35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tu uzywki tez mozna kupic. Ale tripp trappow uzywaja tu do 20 roku zycia, wiec sa z reguly podniszczone.Simba wrote:Tu niestety tez, ale my z Paszczakiem polujemy na nowki z sekendhendow

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/97706c547505.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 13:23
krycha.stara, Reni, Simba, Magdala, moremi, kkisia, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
No mowilas, mowilas.macduska wrote:Mówiłam??? No mówiłam!
Mówiłam od razu, że to zły pomysł!
Ja w ogole takie numery u siebie obserwuje, ze rano wstaje - jest ok. W ciagu godziny ni z tego ni z owego zaczynam tak puchnac ze obraczki nie moge zdjac. Potem to mija w ciagu dnia, powraca, mija... Niezly syf.
O ciaglym okresie, libido na poziomie piwnicy i braku orgazmow nie wspomne
Walesa oddawaj moje sto milionow!!!
Dziobak, Sabina, Reni, moremi, kkisia, SolarPolar, paszczakin, malgos741, Bozia3, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie mow nic, ja dzis na wage weszlam.
I nie wiem po jakiego penisa to zrobilam... Przeciez widze, ze ledwo co w spodnie wchodze! Kuzwa, karpatki, sratki, czekoladki...
a tu zima sie dopiero zaczyna, ja tam swoją wagę już dawno za okno jebutnełam, ciągle łgała i łgała prostytutka jedna
krycha.stara, Sabina, Dziobak, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Znaczy trojaczki? Bo bierzesz cykle Elfi, Peppy i Kapty?

Te, pani, a co pani taka rozrzutna. Nie za bogato? Trzy do jednej macicy? Kolejka od tego sie nie skroci.
Zreszta zapytajmy zainteresowana.
krycha.stara, Simba, moremi, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Nordyckie sknery.Dziobak wrote:Tu uzywki tez mozna kupic. Ale tripp trappow uzywaja tu do 20 roku zycia, wiec sa z reguly podniszczone.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/97706c547505.jpg
Z drugiej strony? 200 euro na 20 lat?
Opyla sie. To tylko 0,00022831 centa dziennie
BISCA, SolarPolar, Dziobak lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:56 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:34
Magdala, Reni, kkisia, BISCA, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyZapraszam na pyyyszne ciasto. Kruche z jeżynami i waniliową pianką. W ustach się rozpływa.

krycha.stara, sandra80, Sabina, Magdala, kkisia, BISCA, Mimbla, kapturnica, Dziobak, paszczakin, malgos741, ania.g, beates, Jasminowa, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrz to moja tak samo czyni! I pralka też przeciw mnie! Wszystkie ubrania mi się w praniu skurczyłysandra80 wrote:a tu zima sie dopiero zaczyna, ja tam swoją wagę już dawno za okno jebutnełam, ciągle łgała i łgała prostytutka jedna
niech to członek męski
krycha.stara, sandra80, Mimbla, kapturnica, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
za darmo bym tego nie wzięła
straszne to jestSimba wrote:Nordyckie sknery.
Z drugiej strony? 200 euro na 20 lat?
Opyla sie. To tylko 0,00022831 centa dziennie
sandra80, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to nie kalosze
to gumofilce! jak pięknie się do nich słoma przykleja
sandra80 wrote:krycha nie poznałam Cię w tych kaloszach
krycha.stara, moremi, sandra80, Simba, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No co, mowilam przeca, ze urlop sie skonczyl i do roboty wrocilam. To odpowiednio, obuwie robocze przywdzialam, nie?

o żesz to ja myślałam że płodne Ci sie skończyły po prostu, do pracy to one się nie nadają nie spełniają przepisów BHP
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Biscuitek, jak Twoje sprawy? Bo jestem w plecy.
Chcialam Ci zadac zadanie domowe - chyba nie pojedziemy do PL na swieta, za to myslelismy pojechac w Alpy, wiesz piosenka Wham, snieg, te sprawy
Mozesz cos polecic?
ODP 1) dzgam sie w przygotowaniu do krio (gdzies ok 17-18/09)
ODP2) ja z tych co w lutym do cieplych krajow i nie jezdze na nartach. Znam tylko 2 miejsca : Val Thorins, duza stacja, sporo wyciagow, bardzo fajne szlaki na spacer pieszo. Najdluzszy zjazd sankowy w Europie (to jest super, ale Twixy chyba za male na takie atrakcje), drugie to Chamonix i zdecydowanie wole. Calkiem niewielka malownicza miescina z widokiem na Mont Blanc. Mozna wjechac na sama gore. Widok niepowtarzlny.
A teraz 2 rady :
1 - rezerwuj juz bo im wczesniej tym taniej i wiekszy wybor.
2 - Nie waz sie przejezdzac kolo Lyon i nie wpasc na kawe (czytaj wino)
krycha.stara, moremi, Simba, Sabina, kkisia, Dziobak, malgos741, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eeee, nie jest zle. Nazwe ma taka straszna. Fonetycznie dla mnie brzmi tak jak by ci to krzeselko przytrzaskiwalo, palce u rak i nog. A potem obcinaloReni wrote:za darmo bym tego nie wzięła
straszne to jest
moremi, Reni, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Patrz to moja tak samo czyni! I pralka też przeciw mnie! Wszystkie ubrania mi się w praniu skurczyły
niech to członek męski 
to te proszki coraz gorsze-chiński szajs
krycha.stara, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH