35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8373713d7468.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:55
krycha.stara, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:A mowilam, ze istanieje sprawiedliwosc spoleczna?
Jak ja sie ciesze, ze nie tylko mi sie laba skonczyla! 
Tylko ze ja 2 lata w domu siedzialam
Nie wiem jak to ogarne
krycha.stara, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie sądzę
poza tym nie chce mi się, ani nie mam czasu jeździć taki kawał, a już na pewno mój mąż, a z tego co wiem on chyba też jest potrzebny
no nic to czekamy
Czas odkurzyć wedżajnę, wykarczować łydki, zakupić testy owu i do stycznia próbować robić sex
Jakieś tam poradniki w necie poszukam, albo odszukam stare numery bravo. Poczytam o pettingi i takie tam
no ja bym się tak nie poddała do Białego daleko nie masz a W-wę też trzeba by najpierw obdzwonić, ile to razy trzeba jechać? przecież ludzie do białego za invitrem ze szczecinów i rzeszowów gonią
ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, Bozia3, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gbur.Sabina wrote:Reni się nie nabijaj, mi wczoraj pan sąsiad powiedział, że taka że mnie postawna, przy tuszy dziewczyna, to by w życiu nie pomyślał, że może mi być zimno. Idę się gdzie schować, ale gdzie jął już się.nigdzie nie mieszczę? Niech ti pracie

Trzeba mu bylo powiedziec. No widzi Pan, czasem i mezczyzna jak dzwon, a ma malego, prawda? I Pan taki postawny!
krycha.stara, sandra80, Reni, kkisia, Sabina, macduska, BISCA, Mimbla, kapturnica, malgos741, Bursztyn, Jasminowa, ania.g, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
na forum używamy jednostki wagi (1bursztyn)sandra80 wrote:a to Bursztyn smukły rozumiem?
krycha.stara, Simba, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, kapturnica, SolarPolar, malgos741, Bursztyn, Bozia3, Jasminowa, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Normalnie. Bedziesz tak samo szczesliwa, jak my tutaj, ze co rano wstajemy i z usmiechem idziemy robic cos dobrego i pozytecznego w zyciu

no dla dobra uchodźców
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Tak. Matka Teresa.
Ale tez potrafi
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:34
sandra80, krycha.stara, Reni, Sabina, BISCA, malgos741, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
myślałam, że napisałaś Bursztyn w sensie osoba
1 bursztyn = 40 z hakiemsandra80 wrote:a ile psze Pani naliczyłam toć napisałam Bursztyn
krycha.stara, kkisia, BISCA, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Fajna jakas robota?
Wiem. Glupio pytam
Simba niefajna
Do sklepu , bo taka kicha u nas ze mialam wybor
Sklep lub wyjazd do Holandii minimum na pol roku
( dzwonia i pisza maile po 2 latach , zebym do nich wrocila )
A wez zostaw chlopa i dziecka
Musialabym z in vitro zrezygnowac
A ja mam zamiar zaraz w ciazy byc
I tylko to zdecydowalo ze tam ide
krycha.stara, Simba, Sabina, macduska, BISCA, Magdala, malgos741, gretka, ania.g, moremi, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobre i to.kkisia wrote:Simba niefajna
Do sklepu , bo taka kicha u nas ze mialam wybor
Sklep lub wyjazd do Holandii minimum na pol roku
( dzwonia i pisza maile po 2 latach , zebym do nich wrocila )
A wez zostaw chlopa i dziecka
Musialabym z in vitro zrezygnowac
A ja mam zamiar zaraz w ciazy byc
I tylko to zdecydowalo ze tam ide
Mnie kiedys w UP zaproponowano szycie portfeli
krycha.stara, kkisia, BISCA, Mimbla, moremi, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle Ty pamiętasz kto zaczął? Simba co to dopiero brzuch pokazywała, i to taki, że koniowata by się nie powstydzila, Krycha... wszystkie co noszą rozmiar 36.Reni wrote:Sabina nie nabijam się
ja tylko powtarzam, to co większość mówi na forum
poza tym pamiętam im więcej ciała tym trudniej nas uprowadzić
Także ten, mam prawo czuć się przy Was jak Mors. I niestety sama sobie na to wszystko zapracowalam
krycha.stara, Simba, kapturnica, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
i tak poszłaś do tego urzędu i ci pracę znaleźli. i że od jutra?!kkisia wrote:Tylko ze ja 2 lata w domu siedzialam
Nie wiem jak to ogarne
nie wierzę.
biedactwo, ty się pewnie też nie spodziewałaś. a te gnojki ci prace znaleźli. toż to się do programu Uwaga nadaje! Co najmniej!
kkisia, Reni, Simba, Magdala, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH