35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:no widzę że na dwa baty będziesz jechać , tylko żeby lekarze Ci w głowie nie popitolili jak mi i teraz nie wiem kogo słuchać, chyba trzeciego muszę znaleźć

tam gdzie uda mi się iść wcześniej
tam się zdecyduję
Novum przyjmie mnie za 2 tygodnie
a Ty co masz za dylemat ?
sandra80, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
Miłego dnia życzę, a ja robię logout i do pracy wracam.
Wczoraj się niefortunnie na kawę ok 18:00 skusiłam u sąsiadki i do 4:00 nie mogłam spać i dzisiaj rano wstałam w ogóle nie zmęczona, oczy jak 5 złoty i energia mnie rozpiera. Do kawy chyba coś dosypała ; )
Wykorzystam zatem tę energię w szczytnym celu i do pracy rodacy!
sandra80, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Reni555 wrote:tam gdzie uda mi się iść wcześniej
tam się zdecyduję
Novum przyjmie mnie za 2 tygodnie
a Ty co masz za dylemat ?
czy robić hsg (miałam nie chciałbym powtarzać brrrr) czy laparoskopię od razu, bo każdy mnie zachęca do czego innego
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nie, nie jesteś sama. jest tu sekcja krakowska.Mimbla wrote:A czy ktoś tu jest z Macierzy krakowskiej? Czy tylko ja jedna?
mój mąż też z Krakowa... Ale to się chyba nie liczy. Tym bardziej, że go już dawno przerobiłam na mieszkańca innego miasta
sandra80, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Dziewczyny,
Miłego dnia życzę, a ja robię logout i do pracy wracam.
Wczoraj się niefortunnie na kawę ok 18:00 skusiłam u sąsiadki i do 4:00 nie mogłam spać i dzisiaj rano wstałam w ogóle nie zmęczona, oczy jak 5 złoty i energia mnie rozpiera. Do kawy chyba coś dosypała ; )
Wykorzystam zatem tę energię w szczytnym celu i do pracy rodacy!
to co żeś na forum dyżuru nie wzięła???
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
daj mi telefon do tej sąsiadki, też kcem takom kawę z wynalazkiemJasminowa wrote:Wykorzystam zatem tę energię w szczytnym celu i do pracy rodacy!

i też będę zaglądać rzadziej. czas się zabrać za robotę i skupić trochę.
przerażające to jest w zasadzie, bo potem tyyyle nadrabiania... to już nie są wakacje.
malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Polar! Specjalnie dla ciebie na 5 minutow
Max "nienawidzeplazy"
Leon "jeszczewiecejpiachu"
Trudno Polar inna raza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 11:49
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, sandra80, nick nieaktualny, moremi, malgos741, nick nieaktualny, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no jak to????Reni wrote:Kometa ale Mimbla pytała o klinikę w Krakowie, a nie kto z Krakowa

macierz- ojczyzna
Klinika w Krakowie, poszukałam, nazywa się Centrum Medyczne Macierzyństwo.
to ja chyba idę po kawę.
dziwy Panie, same dziwy...
Reni, BISCA, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

możesz mieć głośno, bo ja się nie daję