35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj to ja zjadłam tyle że pół kompanii by obdzielił, mam wyrzut sumienia więc dziś głodówa bo ja w tym magazynowaniu tłuszczu mojego organizmu na zimę brać udziału na pewno nie będę.
-
Waciak , Dziobak Wam sie wpierdziel nalezy!! Za dobijanie pseudo rodzącej
.
Sprzatam , schodami łaże i co ?? I jajo!!Młody chce byc terminowy i juz!
Ps. Wiem , wiem sex powinien byc ale nie bede stała na ulicy i łapało co przechodzi.
A chŁopa nie zgwałce bo sie nie da
Sabina, Dziobak, Aasiula, efcia, sandra80, kkisia, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, Mala79, Mega lubią tę wiadomość

-
SolarPolar wrote:Tak wczoraj wieczorem i nic tak jak sie spodziewalam a brzuch mam tak jakby zaraz mial eksplodowac. Na pocieszenie dzisiaj kupilam sobie francuskie z malina.
Nie chcem Cię nie potrzebnie wyprowadzać ze stanu wyluzowanego kwiatu lotosu ale słyszałam plotę, że niektórym testy nie wychodzą mimo ciąży.
Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8373713d7468.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:54
Sabina, kapturnica, macduska, malgos741, ania.g, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale ,że go zamek w dupe nie uwierał ?
I najlepsze, ze w kibelku był i też się nie zorientował! Spodnie maja gumkę co prawda ale żeby juz tak nic nie patrzeć!!!
Nerwy mi pusciły i lekką zjebkę dostał.
Sabina, efcia, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8373713d7468.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 12:54
paszczakin, malgos741, macduska, Sabina, BISCA, efcia, kkisia, Mimbla, Dziobak, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja juz mówiłam przy sprawie Komety- może warto przemyśleć podejście : Żyj i daj żyć innym? Tak jak im pasuje?
Reni tez wie jakie są opcje, wybór należy tylko i wyłącznie do nich. I po penisa naciskać, zrzedzic, docinać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:10
malgos741, macduska, Sabina, Reni, efcia, ania.g, kkisia, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Oj tam, zawsze można powiedzieć, że to specjalnie. Jak Sandra pisała, trend byłmacduska wrote:I najlepsze, ze w kibelku był i też się nie zorientował! Spodnie maja gumkę co prawda ale żeby juz tak nic nie patrzeć!!!
Nerwy mi pusciły i lekką zjebkę dostał.
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni ja tam cie rozumiem bo jestem w podobnej sytuacji

ps. Słoneczko świeci i kawcia zrobiona... zaczął się dzionek
Sabina, efcia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
A lekarz co kazali?sandra80 wrote:dziewczyny chciałam się zarejestrować na pobranie posiewu przed tym hsg ale pani mnie pyta jaki posiew, czy gbs?, jaki robiłyście przed tym badaniem?
sandra80 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH