35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:34
macduska, kapturnica, Aasiula, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, ania.g, Reni, Dziobak, Mimbla, caffe, anna maria, efcia, BISCA, SolarPolar, Jasminowa, paszczakin, Magdala, kkisia, Bozia3, Niuta, beates lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Noo, Kapta to juz niedługo, cierpliwości
pomysł z łóżeczkiem fajny ale jak w ciagu dnia będziesz odkładać młodego?
Odstawiłam dzis J do przedszkola, nie był szczęśliwy, ale tez chyba wytracają go z równowagi histerie innych dzieci. Biedny, rozryczal sie jak wyszłam, aż mi serducho ścisnęło. Teraz mnie meczy czy nie za szybko go wysłałam, trochę nosem rano pociągał
Miłego dnia!
kapturnica, Sabina, ania.g, dorbie, caffe, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Póki młody nie bedzie umial sie sam turlac , przekrecac itd taka opcja zostanie .Jak podrosnie zostanie zamontowana scianka łóżeczka .Albo bedzie tak jak z Dawidem bylo.Spał ze mnaNatka_79 wrote:Cześć,
Noo, Kapta to juz niedługo, cierpliwości
pomysł z łóżeczkiem fajny ale jak w ciagu dnia będziesz odkładać młodego?
Odstawiłam dzis J do przedszkola, nie był szczęśliwy, ale tez chyba wytracają go z równowagi histerie innych dzieci. Biedny, rozryczal sie jak wyszłam, aż mi serducho ścisnęło. Teraz mnie meczy czy nie za szybko go wysłałam, trochę nosem rano pociągał
Miłego dnia!
Na poczatku koncepcja ze starszymn byla ,ze bedzie spal sam w lozeczku.ALe ciagle wstawanie do niego bylo nie do zniesienia i zaczal sypiac w naszym lozku.Teraz mam jakis irracjonalny strach ,ze go przygniote itd. Wiec przynajmniej na poczatku chce by spal w lozeczku ale na wyciagniecie cycka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 10:02
efcia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyO to to! Ja w pracy 4 dzień a już odliczam do kolejnego urlopu i planuję, gdzie pojedziemyBISCA wrote:À le mi sie ten tydzien dluzy ...

nie lubię mojej pracy, coraz częściej myślę, że powinnam zawodowo zajmować się niczym 
4 dzień, a ja jestem taka zmęczona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 10:06
malgos741, dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, efcia, BISCA, Jasminowa, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo własnie miałam napisac, że większykapturnica wrote:PochwaleM sie jeszcze ,że rożek jest orydżinalne , szyty przez teściowa i trochu wiekszy niż te sklepowe
Zrobiła z wyciąganym usztywnieniem od spodu wiec pomyślała .
Ja mam rożek po chłopcach, będzie ok, ładny niebieski jest.
A te sowy mi sie strasznie podobają i kupiłam z nimi tylko w kolorach żółtych na kremowym tle ochraniacz na łóżeczko i śpiworek i jeszcze pieluszki flanelowe
Aasiula, Sabina, kapturnica, efcia, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKażdy ma inaczej, ja moge wstawać, nakarmić, połozyć w łózeczku i tak wolę, kładę sie i dalej śpię wygodniekapturnica wrote:Póki młody nie bedzie umial sie sam turlac , przekrecac itd taka opcja zostanie .Jak podrosnie zostanie zamontowana scianka łóżeczka .Albo bedzie tak jak z Dawidem bylo.Spał ze mna

Na poczatku koncepcja ze starszymn byla ,ze bedzie spal sam w lozeczku.ALe ciagle wstawanie do niego bylo nie do zniesienia i zaczal sypiac w naszym lozku.Teraz mam jakis irracjonalny strach ,ze go przygniote itd. Wiec przynajmniej na poczatku chce by spal w lozeczku ale na wyciagniecie cycka

Dyżurowa dusza
Sabina, kapturnica, efcia, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
No ja sowy sama wybralam bo mi sie bardzo podobaja .I na kocyk tezdorbie wrote:No własnie miałam napisac, że większy

Ja mam rożek po chłopcach, będzie ok, ładny niebieski jest.
A te sowy mi sie strasznie podobają i kupiłam z nimi tylko w kolorach żółtych na kremowym tle ochraniacz na łóżeczko i śpiworek i jeszcze pieluszki flanelowe
dorbie, Sabina, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

-
O to to pewnie Twoja praca w tym pomogła .Ja byłam nietomna strasznie .I jak karmiłam w łóżku to mogłam sobie przysypiac na boku.dorbie wrote:Każdy ma inaczej, ja moge wstawać, nakarmić, połozyć w łózeczku i tak wolę, kładę sie i dalej śpię wygodnie

Dyżurowa dusza
A tak naprawde wszystko wychodzi w tzw praniu co komu najbardziej pasuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 10:08
dorbie, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Wszy nie ma. Ale sprawdzilam tylko glowy.Reni wrote:dobra idę po dziennik, herbatkę, kanapusię i wracam
wszystkie mają być na swoich miejscach
higienistka sprawdzi czy któraś nie ma wszy, bo podobno plaga w szkołach
kapturnica, Reni, Aasiula, Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, macduska, Simba, efcia, BISCA, paszczakin, moremi, kkisia, Bozia3, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakie JESLI?Reni wrote:Kapta: a widzisz
zastanawiałam się w jakim celu to i co to
na starym mieszkaniu mój mąż wytarł ścianę prawie do żywego
na nowym przezornie nie ma dostępu do ściany
koncepcja z łóżkiem jest ok, też tak zamierzam jeśli się już doczekam
Sabina, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja tez ja tez!!Reni wrote:Wracając do Muminków
ja ich nie cierpiałam
dla mnie ta bajka była głupia i ponura, tak mi nie podobała się animacja. Fatalna
nigdy książek nie czytałam
efcia, Reni, Dziobak, moremi, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH