35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI Ty Brutusie?macduska wrote:Zapraszam na pyyyszne ciasto. Kruche z jeżynami i waniliową pianką. W ustach się rozpływa.

A dopiero płakałam że jak mors wyglądam
ciało oble, piersi za płetwy uznać możemy, wystarczy żebym sobie jakie wąsy dziadka skombinowala i wlala! jestem Mors, zamrazarka Mors
krycha.stara, macduska, BISCA, kapturnica, Mimbla, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to nie kalosze
to gumofilce! jak pięknie się do nich słoma przykleja
widać żem ja człowiek miastowy bo nie odróżniam, a widzę już różnicę, mają górę filcową temu gumo-filce, mój blond łeb tego nie ogarnia
Reni, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oooo to widze emocjonujaca polowa miesiaca sie zapowiada. Narobie sobie czipsow z marchewki.BISCA wrote:ODP 1) dzgam sie w przygotowaniu do krio (gdzies ok 17-18/09)
ODP2) ja z tych co w lutym do cieplych krajow i nie jezdze na nartach. Znam tylko 2 miejsca : Val Thorins, duza stacja, sporo wyciagow, bardzo fajne szlaki na spacer pieszo. Najdluzszy zjazd sankowy w Europie (to jest super, ale Twixy chyba za male na takie atrakcje), drugie to Chamonix i zdecydowanie wole. Calkiem niewielka malownicza miescina z widokiem na Mont Blanc. Mozna wjechac na sama gore. Widok niepowtarzlny.
A teraz 2 rady :
1 - rezerwuj juz bo im wczesniej tym taniej i wiekszy wybor.
2 - Nie waz sie przejezdzac kolo Lyon i nie wpasc na kawe (czytaj wino)
Dzieki za odpowiedz. Narty tez dla nas niekoniecznie, raczej spacery z twixami. Czyli Chamonix. Ide popacze
krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Niemcy nie maja BHP. Tu inne skroty obowiazuja, ale to nie forum polityczne, wiec zamilkne

nie wiem czy chcem wiedzieć jak to po ichniemu brzmi
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8373713d7468.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:55
krycha.stara, Simba, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, SolarPolar, Dziobak, malgos741, Bursztyn, Bozia3, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni się nie nabijaj, mi wczoraj pan sąsiad powiedział, że taka że mnie postawna, przy tuszy dziewczyna, to by w życiu nie pomyślał, że może mi być zimno. Idę się gdzie schować, ale gdzie jął już się.nigdzie nie mieszczę? Niech ti pracie
krycha.stara, Reni, Simba, BISCA, macduska, kapturnica, Magdala, SolarPolar, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a teraz przykro i walczę z jedną łzą
Sandra, ale to dziewczyny trzeba przytulić
ten smutek ogarnia mnie co raz bardziej
bo zobacz Sandra, nie dość, że dziewczyny grube i wiecznie głodne, to jeszcze mają tyle lat, że ledwo chodzą
tak mi smutno, że mają grube tyłki i cellulit
Bursztyna tylko nie lubię
a to Bursztyn smukły rozumiem?
Reni lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8373713d7468.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:55
krycha.stara, BISCA, Simba, macduska, kapturnica, Mimbla, SolarPolar, malgos741, Bursztyn, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Reni się nie nabijaj, mi wczoraj pan sąsiad powiedział, że taka że mnie postawna, przy tuszy dziewczyna, to by w życiu nie pomyślał, że może mi być zimno. Idę się gdzie schować, ale gdzie jął już się.nigdzie nie mieszczę? Niech ti pracie

żyje?
BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH