35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Ja też mam. Chyba chyba. Taki żółty

A jak były 2, a chyba byly, to Simba tez ma!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 23:08
moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wiesz, że tam jest napisane, że to są wiadomości z dupy?paszczakin wrote:W temacie wzruszeń:
http://aszdziennik.pl/115245,niesamowite-nocne-zdjecie-polski-z-kosmosu-polacy-zjednoczeni-w-pomocy-dla-uchodzcow-foto
Uwielbiam Aszdziennik
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Moj maz mowi dlaczego nie patrzysz na mecz ,ja -nie moge bo kapta rodzi ,on -czy ona jest z naszej rodziny ?,ja -tak kochanie one wszystkie sa z naszej rodziny

Bo jak wytlumaczysz ten najazd wiedzm? A tak rodzina przyjechala i nie ma zmiluj sie.
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Opiłam się tego gorącego soku z bzu aż mnie mdli. Jest do bani bo ledwo ślinę przełykam.
Teściowie zjechali razem z mężem i miałam ich z głowy. Marcel na ich widok rozpłakał się... Potrzebował 15 min żeby się oswoić.
Idę spać albo chociaż spróbuję.Matka fantastycznej 4
-
Już? Nawet zniczy i sztucznych kwiatów jescze nie było.Magdala wrote:Same podsmiechujki mi w glowie. To chyba dlatego, ze widzialam w supermarkecie na polce balwany i mikolaje oraz babe w futrze w metrze. O Jezu, to juz?

Magdala lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyJestem,pisze prosto z porodówki.
Kajtek urodził sie 4 września,nie wiem o której koło 19.
Siłami natury,poród indukowany...
Oxytocyna,żel do sxyjki,papawaryna...
Obeszło sie bez kupy,ale darłam sie najgłośniej. Może,która słyszała?
Terax leże,boli mnie wszystko ale już nie TAK. Leje sie ze mnie jak z wieprza,ale jestem SZCZEŚLIWA. Warto było,ale bierzcie baby znieczulenie..
Czekam na Kajtka bo śpi a wiem,że ma cudny nosek.tak go zawineli. Reszte jakieś pytania w wolnym cxasie. Dzieki za kegle.
Ps tylko 4 małe szewki w piczkinsie.
Asiula dawaj na priv nr komórki to pośle jutro zdjecie. Uff ulga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 23:44
macduska, mysza1975, kapturnica, Arwena, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, Heretyczka, megan8, Aasiula, Sabina, MartaDidi, kkisia, gretka, kicia 123, anna maria, Bliska 77, Niuta, Dziobak, ania.g, Reni, sandra80, dorbie, Iwone, caffe, efcia, Mega, Mala79, BISCA, SolarPolar, gosia7122, Bozia3, krycha.stara, iwcia77, Parka, szczęśliwa 2, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny