SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • beates Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się dziś śniła Zosia ( ktoś wie co u niej ?) . Nie wiem jak wygląda w realu . We śnie byłą wysoką, krótko ściętą brunetķą. Przyjechałyśmy na spotkanie "ovufriend". Nocowałyśmy w tym samym hotelu i tam się poznałyśmy. Niestety na spotkanie nie dotarłam (obudziłam sie ) więc reszty nie widziałam.
    Spotkanie było w Warszawie.
    Witam się !

efcia, moremi, Elfik, anna maria, BISCA, krycha.stara, kkisia, megan8, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! Elfik!
    041.gif

efcia, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    to już wiem czemu Bozia zaczęła dbać o czystość języka...
    o curva!
    ;P
    Ale Ty przynajmniej z wdziękiem zakląć potrafisz....;) Nie to, co te tu....klnące - tylko człowiekowi roboty dokładają...żeby wiedziały ile to pracy, żeby wyczyścić - to by się opamiętały nieco....;)

Elfik, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Kapta, czytałam o wieczornych wydarzeniach :) trzymam kciuki, niech wody popłyną :) cos czuje ze to juz godziny.
    Zaspalam rano młodemu do przedszkola, potem na szybko sie szykowałam. Nie lubię takiego pościgu za brakującym czasem.
    Elfik, Peppa czytam o tych waszych pierwszych dniach i juz sie doczekać nie moge :)
    Mnie ostatnio wszyscy pytają o płeć, ci co wiedza ze mam juz syna współczują mi drugiego bu po chwili dodać ze będziemy mieli ekonomiczniej ;) fakt, gdzieś tam jeszcze we mnie jest żal za córą, choc najważniejsze zeby był zdrowy.

kapturnica, efcia, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat watpliwe ,zeby cos sie wyszykowalo w krotkim czasie. Ja juz wiem ,ze moje dziecie jest uparte jak osioł.....

efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    we mnie też jest żal za córką - i juz sama nie wiem, czy zostać z tym palcem boziowyn....czy coś się podstymulować kilka miesięcy....coby potem całkiem nie załować, z drugiej strony jak to całe towarzystwo ogarnąć???
    W każdym razie, jak skończę 45 lat- (kwiecień 2016) - zamykam warsztat...uważam, że kiedyś trzeba skończyć, a rodzić przed 50 to już nie jest dobre dla dziecka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:42

kapturnica, efcia, Dziobak, Sabina, BISCA, Elfik, megan8, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niech to penis strzeli!
    Wczoraj wyczailam super promocje na krzeselko Tripp Trapp, zanim sie wczoraj zastanowilam, to juz dzis promocji nie ma...
    Biletow do Gdanska nie kupilam jak byly po 100 nok, teraz sa po 600 w jedna strone. No kuzwa..

Bozia3, efcia, Elfik lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No niech to penis strzeli!
    Wczoraj wyczailam super promocje na krzeselko Tripp Trapp, zanim sie wczoraj zastanowilam, to juz dzis promocji nie ma...
    Biletow do Gdanska nie kupilam jak byly po 100 nok, teraz sa po 600 w jedna strone. No kuzwa..
    może lepiej, że tych taboretów juz nie ma...może coś ładniejszego znajdziesz...;)nie ma tego złego...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:42

kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, a nie może Twój facet zbić z palet takiego grata? Na to samo wyjdzie ;-)

Bozia3, kapturnica, caffe, efcia, paszczakin, Dziobak, iwcia77, macduska, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nat watpliwe ,zeby cos sie wyszykowalo w krotkim czasie. Ja juz wiem ,ze moje dziecie jest uparte jak osioł.....
    podoba mi się, że ciągniesz maksymalnie do naturalnego porodu - też mi się taki marzył...podobno dużo łątwiej się rodzi bez oxy....ciekawe jak to będzie - co to będzie....:)?

efcia lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dziobak, a nie może Twój facet zbić z palet takiego grata? Na to samo wyjdzie ;-)
    o to to...:) nawet może polakieruje na jaki błysk? ;)

Reni, efcia, paszczakin, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:49 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 9 września 2015, 22:02

Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, beates, anna maria, Bursztyn, Sabina, moremi, macduska, BISCA, ania.g, krycha.stara, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    podoba mi się, że ciągniesz maksymalnie do naturalnego porodu - też mi się taki marzył...podobno dużo łątwiej się rodzi bez oxy....ciekawe jak to będzie - co to będzie....:)?
    No wlasnie chcialabym sie przekonac jak wyglada porod naturalny , jak akcja sama sie rozkreca a nie sztucznie nafutruja mnie oxytocyna .

A jak bedzie??Bolało bedzie 01icon_lol2.gif
    Ktora rodzila w terminie albo po.?

Bozia3, moremi, Aasiula, macduska, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    że byłabym wspaniałą opiekunką do dzieci, animatorką
    noż kurwa jak można tak prosto w twarz człowieka obrażać i niszczyć mu opinię!

p.s. do budowania bazy miałam chęć się sama przyłączyć, ale mogli by we mnie kamieniami zacząć rzucać, więc nie ryzykowałam ;-)
    dobrze, że na chęci się skończyło bo byś z animatorki na pedofila "awansowała" hehehehe

kapturnica, Bozia3, Reni, efcia, Bursztyn, moremi, krycha.stara, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No wlasnie chcialabym sie przekonac jak wyglada porod naturalny , jak akcja sama sie rozkreca a nie sztucznie nafutruja mnie oxytocyna .

ja Kajtka rodziłam dwa dni po terminie 19 września - po wymasowaniu mi piczkinsa puściła się krew i za chwilę poszły wody..ale jednak mi dowalili oxy - żeby szybko poszło - no i poszło - 40 minut i Kajetan był - tylko tyle, że ten czas to kosmos.....

kapturnica, Reni, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja Kajtka rodziłam dwa dni po terminie 19 września - po wymasowaniu mi piczkinsa puściła się krew i za chwilę poszły wody..ale jednak mi dowalili oxy - żeby szybko poszło - no i poszło - 40 minut i Kajetan był - tylko tyle, że ten czas to kosmos.....
    Kurde to termin mialas jak ja. Masazu szyjki bym cholera nie chciala bo jak poczytalam ,ze wpierdzielaja paluchy do srodka macicy z i odklejaja pecherz plodowy od scianek to mnie piczkins juz boli O.o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:54

Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Ja rodziłam przed terminem syna 7 dni a córkę po terminie 8 dni. Z córką zaczęło się nad ranem w poniedziałek jak miał iść do szpitala na patologię. skurcze co 20 minut potem co 15 i tak dalej ogólnie zajęło mi to od 3:00 w nocy do 8:25
    syn wody odeszły o 5:20 a urodzony 6:45

Bozia3, kapturnica, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś mi się słabo zrobiło i chyba mam mdłości
    kapturnica wrote:
    wpierdzielaja paluchy do srodka maccy z i odklejaja pecherz plodowy od scianek

kapturnica, Bursztyn, moremi, BISCA, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde to termin mialas jak ja. Masazu szyjki bym cholera nie chciala bo jak poczytalam ,ze wpierdzielaja paluchy do srodka macicy z i odklejaja pecherz plodowy od scianek to mnie piczkins juz boli O.o
    ja nawet nie wiedziałam, co ona robi - powiedziała, że chce sprawdzic rozwarcie - i zaczęła tam merdać - wiem, że czasami opisywały dziewczyny, że jest to bardzo bolesne - ja natomiast nie czułam absolutnie żadnego bólu - tylko dyskomfort, jak przy każdym badaniu gin. Wyjęła łapę i po kilku minutach puściła się krew, a potem wody....

kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjechala wreszcie penisy od ogrzewania ,jest szansa ze bedzie cieplo juz dzisiaj :-)

Reni, Bursztyn, efcia, beates, kapturnica, Bozia3, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, ania.g, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 11180 11181 11182 11183 11184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ