35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena wrote:słuchaj kobito jesteś tu z przerwami i do tego może w sumie ze dwa tygodnie i się wypowiadasz na mój temat ,po drugie nie mam tak na imię.po trzecie jestem kobietą i nie pisz o mnie "sam"
U kochana luzu trochę! Zaczynam rozumieć dziewczyny, przecież ja Cię bronie tym wierszem a Ty już na mnie naskakujesz, nawet nie potrafisz zrozumieć dobrej intencji tylko masz postawę taką, że wszystko musi być atakiem na Twoją osobę. Z takim podejściem przyciągasz złą karmę, bo skoro na takim forum bierzesz wszystko do siebie to ja nie chcę nawet myśleć jak jest w realu. Szkoda mi Ciebie bo z Twoich postów wynika, ze jesteś bardzo nieszczęśliwa, przemyśl tylko ile z tych nieszczęść sama przyciągnęłaś swoją głową.
moremi, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, ania.g, paszczakin, gretka, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki Caffe jesteś w tej chwili jedyną osobą której słowa do mnie przemawiającaffe wrote:Ja rozumiem, że nie chcesz w szczegółach pisać o problemach, ja sama tego przeważnie nie robię. Ale nikt nie ma zielonego pojęcia o tym, że coś złego się u Ciebie dzieje, więc nie możesz oczekiwać zrozumienia.
Czasami wystarczy napisać, że masz doła itp. i nie chcesz o tym w ogóle pisać i prosisz żeby o to nie pytać, ale skoro już weszłaś to życz dziewczynom miłego dnia czy co tam chcesz. I nie wierzę, że po takim poście dziewczyny będą namolne i będą dopytywały co i jak. Każda zrozumie, ze masz problemy i napewno usłyszysz dobre słowo. I to moim zdaniem jest traktowanie się po partnersku, bo każda takiego traktowania oczekuje, a nie że jest wilkiem dla drugiego.
sorry poryczałam się ,nie mogę już więcej pisać :*
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie rycz, tylko się weź w garść i dąż z całej siły do tego żeby było Ci dobrze w życiuArwena wrote:dzięki Caffe jesteś w tej chwili jedyną osobą której słowa do mnie przemawiają
sorry poryczałam się ,nie mogę już więcej pisać :*
z czasem zło przemija i musi być dobrze. Ale zmiany zacząć musisz od siebie, powaga
albo możesz zacząć wszystko pieWolić, to też jest czasami dobre rozwiązanie hehehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 10:12
Arwena, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
margaryna, cukier, kakao w proporcjach jakie preferujesz. Jak już to wszystko się rozpuści, to na koniec wpijasz jajko i szybko mieszasz żeby się połaczyło na jednolitą masę. Taka polewa jest bardzo błyszcząca i nie robi się z niej skorupa.kapturnica wrote:A nic nic nic.
Waciolinka trza mi dobry przepis na polewe domowa czekoladowa.
Masz ?
Aasiula, kapturnica, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A nic nic nic.
Waciolinka trza mi dobry przepis na polewe domowa czekoladowa.
Masz ?
Ja robię tak:
Wrzucam ćwiartkę masła, 2 łyżki mleka, 2 łyżki cukru i ze dwie czubate łyżki kakao. Podgrzrewam w celu rozpuszczenia i połączenia sładników. W to wrzucam pokruszoną czekoladę. I już.
Bez czekolady też moze być. Czasem jak jest zbyt rzadka to warto dosypać więcej kakao.
Albo rozpuscić w polewie trochę galaretki. Też dobre.
Mam nadzieję, że pomogłam.
BISCA, moremi, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jest pyszna tez taka robie tylko na maślecaffe wrote:margaryna, cukier, kakao w proporcjach jakie preferujesz. Jak już to wszystko się rozpuści, to na koniec wpijasz jajko i szybko mieszasz żeby się połaczyło na jednolitą masę. Taka polewa jest bardzo błyszcząca i nie robi się z niej skorupa.
caffe, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Cale jajco ???caffe wrote:margaryna, cukier, kakao w proporcjach jakie preferujesz. Jak już to wszystko się rozpuści, to na koniec wpijasz jajko i szybko mieszasz żeby się połaczyło na jednolitą masę. Taka polewa jest bardzo błyszcząca i nie robi się z niej skorupa.

-
sandra- właśnie miałam pisać, ze tym wierszem Arwenę trochę broniłaś i stałaś po jej stronie. Już parę postów wcześniej łagodziłaś sytuację. Arwena, nie zauważyłaś tego? To, że jej wyszło trochę po męsku to wynik pierwszego słowa do rymu "mam". Na forum MASZ na imię Arwena. Mamy się do Ciebie zwracać po imieniu? Naprawdę? Ochłoń trochę.
Arwena, piszesz że jesteś od początku wątku i jak to nie jesteś zżyta. To kiedy się zapisałaś na ovu nie ma żadnego przełożenia na zażyłość z koleżankami. Na to się pracuje swoją postawą. Owszem- ostatnie Twoje posty dla nas były serdeczne i to się chwali. Powinno to też działać w momencie kiedy my serdecznie pytamy o Ciebie. Najbardziej ludzi wkurza ignorowanie ich. Mogłabyś napisać choć słowo, że nie chcesz rozmawiać na temat swoich starań (bo pytania tego dotyczyły) bo masz doła / przestałaś się starać/ bo nie i chu. ALe jak pytania obijają się o ścianę to niestety nie jest to dobry wyraz zażyłości z koleżankami. Swoją postawą zdecydowanie nie pokazywałaś, że jesteś z nami zżyta. Jak wytłumaczyć to, że niektóre z nas pisały wprost, że Cię będą ignorować?
Ja też życzę Ci wszystkiego dobrego, rozwiązania problemów i życia w beztrosce. Najważniejsze chyba teraz wrócić do równowagi psychicznej i zrozumieć to co pisałyśmy Ci wprost.
Powodzenia!
dorbie, sandra80, moremi, kkisia, ania.g, Bliska 77, efcia, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w smaku jest rewelacyjnamacduska wrote:Nigdy nie robiłam z jajkiem. Dzięki za inspirację.

no i cały czas "płynna" na cieście, bo ja akurat takich "skorupowatych" nie za bardzo lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 10:25
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:margaryna, cukier, kakao w proporcjach jakie preferujesz. Jak już to wszystko się rozpuści, to na koniec wpijasz jajko i szybko mieszasz żeby się połaczyło na jednolitą masę. Taka polewa jest bardzo błyszcząca i nie robi się z niej skorupa.
polewa rewalacyjna, tylko taka robie
ale zamiast margaryny MASŁO
a te jajko najlepiej zmiksowac mikserem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 10:27
moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Ide tworzyc