35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bry wieczor

Idę nadrabiać te dwa dni co mi uciekły
Zyjesz
A tu juz padly podejrzenia za zostalas zamordowana
Beates bierz cos pokombinujemy
Moze jakies recepty zalatwimy i ci doslemy
Tylko mysl szybko bo w czwartek ide do gina
malgos741, Sabina, macduska, beates, kapturnica, gretka, moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI weź, jak Was nie kochać?kkisia wrote:Zyjesz

A tu juz padly podejrzenia za zostalas zamordowana
Beates bierz cos pokombinujemy
Moze jakies recepty zalatwimy i ci doslemy
Tylko mysl szybko bo w czwartek ide do gina
malgos741, kkisia, BISCA, macduska, beates, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz pisalam ze moge odstapic opakowaniebeates wrote:Nie chodzi o to ze nie chcę brać, tylko o to ze mam go mało. A jeśli zaskoczy i pojawi się ciąza, to takie nagłe odstawienie nie jest chyba dobre
jak ok to pod aj adres na priv
Sabina, malgos741, beates, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lekko zaczęłam plamić i mam bóle miesiączkowe. Może szyjka sie zaczyna wreszcie skracac.
Tak mi przyszło przez myśl ,że może podklad czas na łózko walnąć jakby wody odeszły.
Ciekawe co bedzie dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 21:50
Dziobak, macduska, BISCA, kkisia, moremi, Bozia3, beates, Magdala, Aasiula, anna maria, Sabina, ania.g, ComeToMeBaby, SolarPolar, paszczakin, peppapig, caffe, Simba, mama78, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyAaaaa!!!!!kapturnica wrote:Lekko zaczęłam plamić i mam bóle miesiączkowe. Może szyjka sie zaczyna wreszcie skracac.
Tak mi przyszło przez myśl ,że może podklad czas na łózko walnąć jakby wody odeszły.
Ciekawe co bedzie dalej

Kapta rodzi!!!
BISCA, kkisia, moremi, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bisca..bo mnie już zaczynasz denerwować....spełniasz marzenia jeżdżąc po Malediwach....a durnego rosołu sobie nie ugotujesz?? Może my się jakoś dogadamy czy jak? Ty mi obstawisz fajne wczasy...a ja CI będę codziennie gotować świeży rosołek? Dobry deal?BISCA wrote:Marzy mi sie rosol z domowym makaronem, golabki i karpatka na deser ....
BISCA, moremi, SolarPolar, paszczakin, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ale piękny jest, absolutnie