35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie się dziś śniła Zosia ( ktoś wie co u niej ?) . Nie wiem jak wygląda w realu . We śnie byłą wysoką, krótko ściętą brunetķą. Przyjechałyśmy na spotkanie "ovufriend". Nocowałyśmy w tym samym hotelu i tam się poznałyśmy. Niestety na spotkanie nie dotarłam (obudziłam sie ) więc reszty nie widziałam.
Spotkanie było w Warszawie.
Witam się !
efcia, moremi, Elfik, anna maria, BISCA, krycha.stara, kkisia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale Ty przynajmniej z wdziękiem zakląć potrafisz....Elfik wrote:to już wiem czemu Bozia zaczęła dbać o czystość języka...
o curva!
;P
Nie to, co te tu....klnące - tylko człowiekowi roboty dokładają...żeby wiedziały ile to pracy, żeby wyczyścić - to by się opamiętały nieco....
Elfik, efcia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Kapta, czytałam o wieczornych wydarzeniach
trzymam kciuki, niech wody popłyną
cos czuje ze to juz godziny.
Zaspalam rano młodemu do przedszkola, potem na szybko sie szykowałam. Nie lubię takiego pościgu za brakującym czasem.
Elfik, Peppa czytam o tych waszych pierwszych dniach i juz sie doczekać nie moge
Mnie ostatnio wszyscy pytają o płeć, ci co wiedza ze mam juz syna współczują mi drugiego bu po chwili dodać ze będziemy mieli ekonomiczniej
fakt, gdzieś tam jeszcze we mnie jest żal za córą, choc najważniejsze zeby był zdrowy.
kapturnica, efcia, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
we mnie też jest żal za córką - i juz sama nie wiem, czy zostać z tym palcem boziowyn....czy coś się podstymulować kilka miesięcy....coby potem całkiem nie załować, z drugiej strony jak to całe towarzystwo ogarnąć???
W każdym razie, jak skończę 45 lat- (kwiecień 2016) - zamykam warsztat...uważam, że kiedyś trzeba skończyć, a rodzić przed 50 to już nie jest dobre dla dziecka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:42
kapturnica, efcia, Dziobak, Sabina, BISCA, Elfik, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
No niech to penis strzeli!
Wczoraj wyczailam super promocje na krzeselko Tripp Trapp, zanim sie wczoraj zastanowilam, to juz dzis promocji nie ma...
Biletow do Gdanska nie kupilam jak byly po 100 nok, teraz sa po 600 w jedna strone. No kuzwa..
Bozia3, efcia, Elfik lubią tę wiadomość
-
może lepiej, że tych taboretów juz nie ma...może coś ładniejszego znajdziesz...;)nie ma tego złego...Dziobak wrote:No niech to penis strzeli!
Wczoraj wyczailam super promocje na krzeselko Tripp Trapp, zanim sie wczoraj zastanowilam, to juz dzis promocji nie ma...
Biletow do Gdanska nie kupilam jak byly po 100 nok, teraz sa po 600 w jedna strone. No kuzwa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:42
kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak, a nie może Twój facet zbić z palet takiego grata? Na to samo wyjdzie
Bozia3, kapturnica, caffe, efcia, paszczakin, Dziobak, iwcia77, macduska, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
podoba mi się, że ciągniesz maksymalnie do naturalnego porodu - też mi się taki marzył...podobno dużo łątwiej się rodzi bez oxy....ciekawe jak to będzie - co to będzie....kapturnica wrote:Nat watpliwe ,zeby cos sie wyszykowalo w krotkim czasie. Ja juz wiem ,ze moje dziecie jest uparte jak osioł.....
?
efcia lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:49 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 9 września 2015, 22:02
Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, beates, anna maria, Bursztyn, Sabina, moremi, macduska, BISCA, ania.g, krycha.stara, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
No wlasnie chcialabym sie przekonac jak wyglada porod naturalny , jak akcja sama sie rozkreca a nie sztucznie nafutruja mnie oxytocyna .Bozia3 wrote:podoba mi się, że ciągniesz maksymalnie do naturalnego porodu - też mi się taki marzył...podobno dużo łątwiej się rodzi bez oxy....ciekawe jak to będzie - co to będzie....
?
A jak bedzie??Bolało bedzie
Ktora rodzila w terminie albo po.?
Bozia3, moremi, Aasiula, macduska, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

-
dobrze, że na chęci się skończyło bo byś z animatorki na pedofila "awansowała" heheheheReni wrote:że byłabym wspaniałą opiekunką do dzieci, animatorką
noż kurwa jak można tak prosto w twarz człowieka obrażać i niszczyć mu opinię!
p.s. do budowania bazy miałam chęć się sama przyłączyć, ale mogli by we mnie kamieniami zacząć rzucać, więc nie ryzykowałam
kapturnica, Bozia3, Reni, efcia, Bursztyn, moremi, krycha.stara, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja Kajtka rodziłam dwa dni po terminie 19 września - po wymasowaniu mi piczkinsa puściła się krew i za chwilę poszły wody..ale jednak mi dowalili oxy - żeby szybko poszło - no i poszło - 40 minut i Kajetan był - tylko tyle, że ten czas to kosmos.....
kapturnica, Reni, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kurde to termin mialas jak ja. Masazu szyjki bym cholera nie chciala bo jak poczytalam ,ze wpierdzielaja paluchy do srodka macicy z i odklejaja pecherz plodowy od scianek to mnie piczkins juz boliBozia3 wrote:ja Kajtka rodziłam dwa dni po terminie 19 września - po wymasowaniu mi piczkinsa puściła się krew i za chwilę poszły wody..ale jednak mi dowalili oxy - żeby szybko poszło - no i poszło - 40 minut i Kajetan był - tylko tyle, że ten czas to kosmos.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:54
Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-
Ja rodziłam przed terminem syna 7 dni a córkę po terminie 8 dni. Z córką zaczęło się nad ranem w poniedziałek jak miał iść do szpitala na patologię. skurcze co 20 minut potem co 15 i tak dalej ogólnie zajęło mi to od 3:00 w nocy do 8:25kapturnica wrote:
syn wody odeszły o 5:20 a urodzony 6:45
Bozia3, kapturnica, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

-
jakoś mi się słabo zrobiło i chyba mam mdłości
kapturnica wrote:wpierdzielaja paluchy do srodka maccy z i odklejaja pecherz plodowy od scianek
kapturnica, Bursztyn, moremi, BISCA, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
ja nawet nie wiedziałam, co ona robi - powiedziała, że chce sprawdzic rozwarcie - i zaczęła tam merdać - wiem, że czasami opisywały dziewczyny, że jest to bardzo bolesne - ja natomiast nie czułam absolutnie żadnego bólu - tylko dyskomfort, jak przy każdym badaniu gin. Wyjęła łapę i po kilku minutach puściła się krew, a potem wody....kapturnica wrote:Kurde to termin mialas jak ja. Masazu szyjki bym cholera nie chciala bo jak poczytalam ,ze wpierdzielaja paluchy do srodka macicy z i odklejaja pecherz plodowy od scianek to mnie piczkins juz boli

kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH