35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gupia. Alko z Polski wozimy.paszczakin wrote:Na alkoholu by Ci się wyzerowalo.. Nie opłaca się..
Fakt, ze tak jak Simba prasuje, to by trzrba raz w tygodniu do kraju ojczystego poleciec po towar...
paszczakin, kapturnica, macduska, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nie uzupełnią
dostają kasę w dwóch transzach
w każdej klinice zakwalifikowali od pyty bab, bo dużo chce skorzystać, bo nie stać na komercyjne
na poprzedniej wizycie ginka mówiła mi, że oni z kasy są wypsztykani już po 2 miesiącach, bo tyle chętnych
szkoda, że nikt nie pomyślał o tym, że nowe można dopuścić jak jedna zakończy ciążą
Bursztyn wrote:trudno, bede musiala z tym jakos zyc
doczytalam o braku kasy na ivf, mam nadzieje ze ten deficyt uzupelnia i uda sie jeszcze w tym roku podejsc.
I witam sie w ten ponury, zimny dzien.
Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O faken w dupen.Reni wrote:11300 bez leków
15000 z lekami
przynajmniej w Invikcie
Moze trzeba zalozyc siepomagaivf.pl i zrzuty zaczac robic?
To kurna tyle co tu prawie!
Reni, kkisia, BISCA, Mimbla, malgos741, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
dla niektórych i leki refundowane mogą być sporym wydatkiem
dlatego rządówka cieszy się taką popularnością
a te katopisowskie kutasy chcą nas jeszcze tego pozbawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 15:42
kapturnica, Simba, Dziobak, kkisia, Sabina, BISCA, Mimbla, malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie mam nic do powiedzenia.Reni wrote:dla niektórych i leki refundowane mogą być sporym wydatkiem
dlatego rządówka cieszy się taką popularnością
a te katopisowskie kutasy chcą nas jeszcze tego pozbawić
Pakuj manatki i tu przyjezdzaj. Pamietaj: jestes uciekinierem z Syrii i nie masz dokumentow
Reni, kapturnica, Bursztyn, Dziobak, macduska, kkisia, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
tak chyba zrobię
a dasz mi szklankę chleba?Simba wrote:Nie mam nic do powiedzenia.
Pakuj manatki i tu przyjezdzaj. Pamietaj: jestes uciekinierem z Syrii i nie masz dokumentow
Simba, kapturnica, Dziobak, kkisia, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
do stycznia wcale nie jest daleko, Swieta juz za rogiemReni wrote:nie uzupełnią
dostają kasę w dwóch transzach
w każdej klinice zakwalifikowali od pyty bab, bo dużo chce skorzystać, bo nie stać na komercyjne
na poprzedniej wizycie ginka mówiła mi, że oni z kasy są wypsztykani już po 2 miesiącach, bo tyle chętnych
szkoda, że nikt nie pomyślał o tym, że nowe można dopuścić jak jedna zakończy ciążą
ani sie obejrzysz i bedziesz na wynik bety czekac
moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzięki za kciuki dziewczyny.
Byłam i wróciłam.
Grzecznie rozłozyłam nogi i pozwoliłam się dogłębnie obejrzec.
Wsio w parjadkie.
Kazano mi zapodać se dzić pregnyla i spokojnie czekać na dalsze instrukcje.
Reni, macduska, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, Sabina, ania.g, malgos741, caffe, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Arwena była zła, że na nią nie zwracają uwagi
A jak zwracały, nie odpowiadała i od słowa do słowa i poleciało
W między czasie usunęła konto na fejsie, bo została usunięta z grupy za krzakowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 16:05
Bursztyn, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH