35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Fejsbuk srejsbuk. Nie mam, nie wiem..Arwena wrote:mam dziewczyny pytanie ,kurcze nie ma już grupy na fb cz znów mnie ktoś usunął

jak która wie niech coś napisze ech
moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
O Tobie akurat mam dobre zdanie, ale wiesz... Czasami mnie moi znajomi zadziwiająpaszczakin wrote:Morek, nie masz zbyt dobrego zdania o mnie.
Wiadomość dla uchodźców widoczna z nieba? Ja Cię proszę..
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Peppa, gratulacje! a to skurczybyki, że ci nie dali znieczulacza. Darcie ryja chyba pomaga, jestem za tym. Ja na hsg jęczałam (sorry, że to hsg ciągle przywołuje ale to jedyne podobne doświadczenie moje do tej pory), więc sądzę, że jak mi nie dadzą znieczulacza to też będę darła ryja wniebogłosy.
Odpoczywaj, czekamy na fotki
tylko niech będą dłużej niż 5 minut. Dla tych co później w soboty wstają.
megan8, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pepcia poszłopeppapig wrote:Jestem,pisze prosto z porodówki.
Kajtek urodził sie 4 września,nie wiem o której koło 19.
Siłami natury,poród indukowany...
Oxytocyna,żel do sxyjki,papawaryna...
Obeszło sie bez kupy,ale darłam sie najgłośniej. Może,która słyszała?
Terax leże,boli mnie wszystko ale już nie TAK. Leje sie ze mnie jak z wieprza,ale jestem SZCZEŚLIWA. Warto było,ale bierzcie baby znieczulenie..
Czekam na Kajtka bo śpi a wiem,że ma cudny nosek.tak go zawineli. Reszte jakieś pytania w wolnym cxasie. Dzieki za kegle.
Ps tylko 4 małe szewki w piczkinsie.
Asiula dawaj na priv nr komórki to pośle jutro zdjecie. Uff ulga...
na priv
ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skoro Peppie już pogratulowałam to mogę odnieść się do innych postów.
Widzę, że temat teściowej wraca jak bumerang. Z moją stosum\nki poprawiły się po narodzinach Wojtka. Jeszcze rok temu nie wyobrażałm sobie, że może zadzwonić albo przyjechać i wypić ze mną kawę. Ale to dla mnie będzie zawsze tylko teściowa i nie potrafiię zapomnieć jak zachowywała się wcześniej w stosunku do mnie. Ale, ale, żeby nie było tak kolorowo. Dostałam od niej na imnieniny kasę z poleceniem, że mam sobie coś kupić. Już dawno myśłałam o butach, takich z gumy brazylijskiej, więc myślę jest extra kasa kupię. Pani w sklepie zachwalała, jakie wygodne i w ogóle. Po 2 godzinach chodzenia, obdarły mi piety tak, że następne 2 tygodnie mogłam założyć tylko klapki. Nie ma to tamto. Teściowe zawsze znajdą sposób żeby pognębić synową.
Sabina, gretka, Bliska 77, Dziobak, ania.g, macduska, dorbie, Mega, moremi, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Drogie mamy czy macie jakiś faworytów w dziedzinie dziecięcych butów. Wojtek zaczyna chodzić, zrobiło się jesiennie, więc trzeba by mu sprawic jakieś obuwie. Dziś podjęliśmy pierwszą próbę, ale ma wysokie pobicie i żaden but w jego rozmiarze nie chce mu wejść na stopę.
Drogie Bravo! Co robić?
moremi lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Drogie mamy czy macie jakiś faworytów w dziedzinie dziecięcych butów. Wojtek zaczyna chodzić, zrobiło się jesiennie, więc trzeba by mu sprawic jakieś obuwie. Dziś podjęliśmy pierwszą próbę, ale ma wysokie pobicie i żaden but w jego rozmiarze nie chce mu wejść na stopę.
Drogie Bravo! Co robić?
może na początek skarpetki antypoślizgowe ??
ja małej tak zakładałam ,ale to jak już chcesz -
Dzien dobry

Wstałam siku, teraz zasnąć nie moge to nadrabiam.
Peppa, gratuluje serdecznie! Niech Wam syn zdrowo rośnie a tobie zycze szybkiego powrotu do formy!
Jednak porody indukowane to zlo, współczuje bólu... Kapta, wdech wydech... Bedzie dobrze
trzymam kciuki zeby sie samo rozkręciło, szybko poszło i było znośnie 
Moremi, noo kolejka sie nam skróciła
do mnie dotarło ze musze sie nacieszyć tym stanem, bo za chwile kopniaki w brzuchu to bedzie juz tylko wspomnienie.
Z gorszych wieści, cukry mi sie wczoraj posypały
te same potrawy a cukry wyższe
oby to było przejściowe.
Sabina, Bliska 77, macduska, kkisia, moremi, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bry
no takie dobre wiadomosci to lubie 
Peppa gratulacje!!!!!
a i nie zdazylam zyczyc Sabci owocnej rocznicy-Wiec zycze z calego serca!!!
Ten 4 to calkiem calkiem- moja kuzynka wlasnie wczoraj 16 rocznice slubu i najmlodsza latorosl- 9 urodziny
ja to wczoraj nie wiedzialam czy mam sie wziac za nadrabianie (doszlam do wniosku ze nie mam szans....)
ale zalegle papierkowe i maile...
Sabina, Bliska 77, ania.g, macduska, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
w zwiazku z ym ze nie ogarniam- to pytanie- jak sekcja ivf sie miewa?
ja 25 sierpnia zaczelam visanne- czyt. funduje sobie sztuczna pania na "m"...
czuje sie raczej srednio.... choc z opisow mialam niezlego pietra, ale na razie( i mam nadzieje to koniec atrakcji)nie jest zle- troche uderzen goraca- i co bylo najwiekszym zmartwieniem- ze waga skoczy!!!- ale na szczescie nie....
Sabina, macduska, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
gretka -
Dzień bry!
Melduje sie dalej w dwupaku
Młody posłuchał i grzecznie czeka na powrót marnotrawnego ojca
.
Skurczałam sie cała noc ale tak nieregularnie ,ze olałam sprawdzanie co ile i próbowałam spac.
Natka dokładnie ja sie niczego tak nie obawiam jak tej cholernej indukcji
Aasiula, Bliska 77, Dziobak, Sabina, Reni, ComeToMeBaby, macduska, sandra80, kkisia, efcia, Mega, moremi, BISCA, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

masz w końcu swojego synka