35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie Reni.sandra80 wrote:no ja bym się tak nie poddała do Białego daleko nie masz a W-wę też trzeba by najpierw obdzwonić, ile to razy trzeba jechać? przecież ludzie do białego za invitrem ze szczecinów i rzeszowów gonią
Zadzwonisz???
sandra80, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
jak przy Was
te suchotnice są bezczelne, ale to nie znaczy, że my z tłuszczem tu i tam mamy zniżać się do ich poziomu i mówić jakiem mamy ekstra duże cycki i takie tam
Sabina wrote:Ale Ty pamiętasz kto zaczął? Simba co to dopiero brzuch pokazywała, i to taki, że koniowata by się nie powstydzila, Krycha... wszystkie co noszą rozmiar 36.
Także ten, mam prawo czuć się przy Was jak Mors. I niestety sama sobie na to wszystko zapracowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 13:59
krycha.stara, Sabina, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, kapturnica, gretka, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:i tak poszłaś do tego urzędu i ci pracę znaleźli. i że od jutra?!
nie wierzę.
biedactwo, ty się pewnie też nie spodziewałaś. a te gnojki ci prace znaleźli. toż to się do programu Uwaga nadaje! Co najmniej!
Sama sobie ja znalazlam
W urzedzie nic nie mieli
Zrobilam to z premedytacja
Zeby do Holandii nie jechac i z in vitro nie rezygnowac
I tak szukam czegos innego
To tylko na przezimowanie badz przeczekanie
krycha.stara, Reni, BISCA, Magdala, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8373713d7468.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:54 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:34
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie
musisz nadepnąć komuś na twarz, żebyśmy zobaczyły odbicie numeru na polikukrycha.stara wrote:Nosze but 36 , nie widac?
krycha.stara, kkisia, Simba, sandra80, BISCA, kapturnica, paszczakin, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Sama sobie ja znalazlam

W urzedzie nic nie mieli
aaaaa......
ło jezusicku... bo myślałam, że się coś w tej Polsce pozmieniało.
ale jednak nie- wszystko po staremu. uffff....
kkisia, krycha.stara, sandra80, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buk mnie pokaral. Po wakacjach mam znowu 5 miesiac z twixamiSabina wrote:Ale Ty pamiętasz kto zaczął? Simba co to dopiero brzuch pokazywała, i to taki, że koniowata by się nie powstydzila, Krycha... wszystkie co noszą rozmiar 36.
Także ten, mam prawo czuć się przy Was jak Mors. I niestety sama sobie na to wszystko zapracowalam
BISCA, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
przepraszam bardzo- proszę mnie uświadomić na co mam zwracać uwagę w klinice. zanim tam pojadę to widzę że muszę się przygotować na jakieś malwersacje?
powiem ci Reni w takim razie- to z grzybnią... Może jak pojedziesz na wizytę to się jeszcze sytuacja zmieni i znajdą dla was miejsce? trzymam kciuki.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:34
krycha.stara, sandra80, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Sabina nie nabijam się
ja tylko powtarzam, to co większość mówi na forum
poza tym pamiętam im więcej ciała tym trudniej nas uprowadzić
Dobrze, że długośćią nadrabiam bo juz by mnie uprowadzili. A tak naleci na metrach bieżących.
kapturnica, Reni, Magdala, kkisia, gretka, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Może byc ciONża a może byc cokolwiek.Łacznie z obnizeniem temp w pomieszczeniu.Generalnie trza czekać na koniec cyklu czy beedzie krwawa czy nie bedzie.sandra80 wrote:też mi się tak zdaje chyba że to się jakis słoń zagnieżdża ale ja ze słoniami nic ten tego żeby nie było, wypierdzielę dziś skunksa albo dam mu jeszcze szanse bo dziś już nie kłamał
Tez raz sie jarałam jak nastolatka pierwszym sexem ,że mi temp spadła po owulacji na jeden dzień i nawet plamienie miałam i chVja z tego wyszlo.A jak zaciONżyłam to se tempka spadała i rosła.
krycha.stara, Sabina, Magdala, moremi lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Może byc ciONża a może byc cokolwiek.Łacznie z obnizeniem temp w pomieszczeniu.Generalnie trza czekać na koniec cyklu czy beedzie krwawa czy nie bedzie.
Tez raz sie jarałam jak nastolatka pierwszym sexem ,że mi temp spadła po owulacji na jeden dzień i nawet plamienie miałam i chVja z tego wyszlo.A jak zaciONżyłam to se tempka spadała i rosła.
o Kapta wróciłaś? nie urodziłaś w sklepie meblowym? szkoda byś może miała meble dożywotnio w gratisie a forum duże...
wiem ale fajnie tak się dzień ponakręcać, objawy i piękne wykresy to u mnie co miesiąc i co z(d)upa grzybowa i to jeszcze w czerwonym kolorze
Mimbla, kapturnica, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Mozna! Ale tylko do czasu, aż dziecko nie próbuje jesc samo, bo tam półki ni ma.Magdala wrote:Wlasnie chcialam powiedziec, ze u Simby wyniki miodzio. Ale jak nie to nie.

I zrec mniej
Te krzeselka to mus do karmienia miec? A w tym takim bujako-sadzaku co to dziecko za dnia sie wklada zeby mozna bylo do kibla je wziac ze soba, nie mozna nakarmic? Ja nie mam gdzie tego trxymac jakby co. Tych akcesoriow.
Dziś karmiłam Adacha papka w takowym i odkryłam, że łatwość karmienia +5, jak się dziecku rączki przypnie tym zapięciem do trzymania w pasie
ComeToMeBaby, Magdala, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Naprawde...
Mnie to - nie ma pieniedzy. Nie mamy panskiego plaszcza. Masz ochote zapytac: wiec gdzie one sa? Do cholery! Ja nie przestalam placic skladek na ZUS!
mnie to, bardzo mnie to.
Sorry Bozia za robote
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:35
ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, beates, moremi, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
poszły na referendum czyli w
edit: i na świeżo przybyłych uchodźców a i Dubieniecki w kiciu
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 14:22 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 września 2015, 18:35
kapturnica lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH