35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie chcialam powiedziec, ze u Simby wyniki miodzio. Ale jak nie to nie.

I zrec mniej
Te krzeselka to mus do karmienia miec? A w tym takim bujako-sadzaku co to dziecko za dnia sie wklada zeby mozna bylo do kibla je wziac ze soba, nie mozna nakarmic? Ja nie mam gdzie tego trxymac jakby co. Tych akcesoriow.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Drogie Bravo
mam pytanie do Ciebie o następującej treści:
czy jeśli uprawiałam sex bez zabezpieczenia (ju noł taki ze skończeniem w środku) w 12 dniu (o Boshe i w 13 też) od pierwszego dnia miesiączki a 18 dnia licząc od miesiączki spadła mi temperatura, mam ciągłego głoda (no ju noł konia z kopytami bym zeżarła) mam trzęchawkę z zimna to o Bosze aż się boję zapytać: czy mogem być w cionży? Jezdem chyba za młoda mam dopiero 35 lat. Odpisz proszem bo siem stresujem strasznie. A Ty wiesz wszystko.
Twoja Sandra
Sabina, BISCA, ania.g, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Z rukolom. Cebulka nie, bo moze seks bedzie jak maz wroci

Ja z cebula. Seksu nie bedzie. Zreszta jak by byc mial to bym mu dosypala cebuli do kolacji i Ty tez tak mozesz zrobic.
moremi, krycha.stara, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ja tesz tensknilam.krycha.stara wrote:Simbosci! Paste z tunczyka jem na lancz, kcesz? Tesknilam

Nie kce. Tocze sie. A wlasnie frytek sie nazarlam, z nerwow ze to nie od tarczycy tyje
krycha.stara, moremi, Sabina, Dziobak, kkisia, BISCA, kapturnica, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Na dwoje babka wróżyła. Może być ciąża, a może być wielkie zero. Nie gorączkuj się, poczekaj spokojnie. Za parę dni jak się nadal będziesz niecierpliwić, to zrób betę. Beta prawdę Ci powie.
Drogie Brawo
Dzienkuje za prendkom odpowiedź ale co to ta beta?????????
ja myślałam że Bravo mi powie a to jakaś Wasza szefowa jest?
Jest aż tak źle że muszem wyżej uderzać?
Twoja zrozpaczona Sandra
krycha.stara, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
Simba kochana wrocilas... Ale smutno tu byli bez ciebie

Polarku aparat wymiata
A ja siedzę w robocie.. Obiadzik zamowiony i czekam.. Klientka dopiero na 16 tą więc luz
krycha.stara, Sabina, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH