35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebawem Cię zaproszą jako ekspertkę, po rekomendacji syna heheheheBozia3 wrote:Wiecie jakie jaja? wspominałam Wam, że młody zaczął katolickie gimnazjum....Mają zajęcia przysposobienia do życia w rodzinie... - czy jak to się tam nazywa....Otóż mają dzielone zajęcia - i młody mi oznajmił, że dziewczyny na swoich uczą się cykli - korzystając z programu ovufriend...
Poznał od razu - bo zna ekran z domu...
A więc działają tu juz 13 latki....
Bozia3, efcia, sandra80, Reni, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, krycha.stara, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
gdyby chiał - robiłby to juz dawno - przecież nie jest idiotą - wchodzi do pokoju i widzi jaka mam otwartą stronę i jaki nick....paszczakin wrote:i teraz przyczyta wszystkie Twoje postyyyy!
sandra80, ComeToMeBaby, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i teraz przyczyta wszystkie Twoje postyyyy!
myśle ze taka 13 nie zajrzy na 35+ - przecież dla nich to my babcie
pewnie myślą ze my tu tylko o robótkach recznych nawijamy
Bozia3, sandra80, Reni, moremi, Elfik, ComeToMeBaby, Sabina, anna maria, BISCA, kkisia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
właśnie chciał się pochwalić, że jego mama to moderator...ale kazałam zamilknąć na wieki....caffe wrote:Niebawem Cię zaproszą jako ekspertkę, po rekomendacji syna hehehehe
caffe, efcia, sandra80, Reni, kapturnica, moremi, Elfik, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, anna maria, BISCA, krycha.stara, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Przypuszczam, że doświadczenia mają (mam na myśli kadrę pedagogiczną) takie, że niejedna na ovu by się zawstydziła heheheReni wrote:a kto to cenzuruje i jak? pewnie siedzą i czytają z wypiekami na twarzy

Bozia3, moremi, macduska, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:myśle ze taka 13 nie zajrzy na 35+ - przecież dla nich to my babcie

pewnie myślą ze my tu tylko o robótkach recznych nawijamy
ta i koronkę odmawiamy w intencjach wszystkich starających się 35+
efcia, Bozia3, moremi, kapturnica, anna maria, BISCA, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
na pewno pragnie czytać o matki śluzach, owulacjach i okresach
ahahaha na pewno!
paszczakin wrote:i teraz przyczyta wszystkie Twoje postyyyy!
efcia, Bozia3, moremi, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
trzeba było nie zabraniać, może dostałabyś zniżkę na czesne z powodu tego, że jesteście przykładną katolicką rodziną...Bozia3 wrote:właśnie chciał się pochwalić, że jego mama to moderator...ale kazałam zamilknąć na wieki....

efcia, Bozia3, Reni, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ale chyba nie na 35+
Stawiam Herę w pierwszym rzędzie, za nią kometę i.... itd
nie mają szanscaffe wrote:Przypuszczam, że doświadczenia mają (mam na myśli kadrę pedagogiczną) takie, że niejedna na ovu by się zawstydziła hehehe
caffe, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
tia...caffe wrote:trzeba było nie zabraniać, może dostałabyś zniżkę na czesne z powodu tego, że jesteście przykładną katolicką rodziną...
matka po rozwodzie z "partnerem" i bratem bękartem - to wspaniały przykład do obniżenia czesnego....
ale to tolerancyjna szkoła - ja ją lubię....
Reni, moremi, caffe, kapturnica, macduska, efcia, Elfik, ComeToMeBaby, Dziobak, anna maria, Sabina, BISCA, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
o właśnie - i święte krzesła i zbuki ojca sroki (przecież to chyba jakiś duchowny???)i ksiądz na pokładzie - w zasadzie można powiedzieć, że wątek ma charakter religijny....caffe wrote:też się nie pomylą, tylko u nas to się nazywa nowenna hehehehe
Reni, caffe, kapturnica, moremi, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
no i napisz synowi ściągę na klasówkę z tematu: zapłodnienie. Oczywiście z poradami ojca sroki...Bozia3 wrote:o właśnie - i święte krzesła i zbuki ojca sroki (przecież to chyba jakiś duchowny???)i ksiądz na pokładzie - w zasadzie można powiedzieć, że wątek ma charakter religijny....

moremi, efcia, Bozia3, krycha.stara, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wiecie jakie jaja? wspominałam Wam, że młody zaczął katolickie gimnazjum....Mają zajęcia przysposobienia do życia w rodzinie... - czy jak to się tam nazywa....Otóż mają dzielone zajęcia - i młody mi oznajmił, że dziewczyny na swoich uczą się cykli - korzystając z programu ovufriend...
Poznał od razu - bo zna ekran z domu...
A więc działają tu juz 13 latki....
to już wiem czemu Bozia zaczęła dbać o czystość języka...
o curva!
;P
efcia, caffe, Reni, Bozia3, moremi, krycha.stara, kkisia lubią tę wiadomość
-
No,technicznie jest to możliwe do zrobienia. Blokada konkretnych stron. Jak we firmach na przykład.Reni wrote:a kto to cenzuruje i jak? pewnie siedzą i czytają z wypiekami na twarzy

Tyle że taka pójdzie do domu i sobie sama poczyta.
Bozia3 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH