Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepol Kajtek boski :)

BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dobry,

Kapta, przestan sie obijac i do ROBOTY :P
    Wacia, mam kurka stresa przed piatkiem O.o bedziemy od razu wiedziec co i jak ?

Snilo mi sie, ze mialam penisa. Prosze nie komentowac ;)

milej srody

Odnosnie mojego hsg?
    Jak tylko będę miała mozliwość to dam cynk na ovu.

BISCA, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    wstydzem siem

Opowiedz!

Rosołu Ci nagotujemy... :-)

Simba, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gołąbki zrobimy..

nick nieaktualny, Simba, BISCA, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja powiem, co mi sie snilo! Chlop mial ochote na sex ( dzien jak codzien ) i namawial mnie goraco, ze wolna chata, ze cos tam, ze szmostam. Jak juz mniej namowil ( o cudzie ), to corka ze szkoly wrocila wczesniej, bo fotograf w szkole robil zdjecia i zakonczyl przed czasem. I tyle bylo z seksu.
    Sen odzwierciedla moje nastawienie do seksu w 100% :P

Simba, nick nieaktualny, BISCA, efcia, paszczakin, Bozia3, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahaha czy uprawiała samogwałt
    BISCA wrote:
    wstydzem siem

BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry
    Peppa - Kajtek cudo <3

Bisca, mnie sie dzisiaj snilo ze wyslalam dzieci busem do Polski - same. Potem na szczescie sie okazalo, ze jednak kuzynka z nimi jechala O.o

Potem byla jakas wielka impreza w jakiejs willi, dzieci spaly na wielkim lozku w sypialni i kiedy weszlam sprawdzic czy u nich wszystko ok, to sie okazalo ze obok nich jakas parka z podstarzala prostytutka przechodzi do akcji. Tak sie wkurwilam ze ta lafirynde za kudly z lozka wyciagnelam i wyrzucilam ja na kopach :)

Rano obudzilam sie wyczerpana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:15

BISCA, moremi, Dziobak, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wzwod. Tfu! Na wywod!

Bisca opowiadaj! Nie badz!

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 9 września 2015, 22:02

Reni, nick nieaktualny, BISCA, moremi, Dziobak, efcia, paszczakin, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak to było?..
    że sny odzwierciedlają coś tam?
    Simba....hahaa2.gif

BISCA, kapturnica, efcia, Bozia3, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to jak to było?..
    że sny odzwierciedlają coś tam?
    Simba....hahaa2.gif
    Zygmunta musowo zapytac

BISCA, Dziobak, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    To ja powiem, co mi sie snilo! Chlop mial ochote na sex ( dzien jak codzien ) i namawial mnie goraco, ze wolna chata, ze cos tam, ze szmostam. Jak juz mniej namowil ( o cudzie ), to corka ze szkoly wrocila wczesniej, bo fotograf w szkole robil zdjecia i zakonczyl przed czasem. I tyle bylo z seksu.
    Sen odzwierciedla moje nastawienie do seksu w 100% :P
    U nas to nie byl sen.
    Dzis rano w decydujacym dla M momencie, Max z pokoju obok powiedzial: BABA.
    I po sprawie :)

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, moremi, Dziobak, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie Zygmunt? A gdzie Ksionc?

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Jaśmin tylko ta lista wolnych miejsc to farmazon
    Na wątku ivf poczytałam
    Owszem są wolne miejsca z kwalifikacja gorzej z ruszeniem z procedurą. Dziewczyny czekają od maja czerwca i nic

no tak myślałam, ze pewnie masz temat obcykany.
    To pozostaje poczekać, a w czasie tych kilku miesięcy może i samo coś się zadzieje, los bywa przewrotny ; )

Moja koleżanka zaszła w ciążę po otrzymaniu kwalifikacji do in vitro, właśnie 2 tyg temu urodziła (po 5 latach starań).

nick nieaktualny, BISCA, moremi, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto wie ;-)
    Jasminowa wrote:
    no tak myślałam, ze pewnie masz temat obcykany.
    To pozostaje poczekać, a w czasie tych kilku miesięcy może i samo coś się zadzieje, los bywa przewrotny ; )

Moja koleżanka zaszła w ciążę po otrzymaniu kwalifikacji do in vitro, właśnie 2 tyg temu urodziła (po 5 latach starań).

BISCA, moremi, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie jest Mysza? Odzywala sie ostatnio?

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A gdzie jest Mysza? Odzywala sie ostatnio?
    Halo mysza dzięki za biustonosze,som boskie,nie gniotom rewelacja :) używamy ;)

nick nieaktualny, BISCA, efcia, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepciol cudnego masz Kajtka <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, śliczny chłopczyk : )

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy okazji jak tu wpadłam, witam wszystkich z rana,
    Mam pracowity dzień, więc robię kawkę i uciekam, życzę miłego dnia!

moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, megan8, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Gołąbki zrobimy..

Rosol ? golabki ?

No dobra, smilo mi sie, ze mi stal i chciala msobie "dobrze zrobic" ale wstydzilam sie chuopa.
    Zle ze mna co nie ?

Reni, moremi, Dziobak, anna maria, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, malgos741, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 11175 11176 11177 11178 11179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ