35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:no widzę że na dwa baty będziesz jechać , tylko żeby lekarze Ci w głowie nie popitolili jak mi i teraz nie wiem kogo słuchać, chyba trzeciego muszę znaleźć

tam gdzie uda mi się iść wcześniej
tam się zdecyduję
Novum przyjmie mnie za 2 tygodnie
a Ty co masz za dylemat ?
sandra80, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
Miłego dnia życzę, a ja robię logout i do pracy wracam.
Wczoraj się niefortunnie na kawę ok 18:00 skusiłam u sąsiadki i do 4:00 nie mogłam spać i dzisiaj rano wstałam w ogóle nie zmęczona, oczy jak 5 złoty i energia mnie rozpiera. Do kawy chyba coś dosypała ; )
Wykorzystam zatem tę energię w szczytnym celu i do pracy rodacy!
sandra80, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, Sabina, moremi, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Reni555 wrote:tam gdzie uda mi się iść wcześniej
tam się zdecyduję
Novum przyjmie mnie za 2 tygodnie
a Ty co masz za dylemat ?
czy robić hsg (miałam nie chciałbym powtarzać brrrr) czy laparoskopię od razu, bo każdy mnie zachęca do czego innego
macduska lubi tę wiadomość
-
nie, nie jesteś sama. jest tu sekcja krakowska.Mimbla wrote:A czy ktoś tu jest z Macierzy krakowskiej? Czy tylko ja jedna?
mój mąż też z Krakowa... Ale to się chyba nie liczy. Tym bardziej, że go już dawno przerobiłam na mieszkańca innego miasta
sandra80, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Dziewczyny,
Miłego dnia życzę, a ja robię logout i do pracy wracam.
Wczoraj się niefortunnie na kawę ok 18:00 skusiłam u sąsiadki i do 4:00 nie mogłam spać i dzisiaj rano wstałam w ogóle nie zmęczona, oczy jak 5 złoty i energia mnie rozpiera. Do kawy chyba coś dosypała ; )
Wykorzystam zatem tę energię w szczytnym celu i do pracy rodacy!
to co żeś na forum dyżuru nie wzięła???
dorbie lubi tę wiadomość
-
daj mi telefon do tej sąsiadki, też kcem takom kawę z wynalazkiemJasminowa wrote:Wykorzystam zatem tę energię w szczytnym celu i do pracy rodacy!

i też będę zaglądać rzadziej. czas się zabrać za robotę i skupić trochę.
przerażające to jest w zasadzie, bo potem tyyyle nadrabiania... to już nie są wakacje.
malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Polar! Specjalnie dla ciebie na 5 minutow
Max "nienawidzeplazy"
Leon "jeszczewiecejpiachu"
Trudno Polar inna raza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 11:49
Sabina, Aasiula, dorbie, ComeToMeBaby, sandra80, macduska, moremi, malgos741, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no jak to????Reni wrote:Kometa ale Mimbla pytała o klinikę w Krakowie, a nie kto z Krakowa

macierz- ojczyzna
Klinika w Krakowie, poszukałam, nazywa się Centrum Medyczne Macierzyństwo.
to ja chyba idę po kawę.
dziwy Panie, same dziwy...
Reni, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

możesz mieć głośno, bo ja się nie daję