35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry,
Peppa, gratulacje
. Ciesz sie tym malym skarbem. Jest piekny.
Dziobak, no jestem pod wrazeniem. Mowisz cukier budzi w Tobie natchnienie ? Uwazaj, bo od niego sie tez tyje
Po kawie musze wrzucic dwa, trzy prania, przygotowac rzeczy na jutro. tu sie organizuje takie wyprzedaze w miasteczkach, gdzie mozna sie pozbyc niepotrzebnych rzeczy z domu : male meble, zabawki, ubrania, ksiazki, drobny sprzet AGD. Fajna sprawa, mozna odgracic troche dom, zarobic i fajnie spedzic dzien , bo na tych wyprzedazach zawsze panuje fajna atmosfera.
A pozniej cos upichce na szybko i kanaping
Moj chuop jest dzisiaj u wdowy przyjaciela, ktory odszedl rok temu. Ona ma piekny duzy dom i jej maz zawsze strasznie sie meczyl zeby obciac zywolplot bo grube lodygi, wysoki i dluuuuuuuugi. Po jego smierci najlepsi kumlpe zdecydowali ze co rok beda sie spotykac i zajmowac zywoplotem, zeby ten przyjaciel nie musial sie martwic ( tam gdzie jest) . Dzisiaj jest ten dzien.
Mega, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Reni, sandra80, caffe, ania.g, kkisia, macduska, Heretyczka, paszczakin, gosia7122, Aasiula, Iwone, Mala79, efcia, megan8, Bozia3, gretka, Sabina, SolarPolar, iwcia77, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj działam jak zombie
mało spałam, czekałam na info od męża - odezwał sie o 4:30, doleciał szcześliwie i wszystko ok, az sie popłakałam jak zadzwonił i nie mogłam usnąć z tych emocji
Witam z rana, zaraz musze sobie zaaplikować kubek kawy, bo bez tego usnę na stojąco
Kajtek Pepci cudny, gdzie mozna złożyć zamowienie na takiego???
Miłego lasencje, Arwena do zobaczenia dziś, o a Kkisia ty? Dałabys radę? Daj znać
ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, kkisia, ania.g, macduska, Arwena, gosia7122, Mala79, efcia, gretka, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj szkodakkisia wrote:Mega ja niestety odpadam
@ mnie strasznie meczy
Musimy sie kiedys ugadac na jakieś spotkanie
trzymaj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 11:21
Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja mam Ecco. Adas ma sandalki i polbuty na teraz, kolejne rozmiary tez juz nabylam. Sa drogie, ale jak popatrzysz na oxl czy jak to mozna kupic prawie nowki za 3 albo 4 dychy. Maluchy nie niszcza butow, bo malo w nich chodza. A Ecco ma delikatnie profilowana wkladke, kazda pare sie super zaklada, bo mozna cale odpiac z rzepa albo rozsznurowac.
My zadowoleni na maxa.
a mi ktos znowu wtłoczyl do glowy, ze pierwszych butow nie powinno sie brac uzywek (pomijajac kwestie higieny), nawet po straszaku, bo stopa zmienia ich ksztalt i costam sie w stopie dziecka zle profiluje..
kapturnica, moremi, kkisia, efcia, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja tez wychodze z zzałożenia ,że żadnych używanych butów. Bez wzgl czy dla dziecka co chodzi czy dla siebie.Każdy ma inny układ stopy , inaczej ją wykrzywia i układa i to może prowadzic do zaburzeń własnie w sposobie chodzenia czy rozwoju stopy .paszczakin wrote:a mi ktos znowu wtłoczyl do glowy, ze pierwszych butow nie powinno sie brac uzywek (pomijajac kwestie higieny), nawet po straszaku, bo stopa zmienia ich ksztalt i costam sie w stopie dziecka zle profiluje..
Tylko funkiel nówki nie śmigawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 11:22
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

ona ma tylko 3,5 roku