35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem.
Kapta możesz zaczynać
PS : Dzień dobry wszystkim.
nick nieaktualny, BISCA, anna maria, efcia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Co do soplicy z mlekiem to się pięknie prasuje, a hafty jakie piękne po tym wychodzą.
Ale to na pewno z przemęczenia.
Za dużo prasowania na raz
ania.g, nick nieaktualny, efcia, SolarPolar, Simba, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry

Kapta nic nie napisala na fona , wiec pewnie smacznie spi
Ja juz na nogach:) wiesz gdyby coś się dzialo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:11
sandra80, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
dzień dobry ja już w pracy czyli na posterunku,
Kapta jak coś to brygada się zebrała, możesz nadawać live, ja Cię tylko czasem będę przyciszać jak ktoś przyjdzie
nick nieaktualny, anna maria, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bry!!
Nie rodzi Kapciur ,pomeczyło mnie gdzieś do 2 giej i odeszło. ChVj nie poród ,że tak powiem!!
Młody mnie w bambuko robi .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:31
nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sandra80, anna maria, Aasiula, efcia, paszczakin, malgos741, BISCA, nick nieaktualny, Simba, Jasminowa, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
Widocznie Maksowi bardzo dobrze w Twoim brzuchukapturnica wrote:Bry!!
Nie rodzi Kapciur ,pomeczyło mnie gdzieś do 2 giej i odeszło. ChVj nie poród ,że tak powiem!!
kapturnica, nick nieaktualny, sandra80, anna maria, Aasiula, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyNo to mi Max nocke zafundowałkapturnica wrote:Bry!!
budziła się co chwilę i sprawdzałam czy nie mam wiadomości
Kapta wiem, że się niecierpliwisz, ale to u Ciebie już godziny 
Witam dziewczęta
Dziś środa, wiec idzie ku lepszemu
do weekendu coraz bliżej, do urlopu tylko niecałe 12 miesięcy, a do emerytury tylko 30 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:47
nick nieaktualny, Dziobak, sandra80, ania.g, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, efcia, paszczakin, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ serii "Moje dziecko dzisiaj"
Moje mlodsze dziecko założyło dzisiaj dżinsy tył na przód.

Dobrze, że mąż zobaczył bo by Młodego w szkole smiechem zabili.
KOSMITA
nick nieaktualny, ania.g, Dziobak, nick nieaktualny, kapturnica, anna maria, Aasiula, efcia, SolarPolar, malgos741, BISCA, Simba, Jasminowa, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:
pamiętasz kris kross? stare czasy wracają dziewczęta
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja mam tylko 28 lat do emerytury, huraaa !!!Sabina wrote:Witam dziewczęta

Dziś środa, wiec idzie ku lepszemu
do weekendu coraz bliżej, do urlopu tylko niecałe 12 miesięcy, a do emerytury tylko 30 lat 
nick nieaktualny, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Bry! U mnie szron na trawie!! I slonce na niebie, wiec balerinki na nogi wloz!
Dzis w szkole fotograf. Fotki klasowe, ogolne, personelu. Trza sie ladnie ubrac i umakijazyc, bo potem robia z tego ksiazeczke i idzie fotka z pyskiem w swiat.
Kapta, zlituj sie, zbierz sie w sobie i zacznij porzadnie rodzic. Dzis, bo data ok. Na 11 wrzesnia nie czekaj, to naprawde ciulowa data. Co roku na urodziny bedzie dzieciak ogladal w tv palace sie samoloty, walace sie wieze i morde Bin Ladena? Bez sensu!
kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, anna maria, Aasiula, efcia, nick nieaktualny, malgos741, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny