35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tripp trapp jest zajefajny.Simba wrote:Tripp Trapp
U nas mlody jest w stanie wyjsc z kazdego krzeselka, jak nie gora, to dolem. Jak sie juz naje, to zwiewa.
Wczoraj w knajpie tripp trapp go pokonal.
Ale to tu kosztuje jakies makabryczne pieniadze.
Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Coooo? ! COOOOOOOOOO?????????????????????????
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:34
Reni, Sabina, kapturnica, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Podejrzewalabym, ze termometr sie zjepsul. Nawet jak zagniezdzenie, to za bardzo spadlo. Sprawdz najpierw termometr.
też mi się tak zdaje chyba że to się jakis słoń zagnieżdża ale ja ze słoniami nic ten tego żeby nie było, wypierdzielę dziś skunksa albo dam mu jeszcze szanse bo dziś już nie kłamał -
nick nieaktualny
-
Nie mow nic, ja dzis na wage weszlam.Simba wrote:Ja tesz tensknilam.
Nie kce. Tocze sie. A wlasnie frytek sie nazarlam, z nerwow ze to nie od tarczycy tyje
I nie wiem po jakiego penisa to zrobilam... Przeciez widze, ze ledwo co w spodnie wchodze! Kuzwa, karpatki, sratki, czekoladki...
krycha.stara, Simba, Sabina, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Tu niestety tez, ale my z Paszczakiem polujemy na nowki z sekendhendowDziobak wrote:Tripp trapp jest zajefajny.
U nas mlody jest w stanie wyjsc z kazdego krzeselka, jak nie gora, to dolem. Jak sie juz naje, to zwiewa.
Dziobak, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
domaćki!!!! jak to mówi mój 4 letni syn
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:34
Reni lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Tripp trapp jest zajefajny.
O widzisz. To skubaniec. I to do mnie przemawia. Trzeba pomyslec nad zakupem ( w razie w rzecz jasna).
Tripp trapp. Ech.
Dziobak lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Nie.moremi wrote:Przykro mi. Naprawdę. A estrogeny badałaś?
Umowilam sie do gina na wyjecie wkladki.
To jest moj glowny winny
Bo przeciez nie paczki.
krycha.stara, Dziobak, Sabina, Magdala, moremi, kkisia, BISCA, SolarPolar, Bozia3, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wakacje!
krycha.stara, Reni, Dziobak, Sabina, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Niestety jak to czytam, to od razu wlacza mi sie pierwsza patriotyczna mysl: komu dac lapowke?Reni wrote:miałam wizytę na 20.10 ale się nie cierpliwiłam i udało się zmienić na 20.09
po pierwsze, żeby dostać receptę na euthyrox
po drugie chcę pogadać co i jak
a może ktoś wypadnie z programu
niby spodziewałam się, że nie będzie kasy ale jak oficjalnie dowiaduję się (tak na 100%) to jakoś tak przykro
tym bardziej, że ja nie mogę czekać, bo w pracy mi się jebie
że tak sobie zaklnę szpetnie kurwa mać (Bozia se wytnie)
Nie tak sie umawialismy...
krycha.stara, Reni, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH