35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBoszeee co za mega uczucie..płakałam ze szczęścia,trzęsłam sie z bólu.paszczakin wrote:Jezzzzzzzzzu Peppa gratulacje!
Dziekuje nasz syn jedt z nami !!!
kapturnica, paszczakin, Arwena, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Sabina, MartaDidi, kkisia, gretka, Bliska 77, Dziobak, ania.g, Reni, dorbie, caffe, efcia, Mega, Mala79, SolarPolar, gosia7122, Bozia3, iwcia77, Parka, mama78 lubią tę wiadomość
-
Hmm.. Majonez to wiem jaki zapach. Ale żółtych substancji może być więcej, więc gdyby nie fakt, że od Morki ładnie podpisane dostałam, to byłabym w czarnym odwloku, bo nie mam pojęcia jak taki syrop pachnieMagdala wrote:Zolty, to moze byc majonez. Ty lepiej powachaj.
Magdala, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
`Peppcia no zajebiscie!!!
Masz juz to za soba .Az Ci zazdroszcze.
A nie mowilam ,ze bede ostatnia z naszej trojcy ???
To mi nie wierzyly!!
Ucaluj drobine od nas
Arwena, moremi, Sabina, MartaDidi, kkisia, sandra80, dorbie, Mega, BISCA, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Morek, nie masz zbyt dobrego zdania o mnie.moremi wrote:Wiesz, że tam jest napisane, że to są wiadomości z dupy?

Uwielbiam Aszdziennik
Wiadomość dla uchodźców widoczna z nieba? Ja Cię proszę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 23:51
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślałam,że twarda jestem..kuna nie jestem ale sie nie wstydze. Bolało to sie darłam,eh..myślałam,że bedzie izi
Jak na trzeci poród..A w sumie już nie pamiętam
Kapcia kciuki kochana
kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, moremi, megan8, Sabina, kkisia, gretka, Dziobak, ania.g, dorbie, caffe, efcia, Mega, SolarPolar, gosia7122, krycha.stara, iwcia77, Parka, mama78 lubią tę wiadomość
-
Jprdziu chyba teraz tak naprawde teraz dotarlo do mnie ,ze sie sekcja wrzesniowa konczy rozpakowywac i na dniach mnie to czeka.
Help . Scykorzylam sie!!!
ComeToMeBaby, moremi, megan8, Aasiula, Sabina, kkisia, Dziobak, dorbie, efcia, Mega, Mala79, BISCA, SolarPolar, gosia7122, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Nic nie bylo latwiej ???? Mialas pocieszyc a nie!!peppapig wrote:Myślałam,że twarda jestem..kuna nie jestem ale sie nie wstydze. Bolało to sie darłam,eh..myślałam,że bedzie izi
Jak na trzeci poród..A w sumie już nie pamiętam
Kapcia kciuki kochana
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Faken, mialam cytować, nie lubić.kapturnica wrote:Bo to nie Be i nie jest chlebem powszednim ???
Ja sie tez nastawiam ,ze nie dostane ehhh
Kapta, jak Ty im tam wiache puscisz, to zaraz anestezjolog się zjawi w podskokach. Ja tam w Ciebie wierze..
kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Paszczu myslisz ,ze sie mna przejma ?no nie wiem ale moj optymizm co do znieczulenia lezy i kwiczy .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 września 2015, 22:19
paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Mozgggggggg mnie rozbolal normalnie na sama mysl.Jezu nie mozna urodzic we snie ??O tak ,zebym sie rano obudzila a mlody lezal i cyckal??? Powiedzcie ,ze da sie ?
Arwena, moremi, megan8, Aasiula, kkisia, Bliska 77, Dziobak, ania.g, dorbie, efcia, Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

-
Groz im ile wlezie. I prostytutkami i członkami rzucaj!kapturnica wrote:Paszczu myslisz ,ze sie mna przejma ??
Kurwa no nie wiem ale moj optymizm co do znieczulenia lezy i kwiczy .
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Można. CCkapturnica wrote:Mozgggggggg mnie rozbolal normalnie na sama mysl.Jezu nie mozna urodzic we snie ??O tak ,zebym sie rano obudzila a mlody lezal i cyckal??? Powiedzcie ,ze da sie ?
moremi, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość