35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale co za fenomen w tych krzesłach? Podobnie jak Reni nie chciałabym tego za darmo...chodzi tylko o charakter skandynawski - czy coś więcej?Dziobak wrote:A u nas Tripp Trapp w promocji, za 600 zet, czyli polska cena, wiec tanio. Lamie sie, czy nie kupic, chociaz krzeselko mamy. Ale ten Stokke taki fajowy jest.
Morek, patrz tylko na model, te nowsze maja inny patent dla siedzacego niemowlaka. Pałąk i poduszka nie pasuja do starego modelu. -
Kapta ja nie spie dzisiajkapturnica wrote:Lekko zaczęłam plamić i mam bóle miesiączkowe. Może szyjka sie zaczyna wreszcie skracac.
Tak mi przyszło przez myśl ,że może podklad czas na łózko walnąć jakby wody odeszły.
Ciekawe co bedzie dalej

Wqrwa mam
Poczytam troche , wiesz w razie czego to daj znaka
Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
ja już wypiłam (bo tak mi się jakoś pić chciało...Aasiula wrote:No mi tez ,to dobrze że nie chce mi się spac
Ide po drina
) - bardzo smaczna mieszanka... Soplica orzech laskowy - taka dorodna 50tka...do tego mleko chłodne i kilka kostek lodu...no i rurka ----naprawdę zacny drink...
anna maria, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
Maja fajny dizajn, rosna z dzieckiem, sa niewywracalne, ergonomiczne.Bozia3 wrote:ale co za fenomen w tych krzesłach? Podobnie jak Reni nie chciałabym tego za darmo...chodzi tylko o charakter skandynawski - czy coś więcej?
moremi, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
Wiem ,ze na razie lYpa z tego , takie żałosne skurcze ,ze pewnie silniej boli podczas okresu nie jedna z Was. Poroda z tego nie bedzie. A szkoda !
Znaczy sie czekam dalej. Ale jakby co to dymne znaki przekaze .
anna maria, ania.g, Bozia3, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, dorbie, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

-
To bym chciala sprobowac,tylko to mleko jakos z gorzala mi sie nie komponuje
Bozia3 wrote:ja już wypiłam (bo tak mi się jakoś pić chciało...
) - bardzo smaczna mieszanka... Soplica orzech laskowy - taka dorodna 50tka...do tego mleko chłodne i kilka kostek lodu...no i rurka ----naprawdę zacny drink...
-
Kapta nic nie wiadomo ,ile to babek mowilo ze nic nie czulo a piczkins rozwarty i gotowy do porodu
kapturnica wrote:Wiem ,ze na razie lYpa z tego , takie żałosne skurcze ,ze pewnie silniej boli podczas okresu nie jedna z Was. Poroda z tego nie bedzie. A szkoda !
Znaczy sie czekam dalej. Ale jakby co to dymne znaki przekaze .
Bozia3, Aasiula, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bozia ja uwielbiam soplice orzech laskowyBozia3 wrote:ja już wypiłam (bo tak mi się jakoś pić chciało...

Pije Ja z colca ,ale nastepnym razem musze sprobowac po Twojemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 23:05
Bozia3 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH