35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A oto mały Pepolek

Ciach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 08:19
Iwone, caffe, kapturnica, efcia, macduska, Mega, moremi, dorbie, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, SolarPolar, ania.g, Heretyczka, Bliska 77, Magdala, gosia7122, Sabina, beates, megan8, gretka, Bozia3, kicia 123, krycha.stara, iwcia77, Parka, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ey Arwena Arwena lubisz siac ferment i stawiac sie w roli ofiary i niesprawiedliwie osądzanej.
Obrażasz się ,że Cie Renek usunęła z wątku na Fb a on nie został stworzony do tego byś podczytywała go zza drzewa tylko po to by sie udzielać. Robiłas jedynie za słupa i tu nie masz żadnego argumentu.
Ps. A ciągłe podkreslanie ,że miałas powody nie udzielać sie staja sie conajmniej upierdliwie nudne.Każda z nas miewa kłopoty i problemy .Nie jestes jakims wyjątkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:40
moremi, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Papka, gratuluję Pepolka

Kapta, jeszcze trochę ściskaj krocze, niech chłop spokojnie dojedzie autobusem, a nie biegnie przed nim
Dla reszty najlepszego
kapturnica, Arwena, efcia, macduska, moremi, kkisia, BISCA, Bliska 77, gosia7122, Mala79, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena, nikt nie wie co się u Ciebie prywatnie dzieje, ani co jest w Twojej głowie. Jeśli sama nie powiesz, to nikt się tego nie domyśli. I po prostu nie możesz mieć pretensji, że ktoś się nie domyśla z jakiego powodu nie piszesz, bo nikt stąd nie jest winien tego, że masz problemy. Po prostu w moim mniemaniu chcesz obarczyć dziewczyny problemami chociaż są niewinne, albo swoje problemy chcesz odreagować tutaj ignorując innych.
Ja Ci zyczę jak najlepiej i po prostu poukładaj sobie wszystko co należy ułożyć i wróć zrelaksowana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:47
kapturnica, Arwena, Mala79, macduska, Iwone, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Bliska 77, gosia7122, gretka, Bozia3, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysłuchaj kobito jesteś tu z przerwami i do tego może w sumie ze dwa tygodnie i się wypowiadasz na mój temat ,po drugie nie mam tak na imię.po trzecie jestem kobietą i nie pisz o mnie "sam"sandra80 wrote:Arwena po co od razu tak ostatecznie nie lepiej tak?:
Na imię Arwena mam
czasem lubię być sam
jeśli chcesz być moim kolegą
kiedy płaczę nie pytaj: dlaczego???????Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:50
-
nick nieaktualnyArwena, wielkie litery krzyczą w necie. Nie krzycz, nie trzeba.Arwena wrote:BO JESTEŚCIE WSZYSTKIE PRAWDA TUTAJ ZŻYTE ZE SOBĄ,OPRÓCZ MNIE PRAWDA,CHOCIAŻ JESTEM OD POCZĄTKU WĄTKU
OJ DZIEWCZYNY JESTEŚCIE BARDZO NIESPRAWIEDLIWE DLA MNIE
POWTÓRZĘ SIĘ ŻE CZĘSTO MIAŁAM POWODY NIE PISAĆ A TYLKO LAJKOWAĆ
I ŻEBY NIE PISAĆ I ZNIKAĆ
ALE SYTY GŁODNEGO NIE ZROZUMIE
JAK TAK PRZEGLĄDAM STARE POSTY WIDZĘ ZE WIELE BYŁO TYCH ŻYCZLIWYCH Z MOJEJ STRONY ,ALE TEGO NIKT Z WAS NIE ZAUWAŻYŁ
MÓWI SIĘ TRUDNO I ŻYJĘ SIĘ DALEJ BEZ OF
WSZYSTKIM ŻYCZĘ JAK NAJLEPIEJ
¡hasta la vista!
Iwone, Arwena, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I jeszcze Arwena Ci powiem (z serca), że jest pewien cytat, który zawsze mi się w głowie kołacze i który próbuję z róznym skutkiem stosować.
Wyszyński kiedyś powiedział: Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi.
I poprzez ten cyctat chciała Ci powiedzieć, że nie chodzi mi o to, że wszyscy mają Cię kochać i masz tak robić, żeby tak było. Ale przekładam to sobie na to, że to jaką formą przekazu człowiek się posługuje, taką otrzymuje zwrotnie. Warto więc mówić tak, żeby inni dokładnie wiedzieli o co chodzi, a wtedy uniknie się nieporozumień.
kapturnica, Iwone, Arwena, macduska, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, ania.g, paszczakin, Bliska 77, gosia7122, Mala79, beates, gretka, Sabina, iwcia77, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe masz może po części racje ale ja teżcaffe wrote:Arwena, nikt nie wie co się u Ciebie prywatnie dzieje, ani co jest w Twojej głowie. Jeśli sama nie powiesz, to nikt się tego nie domyśli. I po prostu nie możesz mieć pretensji, że ktoś się nie domyśla z jakiego powodu nie piszesz, bo nikt stąd nie jest winien tego, że masz problemy. Po prostu w moim mniemaniu chcesz obarczyć dziewczyny problemami chociaż są niewinne, albo swoje problemy chcesz odreagować tutaj ignorując innych.
Ja Ci zyczę jak najlepiej i po prostu poukładaj sobie wszystko co należy ułożyć i wróć zrelaksowana.
może właśnie dlatego o nich nie pisze bo nie chce was obarczać tymi problemami
mówisz ze mam potem wrócić ,ale po co skoro ktoś mi zarzuci ze "przyszłam bo mi się ułożyło i np. przystępuje do if" a tak to pisać nie chciałam,"dlatego tak źle i tak nie dobrze " -
Bry

Wczoraj deszcz, dzisiaj słońce
Nie mogę się nadziwić, że taki cudny Kajtek jest już na tym świecie
od rana się śmieję 
kapturnica, macduska, dorbie, kkisia, efcia, ania.g, paszczakin, Bliska 77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnycaffe wrote:I jeszcze Arwena Ci powiem (z serca), że jest pewien cytat, który zawsze mi się w głowie kołacze i który próbuję z róznym skutkiem stosować.
Wyszyński kiedyś powiedział: Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi.
I poprzez ten cyctat chciała Ci powiedzieć, że nie chodzi mi o to, że wszyscy mają Cię kochać i masz tak robić, żeby tak było. Ale przekładam to sobie na to, że to jaką formą przekazu człowiek się posługuje, taką otrzymuje zwrotnie. Warto więc mówić tak, żeby inni dokładnie wiedzieli o co chodzi, a wtedy uniknie się nieporozumień.
Bardzo ładny i mądry cytat
efcia lubi tę wiadomość
-
Ja rozumiem, że nie chcesz w szczegółach pisać o problemach, ja sama tego przeważnie nie robię. Ale nikt nie ma zielonego pojęcia o tym, że coś złego się u Ciebie dzieje, więc nie możesz oczekiwać zrozumienia.Arwena wrote:caffe masz może po części racje ale ja też
może właśnie dlatego o nich nie pisze bo nie chce was obarczać tymi problemami
mówisz ze mam potem wrócić ,ale po co skoro ktoś mi zarzuci ze "przyszłam bo mi się ułożyło i np. przystępuje do if" a tak to pisać nie chciałam,"dlatego tak źle i tak nie dobrze "
Czasami wystarczy napisać, że masz doła itp. i nie chcesz o tym w ogóle pisać i prosisz żeby o to nie pytać, ale skoro już weszłaś to życz dziewczynom miłego dnia czy co tam chcesz. I nie wierzę, że po takim poście dziewczyny będą namolne i będą dopytywały co i jak. Każda zrozumie, ze masz problemy i napewno usłyszysz dobre słowo. I to moim zdaniem jest traktowanie się po partnersku, bo każda takiego traktowania oczekuje, a nie że jest wilkiem dla drugiego.
moremi, Arwena, Iwone, ComeToMeBaby, macduska, efcia, Mega, kkisia, Bliska 77, gosia7122, Mala79, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość