35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane, nawet nie wchodziłam, poczekam z opowieściami aż Kapta urodzi..
co będę dziewczynę stresować
u mnie poród lekka rzeźnia..
chcecie wersję krótką czy długą?
Obecnie jestesmy w domu, a księciunio chyba zakumał, że przy piersi najfajniej i ssie sobie godzinami..
jak mu zabieram cyca to warczy...
No jest chłopak - laski, ja juz od wyniku nifty wiedziałam co i jak, był czas na przygotowanie - do samego porodu nie byłam przekonana, ale jak się zaczęły przepychanki - idę do szpitala, nie idę, jednak idę, nie idę - to juz jakoś nie miałam głowy do rozmyślań nad płcią...
co on winien, że mamusia miała inne wyobrażenia?
Zresztą w tej ciązy wszystko było na przekór, to trza się cieszyć, że wiewiórki nie urodziałam
)))))))))))
moremi, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, Reni, macduska, efcia, paszczakin, Magdala, anna maria, Niuta, ania.g, malgos741, kkisia, gretka, megan8, Simba, Mala79, mama78, Mega, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Ty sie mna nie zasłaniaj ja nie bede miala CC wiec spokojna Twoja rozczochranaElfik wrote:kochane, nawet nie wchodziłam, poczekam z opowieściami aż Kapta urodzi..
co będę dziewczynę stresować
u mnie poród lekka rzeźnia..
chcecie wersję krótką czy długą?
Obecnie jestesmy w domu, a księciunio chyba zakumał, że przy piersi najfajniej i ssie sobie godzinami..
jak mu zabieram cyca to warczy...
No jest chłopak - laski, ja juz od wyniku nifty wiedziałam co i jak, był czas na przygotowanie - do samego porodu nie byłam przekonana, ale jak się zaczęły przepychanki - idę do szpitala, nie idę, jednak idę, nie idę - to juz jakoś nie miałam głowy do rozmyślań nad płcią...
co on winien, że mamusia miała inne wyobrażenia?
Zresztą w tej ciązy wszystko było na przekór, to trza się cieszyć, że wiewiórki nie urodziałam
)))))))))))
moremi, Sabina lubią tę wiadomość

-
wiem Bozia
ja owszem poganiałam dziewczyny i to nie raz
ale do tego, żeby w ogóle ruszyć się do lekarza albo chociaż do telefonu i nadal to będę robić
jest chyba różnica?
moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ty sie mna nie zasłaniaj ja nie bede miala CC wiec spokojna Twoja rozczochrana

buhahaha, obyś się nie zdziwiła
ja też chciałam SN...
nie życzę, ale człowiek na poród powinien iśc jak na wojnę - nie wiesz co cię trafi..
Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reńka - nie wiem czy jest - nie zastanawiałam się nad tym - życzę Ci dobrze - i niech tak zostanie....Reni wrote:wiem Bozia
ja owszem poganiałam dziewczyny i to nie raz
ale do tego, żeby w ogóle ruszyć się do lekarza albo chociaż do telefonu i nadal to będę robić
jest chyba różnica?
-
Wiecie jakie jaja? wspominałam Wam, że młody zaczął katolickie gimnazjum....Mają zajęcia przysposobienia do życia w rodzinie... - czy jak to się tam nazywa....Otóż mają dzielone zajęcia - i młody mi oznajmił, że dziewczyny na swoich uczą się cykli - korzystając z programu ovufriend...
Poznał od razu - bo zna ekran z domu...
A więc działają tu juz 13 latki....
ComeToMeBaby, macduska, Reni, Magdala, efcia, Dziobak, Elfik, caffe, sandra80, Sabina, BISCA, kkisia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wiecie jakie jaja? wspominałam Wam, że młody zaczął katolickie gimnazjum....Mają zajęcia przysposobienia do życia w rodzinie... - czy jak to się tam nazywa....Otóż mają dzielone zajęcia - i młody mi oznajmił, że dziewczyny na swoich uczą się cykli - korzystając z programu ovufriend...
no ja się poczyta niektóre posty to się można domyślić
efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Niech tylko nie próbujom siedzieć w krzaczorach. Zdemoralizujom się.Bozia3 wrote:Wiecie jakie jaja? wspominałam Wam, że młody zaczął katolickie gimnazjum....Mają zajęcia przysposobienia do życia w rodzinie... - czy jak to się tam nazywa....Otóż mają dzielone zajęcia - i młody mi oznajmił, że dziewczyny na swoich uczą się cykli - korzystając z programu ovufriend...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:05
efcia, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wiecie jakie jaja? wspominałam Wam, że młody zaczął katolickie gimnazjum....Mają zajęcia przysposobienia do życia w rodzinie... - czy jak to się tam nazywa....Otóż mają dzielone zajęcia - i młody mi oznajmił, że dziewczyny na swoich uczą się cykli - korzystając z programu ovufriend...
i teraz przyczyta wszystkie Twoje postyyyy!
Bozia3, kapturnica, sandra80, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
a kto to cenzuruje i jak? pewnie siedzą i czytają z wypiekami na twarzy

ComeToMeBaby wrote:Ale, hehehe, tak pomyślałam,że one tam w szkole mają pewnie dostęp tylko do wykresów. I części dotyczącej naprotechnologii. Reszta to pewnie ocenzurowana...
kapturnica, sandra80, Bozia3, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH