35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Jaśmin tylko ta lista wolnych miejsc to farmazon
Na wątku ivf poczytałam
Owszem są wolne miejsca z kwalifikacja gorzej z ruszeniem z procedurą. Dziewczyny czekają od maja czerwca i nic
Reniek, czekałaś tyle doczekasz i do stycznia. Wkurzajace to bardzo ale co zrobisz jak nic nie zrobisz? Wyzej dupy nie podskoczysz.
moremi lubi tę wiadomość
-
czyli możliwości to są, ale "na papierku", a rzeczywistość jest całkiem inna?Reni wrote:Jaśmin tylko ta lista wolnych miejsc to farmazon
Na wątku ivf poczytałam
Owszem są wolne miejsca z kwalifikacja gorzej z ruszeniem z procedurą. Dziewczyny czekają od maja czerwca i nic
heh, ot i cała służba zdrowia. publiczna... -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:co to kugiel??
A pryncypalki?
Nalazilam sie. Za gaciami. On line nie bylo, ale fejs tu fejs jak sie pogadalo w sklepie to sie znalazly. Nie bedzie musial mlody na wydechu w starych do szkoly isc. No.
W kolanie mi strzyka od tylnej strony. Znaczy jakby zyla czy co.
Reni jak z praca sie pochrzani znajdziesz nowa. Najwyzej potem pokombinujemy jakis soluszyn. Ja tez mam limit czasowy do czerwca bo wtedy wylatuje z pracy i ach jak chcialabym do tego czasu byc w ciazy.
Reni, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, Dziobak, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
macduska wrote:To już daaawno. Warto powtórzyć. Ja miałam 3 w ciągu 2 lat.
jesteś twardzielką dla mnie to był hardcore gorsze niż cesarka dlatego się migam póki co ale fakt rezultat był, pomimo drożnych jajowodów po 4 miesiącach od tego badania nam się udało więc chyba się nie wymigam -
Magdala wrote:A pryncypalki?
Nalazilam sie. Za gaciami. On line nie bylo, ale fejs tu fejs jak sie pogadalo w sklepie to sie znalazly. Nie bedzie musial mlody na wydechu w starych do szkoly isc. No.
W kolanie mi strzyka od tylnej strony. Znaczy jakby zyla czy co.
Reni jak z praca sie pochrzani znajdziesz nowa. Najwyzej potem pokombinujemy jakis soluszyn. Ja tez mam limit czasowy do czerwca bo wtedy wylatuje z pracy i ach jak chcialabym do tego czasu byc w ciazy.
pryncypałki wafelki w czekoladzie, co do kolana powiem tak no starość nie radość młodość nie pociecha
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:jesteś twardzielką dla mnie to był hardcore gorsze niż cesarka dlatego się migam póki co ale fakt rezultat był, pomimo drożnych jajowodów po 4 miesiącach od tego badania nam się udało więc chyba się nie wymigam
I następne mam w piątek. Boję się jak nie wiem co. Żadna ze mnie twardzielka.
Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I następne mam w piątek. Boję się jak nie wiem co. Żadna ze mnie twardzielka.

i Ty tak na żywca ja chyba poproszę mojego żeby mnie pierdzielnął w łeb (pewnie po tylu latach z miłą chęcią to uczyni) w ramach znieczulenia ja teraz planuje to sono-hsg a Ty rtg będziesz robić?
macduska lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a7a5b442100.jpg
Wez mi to z oczu szatanie ! Diete trzymam. Spadlam z wagi jak zobaczylam ile waze po wakacjach
Nie prowokuj !
A wiecie jak skutecznie stracic na wadze ? Kupic za 50 ZL i sprzedac za 10 ZL
hyhyhy
kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Magdala, paszczakin, Natka_79, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Jestes , jestes .Niektóre ciągle licza tylko na palec a Ty dzialaszmacduska wrote:I następne mam w piątek. Boję się jak nie wiem co. Żadna ze mnie twardzielka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 17:18
BISCA, macduska, Magdala, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

-
BISCA wrote:Wez mi to z oczu szatanie ! Diete trzymam. Spadlam z wagi jak zobaczylam ile waze po wakacjach

Nie prowokuj !
A wiecie jak skutecznie stracic na wadze ? Kupic za 50 ZL i sprzedac za 10 ZL
hyhyhy
no Bisca ja wszamałam 7 już i też mam kawał o wadze;
żona wchodzi do łazienki patrzy a mąż na wadze stoi
żona do niego: co Ty myślisz że jak brzuch wciągniesz to będziesz mniej ważył
on na to: nie ale zobaczę chociaż ile ważę
SolarPolar, ComeToMeBaby, Reni, macduska, BISCA, Mimbla, gretka, Sabina, kkisia, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH