35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebawem Cię zaproszą jako ekspertkę, po rekomendacji syna heheheheBozia3 wrote:Wiecie jakie jaja? wspominałam Wam, że młody zaczął katolickie gimnazjum....Mają zajęcia przysposobienia do życia w rodzinie... - czy jak to się tam nazywa....Otóż mają dzielone zajęcia - i młody mi oznajmił, że dziewczyny na swoich uczą się cykli - korzystając z programu ovufriend...
Poznał od razu - bo zna ekran z domu...
A więc działają tu juz 13 latki....
Bozia3, efcia, sandra80, Reni, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
gdyby chiał - robiłby to juz dawno - przecież nie jest idiotą - wchodzi do pokoju i widzi jaka mam otwartą stronę i jaki nick....paszczakin wrote:i teraz przyczyta wszystkie Twoje postyyyy!
sandra80, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i teraz przyczyta wszystkie Twoje postyyyy!
myśle ze taka 13 nie zajrzy na 35+ - przecież dla nich to my babcie
pewnie myślą ze my tu tylko o robótkach recznych nawijamy
Bozia3, sandra80, Reni, moremi, Elfik, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, anna maria, BISCA, nick nieaktualny, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
właśnie chciał się pochwalić, że jego mama to moderator...ale kazałam zamilknąć na wieki....caffe wrote:Niebawem Cię zaproszą jako ekspertkę, po rekomendacji syna hehehehe
caffe, efcia, sandra80, Reni, kapturnica, moremi, Elfik, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Dziobak, anna maria, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Przypuszczam, że doświadczenia mają (mam na myśli kadrę pedagogiczną) takie, że niejedna na ovu by się zawstydziła heheheReni wrote:a kto to cenzuruje i jak? pewnie siedzą i czytają z wypiekami na twarzy

Bozia3, moremi, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
i dużo się nie pomylą, o tu się tylko prasuje od popołudnia....efcia wrote:pewnie myślą ze my tu tylko o robótkach recznych nawijamy

Bozia3, sandra80, efcia, moremi, ComeToMeBaby, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:myśle ze taka 13 nie zajrzy na 35+ - przecież dla nich to my babcie

pewnie myślą ze my tu tylko o robótkach recznych nawijamy
ta i koronkę odmawiamy w intencjach wszystkich starających się 35+
efcia, Bozia3, moremi, kapturnica, anna maria, BISCA, nick nieaktualny, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
na pewno pragnie czytać o matki śluzach, owulacjach i okresach
ahahaha na pewno!
paszczakin wrote:i teraz przyczyta wszystkie Twoje postyyyy!
efcia, Bozia3, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
trzeba było nie zabraniać, może dostałabyś zniżkę na czesne z powodu tego, że jesteście przykładną katolicką rodziną...Bozia3 wrote:właśnie chciał się pochwalić, że jego mama to moderator...ale kazałam zamilknąć na wieki....

efcia, Bozia3, Reni, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
ale chyba nie na 35+
Stawiam Herę w pierwszym rzędzie, za nią kometę i.... itd
nie mają szanscaffe wrote:Przypuszczam, że doświadczenia mają (mam na myśli kadrę pedagogiczną) takie, że niejedna na ovu by się zawstydziła hehehe
caffe, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
tia...caffe wrote:trzeba było nie zabraniać, może dostałabyś zniżkę na czesne z powodu tego, że jesteście przykładną katolicką rodziną...
matka po rozwodzie z "partnerem" i bratem bękartem - to wspaniały przykład do obniżenia czesnego....
ale to tolerancyjna szkoła - ja ją lubię....
Reni, moremi, caffe, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, Elfik, ComeToMeBaby, Dziobak, anna maria, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
o właśnie - i święte krzesła i zbuki ojca sroki (przecież to chyba jakiś duchowny???)i ksiądz na pokładzie - w zasadzie można powiedzieć, że wątek ma charakter religijny....caffe wrote:też się nie pomylą, tylko u nas to się nazywa nowenna hehehehe
Reni, caffe, kapturnica, moremi, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
no i napisz synowi ściągę na klasówkę z tematu: zapłodnienie. Oczywiście z poradami ojca sroki...Bozia3 wrote:o właśnie - i święte krzesła i zbuki ojca sroki (przecież to chyba jakiś duchowny???)i ksiądz na pokładzie - w zasadzie można powiedzieć, że wątek ma charakter religijny....

moremi, efcia, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wiecie jakie jaja? wspominałam Wam, że młody zaczął katolickie gimnazjum....Mają zajęcia przysposobienia do życia w rodzinie... - czy jak to się tam nazywa....Otóż mają dzielone zajęcia - i młody mi oznajmił, że dziewczyny na swoich uczą się cykli - korzystając z programu ovufriend...
Poznał od razu - bo zna ekran z domu...
A więc działają tu juz 13 latki....
to już wiem czemu Bozia zaczęła dbać o czystość języka...
o curva!
;P
efcia, caffe, Reni, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No,technicznie jest to możliwe do zrobienia. Blokada konkretnych stron. Jak we firmach na przykład.Reni wrote:a kto to cenzuruje i jak? pewnie siedzą i czytają z wypiekami na twarzy

Tyle że taka pójdzie do domu i sobie sama poczyta.
Bozia3 lubi tę wiadomość