35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziele Beates, czemu oni ni chcą Ci dać progesteronu? Jak mój czarodziejski gin z pierwszej kliniki twierdzą, że Pregnyl pomoże?beates wrote:Dostałam dalsze instrukcje. Pregpnyl mam wstrzyknąc o 19, a w poniedziałek ma być transfer.
Dziewczyny chyba jednak nie wezme tego progesteronu, co?. 20 tabletek to starczy góra na 20 dni jeśli będe brać po 1.
Co myślicie ?
Ja się przebadalam po Pregnylu, ni członka mi poziomu progesteronu nie podniósł.
Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Ja pierdziele Beates, czemu oni ni chcą Ci dać progesteronu? Jak mój czarodziejski gin z pierwszej kliniki twierdzą, że Pregnyl pomoże?
Ja się przebadalam po Pregnylu, ni członka mi poziomu progesteronu nie podniósł.
Pregnyl ma dać pewność ze jajko pęknie.
-
nick nieaktualnyJa na szybko heloł
dziecko nawet grzeczne,je co ok 3 godziny,śpi,kupa,trochę jęczy
póki co jest ok. Nawet piersi odpuściły mniej bolą i może pokarm się unormuje. Za wszystkie staraczki kciuki,za rodzące także. Kapcia będzie dobrze,wiem to czekanie
macduska, BISCA, beates, gretka, kapturnica, Dziobak, anna maria, ania.g, ComeToMeBaby, Natka_79, malgos741, Magdala, Niuta, kicia 123, caffe, Mimbla, Sabina, kkisia, gosia7122, moremi, SolarPolar, paszczakin, Simba, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Pregnyl ma dać pewność ze jajko pęknie.beates wrote:Badali przed cała ta zabawą z Ivf
Z tego co wiem progesteron podnosi się właśnie po uwolnieniu jajeczka i powstaniu ciałka zółtego. Moze nie stresuj się niepotrzebnie?
Latwo się mówi- wiem...
beates lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak jak czytam te Wasze doświadczenia medyczne, to se mysle, ze mi to chyba było lepiej bez tej wiedzy co i jak. HSG mialam na żywca, jakie? Penis go wie. Lekarz powiedział, że mam nie czytać internetów na ten temat. Bolało, bo przepchnal mi jeden jajowod. Punkcja bez narkozy - o matko matek.. Kamień nerkowy przy tym to glaski. Nie wiem, czy bym nie wymiekla wiedząc jak to będzie.
Natomiast porodem straszyli, a był pikuś. Weflon w plecach- cudo
zero bólu przy zakładaniu.
Także podsumowując - lepiej nie dopytywac tak bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 18:27
kapturnica, Sabina, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Tak jak czytam te Wasze doświadczenia medyczne, to se mysle, ze mi to chyba było lepiej bez tej wiedzy co i jak. HSG mialam na żywca, jakie? Penis go wie. Lekarz powiedział, że mam nie czytać internetów na ten temat. Bolało, bo przepchnal mi jeden jajowod. Punkcja bez narkozy - o matko matek.. Kamień nerkowy przy tym to glaski. Nie wiem, czy bym nie wymiekla wiedząc jak to będzie.
Natomiast porodem straszyli, a był pikuś. Weflon w plecach- cudo
zero bólu przy zakładaniu.
Także podsumowując - lepiej nie dopytywac tak bardzo
widzisz ja jakbym nie czytała to mój goły piczkins byłby wydarzeniem roku jak nie dekady wtedy w tym szpitalu
paszczakin lubi tę wiadomość
-
Bylam już w zeszly czwartek , jutro badania hormonow I w czwartek wizyta , ocena jajcowBISCA wrote:Aasiula, kidy do ginka idziesz, bo ciekawa jestem co powie na temat tego gonapeptylu
Jesli chodzi o lek to się nie pomylila , wszystko tak jak mialo byc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 19:08
kapturnica, BISCA, malgos741, dorbie, macduska, beates, kkisia, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH