35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Ja bede robic niebawem. 22/9 ide w tej sprawie na konsultacje to sie dowiem czy u nas znieczulaja jakos. Nospa i przeciwbolowy mowisz?
A jak zaplacisz, tzn legalnie chce kupic znieczulenie to drogo?
mi powiedzieli chyba pani żartuje że mamy panią do prześwietlenia uśpić? nie było możliwości dokupić
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Mi też nic nie dali, ale najgorsze jest to że mi wsadzili za duży cewnik, gin szukał mniejszego ale nie było (nasz kochany NFZ) i przy tym baloniku to myślałam że mi dupę rozerwie. Potem kazali mi przejść z tym całym osprzętem (mój M. mówi że z dzwoneczkami wyjechałam) na wózek (pielęgniarka co mnie miała pchać narzekała na ból kręgosłupa, wolałabym iść ale takie przepisy) i do windy i przez kilka oddziałów mnie tak wiozła na salę rtg. Dobrze że wzięłam szlafrok ze sobą (nie mówili żeby wziąć) bo bym z gołym boberem szpital zwiedzała. Dla mnie od bólu gorsze było takie przedmiotowe traktowanie.
No to u mnie pełen luksus w tym względzie.
Na stół RTG się wchodzi i tam dopiero cały osprzęt zakładają. Nawet jak trzeba się przesunać po stole w celu zrobienia zdjęcia to lekarz pomaga. I jest się przykrytym przescieradłem kiedy się da.
ComeToMeBaby, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to i ja tak miałam. tylko bez prześcieradłamacduska wrote:No to u mnie pełen luksus w tym względzie.
Na stół RTG się wchodzi i tam dopiero cały osprzęt zakładają. Nawet jak trzeba się przesunać po stole w celu zrobienia zdjęcia to lekarz pomaga. I jest się przykrytym przescieradłem kiedy się da.
macduska lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Eee nie jest zle ,moze zalezy od tego jaki anaztiaziolog to robi ,ja mialm z Hela i nawet tego wklocia nie czulam

ja też źle tego nie wspominam jakby chcieli dac do hsg to bym brała jak rolnik dopłatę
anna maria, kapturnica, paszczakin, Mimbla, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dostałam dalsze instrukcje. Pregpnyl mam wstrzyknąc o 19, a w poniedziałek ma być transfer.
Dziewczyny chyba jednak nie wezme tego progesteronu, co?. 20 tabletek to starczy góra na 20 dni jeśli będe brać po 1.
Co myślicie ?
BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:Dostałam dalsze instrukcje. Pregpnyl mam wstrzyknąc o 19, a w poniedziałek ma być transfer.
Dziewczyny chyba jednak nie wezme tego progesteronu, co?. 20 tabletek to starczy góra na 20 dni jeśli będe brać po 1.
Co myślicie ?
A lekarz wyjasnil, dlaczego nie zaleca suplementowac progesteronu ?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH