35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Neee juz nie spie .I wzielam prysznic , pijeM poranna kawe i ciesze sie ,ze moj juz przekroczyl nasza granice.Znaczy jest blisko .anna maria wrote:kapta spisz?
Aasiula, Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, BISCA, paszczakin, Heretyczka lubią tę wiadomość

-
Dzis bym jeszcze nie chciala.W poniedzialek chetnie .Bo sie chlopakami przez chwile jeszcze nacieszyc chce (moze do kina podjechac ) i moge zwijac sie na porodówkeAasiula wrote:No to Kapta mozesz rodzic jak juz tak bliska jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 07:57
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
Witajcie
Alez emocje!!!!
Pepa moje ogromne gratulacje, jestes bardzo dzielna, czekamy na zdjecie Synka

Mysza, najwazniejszenzeby butki byly z usztywniana pietka (wisz o co mi chodzi) coby nozka stabilna byla nomi wyprofilowana podeszwa jestbtez b.wazna
Milego dnia laseczki
kapturnica, Sabina, ania.g, kkisia, efcia, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja mam Ecco. Adas ma sandalki i polbuty na teraz, kolejne rozmiary tez juz nabylam. Sa drogie, ale jak popatrzysz na oxl czy jak to mozna kupic prawie nowki za 3 albo 4 dychy. Maluchy nie niszcza butow, bo malo w nich chodza. A Ecco ma delikatnie profilowana wkladke, kazda pare sie super zaklada, bo mozna cale odpiac z rzepa albo rozsznurowac.mysza1975 wrote:Drogie mamy czy macie jakiś faworytów w dziedzinie dziecięcych butów. Wojtek zaczyna chodzić, zrobiło się jesiennie, więc trzeba by mu sprawic jakieś obuwie. Dziś podjęliśmy pierwszą próbę, ale ma wysokie pobicie i żaden but w jego rozmiarze nie chce mu wejść na stopę.
Drogie Bravo! Co robić?
My zadowoleni na maxa.
macduska, moremi, BISCA, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja tez sie tego boje, jakby co to będę myła okna, podłogi i łaziła po schodachkapturnica wrote:Dzień bry!
Melduje sie dalej w dwupaku
Młody posłuchał i grzecznie czeka na powrót marnotrawnego ojca
.
Skurczałam sie cała noc ale tak nieregularnie ,ze olałam sprawdzanie co ile i próbowałam spac.
Natka dokładnie ja sie niczego tak nie obawiam jak tej cholernej indukcji
no i seksy sa podobno niezle na przyspieszenie porodu
ja jedynie bym nie chciała urodzić 1 i 2 listopada a potem to niech sie dzieje 
Co do dziecięcych butów, to w sumie na początku sporo dostałam, pózniej kupowałam elefantieny z deichmanna. Podobno polskie Bartki sa całkiem ok.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny