na czarno??kapturnica wrote:Ja tez wychodze z zzałożenia ,że żadnych używanych butów. Bez wzgl czy dla dziecka co chodzi czy dla siebie.Każdy ma inny układ stopy , inaczej ją wykrzywia i układa i to może prowadzic do zaburzeń własnie w sposobie chodzenia czy rozwoju stopy .
Tylko funkiel nówki nie śmigawki.
Zawsze mozna kupic nowe za 200. Albo w ccc za 19,90, ale to stopy szkoda.
Mala79, moremi, Bliska 77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zaczęłam powoli szukać używanego fotelika Maxi Cosi z bazą do isofixu. Mam dostać wózek Xlander, a do niego Maxi Cosi pasuje.
Oglądam na OLX i ciągle się napalam,bez sensu, mam jeszcze tyle czasu na fotelik. A wybór naprawdę jest
I zawsze przychodzi myśl "a jak się pojawi ładniejszy w dobrej cenie?"
Dziobak, Mala79, moremi, efcia, Bliska 77, kkisia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBisca super ze tak bezinteresownie tej osobie pomagacie na pewno jest Jej bardzo milo:-)
Ja właśnie ogarnelam chate teraz chwila dla mnie i zaraz sie zabieram za robienie obiadu
Dorbie tego to nie unikniesz zawsze sie cos wynajdzie w necie po tym jak się kupi:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 21:58
dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do butow to pierwsze jakie dostal moj Mlody byly prezentem od naszego Przyjaciela ja w zyciu bym takich drogich Mu nie kupila zwlaszcza ze sa tylko na chwile
A jak zaczal chodzic na dobre to inwestowalam w buty Bartka
dorbie, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Co do butow to pierwsze jakie dostal moj Mlody byly prezentem od naszego Przyjaciela ja w zyciu bym takich drogich Mu nie kupila zwlaszcza ze sa tylko na chwile
A jak zaczal chodzic na dobre to inwestowalam w buty Bartka
Ja też i u nas jest albo był fajny sklep w Sopocie z szytymi tam bucikami i te były naprawde super! Wtedy była moda na kapcie sopockie.
Mala79, moremi, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandra przykro mi bardzo....sandra80 wrote:siedzę i ryczę córeczka mojej przyjaciółki ma wznowę
ona ma tylko 3,5 roku
dziewczyny proszę o modlitwę w intencji Emilki...
Co do modlitwy nie wiem czy w moim wykonaniu cos by to dalo bo ja z silami wyzszymi na bakier jestem ostatnimi czasy
Sama mam ogromny zal dlaczego akurat ja...
Postaram sie chociaz nie obiecuje ze pania z fochem ktos do gory wyslucha...
ania.g, SolarPolar, sandra80, Sabina lubią tę wiadomość