35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobry,
Kapta, przestan sie obijac i do ROBOTY
Wacia, mam kurka stresa przed piatkiem
bedziemy od razu wiedziec co i jak ?
Snilo mi sie, ze mialam penisa. Prosze nie komentowac
milej srody
Odnosnie mojego hsg?
Jak tylko będę miała mozliwość to dam cynk na ovu.
BISCA, ComeToMeBaby, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja powiem, co mi sie snilo! Chlop mial ochote na sex ( dzien jak codzien ) i namawial mnie goraco, ze wolna chata, ze cos tam, ze szmostam. Jak juz mniej namowil ( o cudzie ), to corka ze szkoly wrocila wczesniej, bo fotograf w szkole robil zdjecia i zakonczyl przed czasem. I tyle bylo z seksu.
Sen odzwierciedla moje nastawienie do seksu w 100%
Simba, Sabina, BISCA, efcia, paszczakin, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry
Peppa - Kajtek cudo
Bisca, mnie sie dzisiaj snilo ze wyslalam dzieci busem do Polski - same. Potem na szczescie sie okazalo, ze jednak kuzynka z nimi jechala
Potem byla jakas wielka impreza w jakiejs willi, dzieci spaly na wielkim lozku w sypialni i kiedy weszlam sprawdzic czy u nich wszystko ok, to sie okazalo ze obok nich jakas parka z podstarzala prostytutka przechodzi do akcji. Tak sie wkurwilam ze ta lafirynde za kudly z lozka wyciagnelam i wyrzucilam ja na kopach
Rano obudzilam sie wyczerpana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:15
BISCA, moremi, Dziobak, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, Bozia3, kkisia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
Na wzwod. Tfu! Na wywod!
Bisca opowiadaj! Nie badz!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 9 września 2015, 22:02
Reni, macduska, BISCA, moremi, Dziobak, efcia, paszczakin, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
U nas to nie byl sen.Dziobak wrote:To ja powiem, co mi sie snilo! Chlop mial ochote na sex ( dzien jak codzien ) i namawial mnie goraco, ze wolna chata, ze cos tam, ze szmostam. Jak juz mniej namowil ( o cudzie ), to corka ze szkoly wrocila wczesniej, bo fotograf w szkole robil zdjecia i zakonczyl przed czasem. I tyle bylo z seksu.
Sen odzwierciedla moje nastawienie do seksu w 100%
Dzis rano w decydujacym dla M momencie, Max z pokoju obok powiedzial: BABA.
I po sprawie
Reni, Sabina, macduska, BISCA, moremi, Dziobak, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jaśmin tylko ta lista wolnych miejsc to farmazon
Na wątku ivf poczytałam
Owszem są wolne miejsca z kwalifikacja gorzej z ruszeniem z procedurą. Dziewczyny czekają od maja czerwca i nic
no tak myślałam, ze pewnie masz temat obcykany.
To pozostaje poczekać, a w czasie tych kilku miesięcy może i samo coś się zadzieje, los bywa przewrotny ; )
Moja koleżanka zaszła w ciążę po otrzymaniu kwalifikacji do in vitro, właśnie 2 tyg temu urodziła (po 5 latach starań).
Sabina, BISCA, moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
kto wie

Jasminowa wrote:no tak myślałam, ze pewnie masz temat obcykany.
To pozostaje poczekać, a w czasie tych kilku miesięcy może i samo coś się zadzieje, los bywa przewrotny ; )
Moja koleżanka zaszła w ciążę po otrzymaniu kwalifikacji do in vitro, właśnie 2 tyg temu urodziła (po 5 latach starań).
BISCA, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Gołąbki zrobimy..
Rosol ? golabki ?
No dobra, smilo mi sie, ze mi stal i chciala msobie "dobrze zrobic" ale wstydzilam sie chuopa.
Zle ze mna co nie ?
Reni, moremi, Dziobak, anna maria, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, macduska, Bozia3, ania.g, malgos741, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH