35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie sie chyba tez kiedys cos podobnego snilo, tyle ze mnie nie stal. Takze ciesz sie!BISCA wrote:Rosol ? golabki ?
No dobra, smilo mi sie, ze mi stal i chciala msobie "dobrze zrobic" ale wstydzilam sie chuopa.
Zle ze mna co nie ?
A mialas wiekszego czy mniejszego niz chlop?
peppapig, Reni, moremi, Dziobak, anna maria, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
O nie... Oni to mają w genach... Po was.macduska wrote:
Za x pokoleń połowa ludzi na Ziemi to będzie miało. Przerażające.
BISCA, efcia, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:58
Simba, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, ania.g, malgos741, kkisia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Podziwiam cię za tą energię do biegania rano. Ja rano nie mam na nic energii. Za to jestem nocny marek i najlepiej mi się uczy, pracuje wieczorem i w nocy. No ale w nocy nie będę biegać bo jeszcze do domu nie wrócę.efcia wrote:Dzień dobry bardzo

pobiegane, słońce świeci, miłego dnia
efcia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie mam pojecia. Staram sie w ogole nie myslec o tesciowej!Simba wrote:Nie, przypomnial tatusiowi o tesciowej. A wiesz co sie dzieje gdy sie mysli o tesciowej w trakcie?

Aaaaa, w ogole! Tesciowa nie przyjezdza na razie!! W domach dookola niej byly serie wlaman i sie cyka, ze jak tylko wyjedzie, to jej pol domu wyniosa.
Wiec na razie loozik!
kapturnica, moremi, BISCA, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, macduska, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Przyznaj sie.To Ty zleciłas te włamania żeby teściowa powstrzymac przed przyjazdem!!Dziobak wrote:Nie mam pojecia. Staram sie w ogole nie myslec o tesciowej!
Aaaaa, w ogole! Tesciowa nie przyjezdza na razie!! W domach dookola niej byly serie wlaman i sie cyka, ze jak tylko wyjedzie, to jej pol domu wyniosa.
Wiec na razie loozik!
BISCA, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, Bozia3, krycha.stara, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-
maczalas w tym palce ?
Dziobak wrote:Nie mam pojecia. Staram sie w ogole nie myslec o tesciowej!
Wiec na razie loozik!
BISCA, efcia, Sabina, Dziobak, krycha.stara, kkisia lubią tę wiadomość
-
Coraz bardziej w to watpie ,że urodze bez wywołania. No cóz w najgorszym wypadku dowiem sie wszystkiego 17tego na wizycie.moremi wrote:Zaraz samo pójdzie

A jak mi ktos jeszcze zadzwoni z tekstem rodzisz/to jeszcze nie urodziłas ?ło jezzu ton kiedy to wykasuje z pamieci telefonu i w chVj zablokuje.
To wkurrVia!!
efcia, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

-
U mnie też trzeba było zrobić. Przez to się naczekałam na hsg bo najpierw wykurować się musiałam. Mi robili "czystość pochwy ". Wyniki są w stopniach I-IV. Chodzi o to, że jeśli są jakieś bakterie itp to żeby ich podczas wpuszczania kontrastu podczas hsg nie przetransportować wgłąb ciała.sandra80 wrote:o kurczaki jak to nie trzeba?
gbs to paciorkowce, mi wyszło przed porodem gronkowiec np.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH