X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ale czy te hipki som ubrane? Czy jak Puchatek latajom??
    Kurr...Nagie jak je Boziuś stworzył...
    Moze zoofila nie wychowam ??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:34

nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, ania.g, Reni, Dziobak, Mimbla, caffe, anna maria, efcia, BISCA, SolarPolar, Jasminowa, paszczakin, Magdala, nick nieaktualny, Bozia3, Niuta, beates lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Noo, Kapta to juz niedługo, cierpliwości :) pomysł z łóżeczkiem fajny ale jak w ciagu dnia będziesz odkładać młodego?
    Odstawiłam dzis J do przedszkola, nie był szczęśliwy, ale tez chyba wytracają go z równowagi histerie innych dzieci. Biedny, rozryczal sie jak wyszłam, aż mi serducho ścisnęło. Teraz mnie meczy czy nie za szybko go wysłałam, trochę nosem rano pociągał :/
    Miłego dnia!

kapturnica, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, caffe, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć,
    Noo, Kapta to juz niedługo, cierpliwości :) pomysł z łóżeczkiem fajny ale jak w ciagu dnia będziesz odkładać młodego?
    Odstawiłam dzis J do przedszkola, nie był szczęśliwy, ale tez chyba wytracają go z równowagi histerie innych dzieci. Biedny, rozryczal sie jak wyszłam, aż mi serducho ścisnęło. Teraz mnie meczy czy nie za szybko go wysłałam, trochę nosem rano pociągał :/
    Miłego dnia!
    Póki młody nie bedzie umial sie sam turlac , przekrecac itd taka opcja zostanie .Jak podrosnie zostanie zamontowana scianka łóżeczka .Albo bedzie tak jak z Dawidem bylo.Spał ze mna XD
    Na poczatku koncepcja ze starszymn byla ,ze bedzie spal sam w lozeczku.ALe ciagle wstawanie do niego bylo nie do zniesienia i zaczal sypiac w naszym lozku.Teraz mam jakis irracjonalny strach ,ze go przygniote itd. Wiec przynajmniej na poczatku chce by spal w lozeczku ale na wyciagniecie cycka 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 10:02

efcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    À le mi sie ten tydzien dluzy ... ;)
    O to to! Ja w pracy 4 dzień a już odliczam do kolejnego urlopu i planuję, gdzie pojedziemy :-) nie lubię mojej pracy, coraz częściej myślę, że powinnam zawodowo zajmować się niczym :-)
    4 dzień, a ja jestem taka zmęczona...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 10:06

malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Jasminowa, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Lekkie spoznienie ale juz nadrabiam :)

Witam nowa kolezanke :)

nick nieaktualny, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, anna maria, efcia, BISCA, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    PochwaleM sie jeszcze ,że rożek jest orydżinalne , szyty przez teściowa i trochu wiekszy niż te sklepowe :) Zrobiła z wyciąganym usztywnieniem od spodu wiec pomyślała .
    No własnie miałam napisac, że większy :-)
    Ja mam rożek po chłopcach, będzie ok, ładny niebieski jest.
    A te sowy mi sie strasznie podobają i kupiłam z nimi tylko w kolorach żółtych na kremowym tle ochraniacz na łóżeczko i śpiworek i jeszcze pieluszki flanelowe

Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, efcia, BISCA, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Póki młody nie bedzie umial sie sam turlac , przekrecac itd taka opcja zostanie .Jak podrosnie zostanie zamontowana scianka łóżeczka .Albo bedzie tak jak z Dawidem bylo.Spał ze mna XD
    Na poczatku koncepcja ze starszymn byla ,ze bedzie spal sam w lozeczku.ALe ciagle wstawanie do niego bylo nie do zniesienia i zaczal sypiac w naszym lozku.Teraz mam jakis irracjonalny strach ,ze go przygniote itd. Wiec przynajmniej na poczatku chce by spal w lozeczku ale na wyciagniecie cycka 8)
    Każdy ma inaczej, ja moge wstawać, nakarmić, połozyć w łózeczku i tak wolę, kładę sie i dalej śpię wygodnie ;-)
    Dyżurowa dusza ;-)

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, BISCA, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No własnie miałam napisac, że większy :-)
    Ja mam rożek po chłopcach, będzie ok, ładny niebieski jest.
    A te sowy mi sie strasznie podobają i kupiłam z nimi tylko w kolorach żółtych na kremowym tle ochraniacz na łóżeczko i śpiworek i jeszcze pieluszki flanelowe
    No ja sowy sama wybralam bo mi sie bardzo podobaja .I na kocyk tez =D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Każdy ma inaczej, ja moge wstawać, nakarmić, połozyć w łózeczku i tak wolę, kładę sie i dalej śpię wygodnie ;-)
    Dyżurowa dusza ;-)
    O to to pewnie Twoja praca w tym pomogła .Ja byłam nietomna strasznie .I jak karmiłam w łóżku to mogłam sobie przysypiac na boku.
    A tak naprawde wszystko wychodzi w tzw praniu co komu najbardziej pasuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 10:08

nick nieaktualny, efcia, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że sowy rządzą :-) Majka jak była u nas w wakacje (tłumacze, Majka moja bratanica, obecnie ma 3msc), to w sowy miała większość dodatków :-) śliczne :-)

kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, efcia, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ za tym tenskniłem

crying017.gif
    Simba wrote:

PS Reni, co jemy?

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, BISCA, SolarPolar, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dobra idę po dziennik, herbatkę, kanapusię i wracam

wszystkie mają być na swoich miejscach
    higienistka sprawdzi czy któraś nie ma wszy, bo podobno plaga w szkołach
    Wszy nie ma. Ale sprawdzilam tylko glowy. ;-)

kapturnica, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Simba, efcia, BISCA, paszczakin, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, beates, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wszy nie ma. Ale sprawdzilam tylko glowy. ;-)
    A chciałaś łoniaki jeszcze ???
    EEE wiekszość na bank na skina jest 8)

Dziobak, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyleniałe?
    kapturnica wrote:
    A chciałaś łoniaki jeszcze ???
    EEE wiekszość na bank na skina jest 8)

kapturnica, nick nieaktualny, Simba, Dziobak, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba! No w końcu, nie za długo tego urlopu? ;-)

Simba, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kapta: a widzisz
    zastanawiałam się w jakim celu to i co to ;-)

na starym mieszkaniu mój mąż wytarł ścianę prawie do żywego
    na nowym przezornie nie ma dostępu do ściany ;-)

koncepcja z łóżkiem jest ok, też tak zamierzam jeśli się już doczekam
    Jakie JESLI?

nick nieaktualny, efcia, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wracając do Muminków

ja ich nie cierpiałam
    dla mnie ta bajka była głupia i ponura, tak mi nie podobała się animacja. Fatalna

nigdy książek nie czytałam
    Ja tez ja tez!!

efcia, Reni, Dziobak, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Simba! No w końcu, nie za długo tego urlopu? ;-)
    Przepraszam i pardon!

efcia, nick nieaktualny, Reni, Aasiula, moremi, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wyleniałe?
    No ten teges alergie skórne , wszaki i inne robaki XD

Reni, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 11150 11151 11152 11153 11154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ